Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem czy to mozliwe...

hej, powiedzcie mi co sie ze mna dzije, czy to mozliwe zeby wpasc na tabletkach

Polecane posty

wiecie jade na yasmin juz rok, oczywiscie bardzo cieszylabym sie z bejbe ale jeszcze nie czas na to... jednak zaczynam sie zastanawiac czy mozliwa jest wpadka przy regularnym braniu? kochamy sie bardzo czesto z moim partnerem (2-3 razy dzienie), nigdy nie maialam czegos takiego jak teraz, zamiast krwawienia z odstawinia bylo takie bardzo lekkie krwawienia/plamienie... zawsze mam krotkie okresy bo 3 dni gora i nieregulowany niczym cykl trwal 25-28 dni jak na tabsach, i od tygodnia dziwnie sie czuje, duzo rzeczy ktore lubie zmienily nagle smak, czuje sie ciezk spuchnieta, mam ochote na durne jedzenie, szybko sie mecze, cisnienie skacze w gore i w dol jak mu sie podoba,co wloze do ust to mam odruch wymiotny, brzuch moj wyglada jakbym miala mega wzdecie, juz sama nie wime czy mozna wtopic na tabsach czy nie. wiem ze to moze byc jakies zatrycie, albo zatrzymywanie wody w organizmie... a moze jednak ciaza? co myslicie o tych objawach, dodam ze nie mam jakichs typowych zmian na piesiach itp, za to co jakis czas kluje mnie i pobolewa dol brzucha no nie wime co sie ze mna dzije...

upppppppp

Gość uk girl
z tego co mi wiadomo to jest jakis znikomy procen zajsc w ciaze przy stosowaniu tabletek.Idz do apteki,kup test a bedziesz wiedziec napewno!

macie racje kupie test, ale dzwonilam do gina i mi mowil ze jesli jestem na tabletkach to wynik moze byc przeklamany... wiec chyba pojde odrazu do lekarza