Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ENCULATOR

Pytanie do kobiet CO MYŚLICIE O ROGACZACH?

Polecane posty

Sprubuj wziąść się w garść,naprawdę przyjdzie taki czas,że będziesz się z tego śmiał i traisz na kobietę,która potrafi Cię docenić!! Muszę lecieć,ale po południu do Ciebie zajrzę!! Trzymam kciuki,za ciebie,najlepszego!!!!!!!!!

Napisałem już, że wiem, co piszę. Jak mawiają ludzie pobożni: wyroków boskich nie da się ominąć. Ja w cuda nie wierzę, więc przygotowuję się na ich brak. Jeśli się zdarzą, będzie super, ale i tak potraktuję je jako zrządzenie losu, pomyłkę, błędną diagnozę, niekompetencję, czyli krótko mówiąc - niedoinformowanie.

Gość ROGAS Z DOLINY ROZTOKI
Zycie bez ojca w jednej chałupie to lepsza rzecz niż zycie pod jednym dachem.Moja dziatwa spotyka się bardzo czesto,ojciec odwiedza ale my sie nie kochamy.A dzieci są kochane,zadowolone,usmiechniete.I zasłanianie dziecmi prowadzi do nikad!

Gość ROGAS Z DOLINY ROZTOKI
Jak mozna pisac,ze cuda czy jakas dobra rzecz to pomyłka ,błedna diagnoza?A co błednej diagnozy-to nie powinno miec miejsca,Swiat jest pełen radosci tylko trzeba ja czasem wyjąc z jakiejs pieczary

Nie jestem samobójcą. Los okazał się dla mnie łaskawy i akurat w tym względzie postanowił zdecydować za mnie. To, że coś nie powinno mieć miejsca, a jednak ma i to wcale nie rzadko jest właśnie przedmiotem tej dyskusji.

Gość delta..
ENCULATOR Może coś takiego było Ci potrzebne?

Gość delta..
By oprzytomnieć?

Gość delta..
Tak, czasami. Tylko który ślepiec CHCE być ślepy?

Gość delta..
Rozumiem, że tam jest odpowiedź na moje pytanie. Ja ją znam, ale obejrzę, skoro polecasz. :)

Gość DELTA 22
Tez uwazam,ze to było Ci potrzebne.Musiało sie stac cos abys zrozumiał ,że zycie składa się z pieknych rzeczy i tych mniej miłych.Cos mi sie wydaje,ze nastawiony byłes tylko na "dobrze mi bedzie cały czas podczas mojej tu wedrówki"

Gość delta..
Tak, ale bycie ślepym, to jedno wielkie złudzenie.

Gość DELTA 22
Fakt,kiedy nie widzisz jest lepiej bo możesz w swojej swiadomosci widziec co chcesz,ale to już kłamstwo,iluzja-i tak chciałbys zyc?W niewiedzy?Uwazasz,ze to lepiej?

Mam przy tym wrażenie, że nie przeczytałaś wszystkiego, co tu napisałem uważnie.

Gość jakas głupia
Zatem powiadasz niewiedza bywa dobra?Niewidzacy jednak ma wyczulone inne zmysły i tak i siak wie co sie dzieje.Moze własnie niewidzacy jest bardziej wyczulony i skoncentrowany.Hm?Jestesmy slepi,zyjemy pełnią a jednak czasami czai sie zło i wiemy o tym bo podpowiada nam umysł.Slepy,który praktycznie nie zagraża,a jednak jest mistrzem!

Gość Rogaczka
Może powinieneś jednak spokojnie spojrzeć w przyszłość. Na razie jesteś strasznie wypalony. Współczuję, a tak na marginesie to jestem kobietą-rogaczką. Zrobił to podobno pierwszy raz, wierzę i zgadzam sie obecnie na ryzyko zostania w związku. i nawet patrzę pozytywnie - ale to cecha mojego charakteru. Lubię róż, nie czerń.

Gość co racja to racja
Panie ENCULATOR taki smutas jestes?Chyba nie jestes z lubuskiego?Tam same wesołki,myslace pozytywnie

Gość zxccxzzxccxz
temat debilny.... grupka bab odpowiada facetowi na temat zdrad opisujac zdradzanego jako łosia... tlyko po to zeby na watku o zdradzanych kobietach pisac o tym jakie to huje je zdradzaja o one nic nie winne... moim zdaniem i to w zasadzie jest wersja odpowiadajaca rzeczywistosci.. jak facet jest moly dla babki to zawsze bedzie mial przejebane.. one moga mowic co chca ale zawsze beda milusie dla tych co umieja im wyznaczac granice i oczekuja szacunku.... jesli ty sie dales otumanic ze masz kobiecie nieba przychylic to sie niedziw ze sama sobie przychyla.... mysl o sobie facet bo one juz mysla o sobie a o tobie nikt..... :-D

Gość m...a
No i racja, trzeba być egoistą. Ja zdradziłam...nie czuję się z tym źle, uważam, że należało się jemu - mojemu eks. I to chyba nieta epoka by rozważać o rogach??

Może faktycznie żyję nie w tych czasach, co trzeba? Nie zgadzam się jednak na konformizm, tylko dlatego, że większość uważa, że tak być powinno. Egoistą jest się zawsze. Granice wyznaczamy sobie sami. Bądźmy przynajmniej przyzwoici względem innych i nie krzywdźmy ich tylko i wyłącznie dla własnej przyjemności. Wiem, że idealizm nie jest dziś w modzie - obserwuję to co dnia. Patrzę na te \"szczurze wyścigi\" i zastanawiam się, czy zwycięzca ma świadomość, że i on jednak jest tylko szczurem. Świat bez lojalności, przychylności, wybaczenia, zrozumienia, tolerancji i dobra (takiego ogólnie rozumianego) będzie tylko polem bitwy, wszystkich ze wszystkimi.

Chyba czas skończyć tę rozmowę. Szkoda czasu na ślęczenie przed komputerem. I tak w takich momentach zawsze jesteśmy pozostawieni samym sobie. Niby otacza mnie tłum ludzi, nawet tutaj, ale prócz najczęściej stereotypowych sloganów mało kto ma coś sensownego do powiedzenia (zauważam wyjątki). Kobieca intuicja to humbug. Moim zdaniem większość kobiet jest mało empatyczna, a miłość i rodzina kojarzy im się prawie wyłącznie z poczuciem bezpieczeństwa w sensie materialnym.

dokonałeś złego wyboru partnerki życiowej. pomyliłeś się.ona szuka czegoś innego i potrzebuje czegoś innego niż ty jej zapweniasz.wspólczuję ci.

Czymś innym jest rozbieżność oczekiwań, a czym innym świadome wprowadzanie w błąd, oszukiwanie. Cel nie uświęca środków. A w naszej relacji podtrzymywany był mój stan "zakochania" wyłącznie po to, by jej życie było prostsze. Znalazłem na to dowody. Od lat traktowany byłem wyłącznie jako dostarczyciel pieniędzy.

Gość delta..
Byłeś oszukiwany. Ciesz sie, że już o tym wiesz i możesz teraz świadomie decydować o swoim życiu.