Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zygzakowata

JAKIM PARTNEREM JEST FACET SPOD ZNAKU WODNIKA??

Polecane posty

mnie pdrywał jeden wodnik i był beznadziejny, ale i tak nie wierzę w horoskopy -)

Gość viqqi
Wodniki sa osobami wstydliwymi i trudno im wyrazacz uczucia ale sa osbami dobrymi

Gość rickivicky
Z własnego doświadczenia bycia (dłuuugo)z moim byłym wodnikem:krętacz,kłamca,manipulator,fałszywiec,zdrajca.A może po prostu miała pecha i na takiego złego trafiłam.

Gość miałam dwóch wodników.
miałam dwóch wodników. ogień i woda :-o jeden mega-zaradny, drugi popapraniec życiowy, za którego trzeba było myśleć. jeden złota rączka, drugi miał problem z przykręceniem śrubki, itd. jedno co ich łączyło to przeogromny egoizm. ale nie sądzę żeby wiązało się to ze znakiem zodiaku, raczej przyciągam debili :-o

Gość tyskie z pianka
wodnik ceni przede wszystkim inteligencje.Niezaleznosc.Nie jest malostkowy.To mowie ja, wodnik i moj partner wodnik tez

Gość jestem Wodniczka
I zgadzam sie z profesorkiem. Takie wlasnie sa kobiety Wodniczki: maja wiecej w zycia w sobie niz reszta znakow :) Ale musz byc Wolne.

Gość
@ zygzakowata: tez jestem rakiem i tez sie bardzo dobrze dogaduje z wodnikami. mam ich wielu w swoim gronie. jest to dosyc ciekawy znak. odpowiada mi.

Gość o0o
Mój wodnik to potwory egoista i ograniczony gamoń. W dodatku kompletnie niezaradny życiowo, mimo przekroczonej czterdziestki wciąż w kieszeni mamusi. Dwie lewe ręce, nogi i penis. Ceni wygodę i święty spokój.Nie znosi gdy się z niego żartuje ale po innych potrafi jeżdzić non stop...

Gość nie wiem czy powinnam
z jednej strony mściwy, zarozumiały, zawsze dopina swego, ma wysoką samoocenę, a z drugiej jest delikatny, czuły, romantyczny, szczery, ceni piękno i perfekcyjność, kochliwy i strachliwy, pozdrawiam mojego ulubionego wodnika

Gość samka29
wrażliwiec w głębi ducha, ale furiat, cholernie pamiętliwy, zawsze chce mieć rację, kłótnia z nim nie popłaca, bo wypomni ci wszystkie grzechy, jakie masz na sumieniu. Brak mu realnego spojrzenia na świat, co czasem okazuje się dobre, bo potrafi rozwiązać problemy, które inni uważają za niemożliwe do rozwiązania. Potrzebuje mnóstwa czasu na swoje hobby i się w nim zatraca. Mój tata jest wodnikiem i ja również;)

Gość gość
Wodnik to fatalny partner! Ja tez nie wierzyłam w horoskopy, bo się zakochałam w wodniku bez pamięci i teraz po kilku latach męczarni, przygotowuję się do rozwodu. Także radzę wierzyć w to, co piszą, bo szkoda zdrowia i czasu. Wodnik to typ kobieciarza i wiecznego kawalera! Jest gościem w domu, uwielbia otaczać się ludźmi. To też doskonały aktor, przez wiele lat potrafi zwabiać partnerkę w sidła, a jak już ją ma, to traktuję jak element wyposażenia domu, po prostu lubi jak ktoś na niego wiecznie czeka! Jest zimny, nie lubi okazywać uczuć i o nich rozmawiać! To typ wolnego egoisty!