polaola 0 Napisano Maj 26, 2008 czy to Ty wprowadziłaś na to forum model zycia polegajacy na jego przegrywaniu na kafe? bo dowiedziałam się gdziaś, że z chwilą wysłania pierwszego postu przegrałam :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Maj 26, 2008 Nie, nie, po prostu wiosna, okres godowy kaszalotów, zawsze przyciąga mnie do naszego kaszalociego matecznika i kontynuuję zacną tradycję przegrywania z kretesem. Ale tradycja choć świecka nowa już nie jest, ja jej nie wymyślałam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polaola 0 Napisano Maj 26, 2008 to kto wrowadził ten termin? jakoś w realu rzadko się słyszy, tutaj cały czas :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niejaki lord eomer Napisano Maj 26, 2008 biedronkę też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Maj 26, 2008 A ja wiem...? Aż taka stara nie jestem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Maj 26, 2008 Deska stań pod ścianą przy jakiejś dysce facet Cię nie zauważy i mu naskoczysz jak wyciągnie do lania :-) Taki kamuflarz wykorzystujący naturalne uksztaltowanie Twojego ciała :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Maj 26, 2008 deska ja tu wpadam na chwilę, uściskać cię, bo dawno nie widu ciebia (czy jakoś tak). najwyżej nie pomacam po cyckach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polaola 0 Napisano Maj 26, 2008 hm... dobrze wiedzeć, będę wiedziała co mam mówić u psychiatry (znaczy o tym Lordzie eomerze) :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Maj 26, 2008 U psychiatry powiedz tylko, że przybywasz ze światowego sympozjum kaszalotów, od razu będą wiedzieli, o co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polaola 0 Napisano Maj 26, 2008 Deska, nie uwierzy mi, stety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Maj 26, 2008 polaola to idź powiedz, że przegrałaś życie, nikt cie nie lubi, czujesz się samotna i opuszczona, nic nie czeka cięw przyszłości, jesteś głupi i do niczego się nie nadajesz a przynajmniej od 3 lat chce ci się tylko płakać. już cię ze swoich rąk nie wypuści Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polaola 0 Napisano Maj 26, 2008 ---> wygrywajacy taka porada to rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Maj 26, 2008 "taka porada to rozumiem" chyba sama byś na to wpadła jak wyłudzisz rentę to daj znać, też się wybiorę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Maj 26, 2008 Nie rób tak, jak powiesz, że przegrałaś, boli cię życie, nikt cie nie lubi i wszystko inne, to stwierdzą, ze już nic z Ciebie nie będzie i odeślą na Kafe:O Sprawdziłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polaola 0 Napisano Maj 26, 2008 :-D :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Maj 26, 2008 jestem deską przegrałam życie bo nie byłaś wiarygodna... lekarz miał wtyki na kafe i zauważył, że parę pkt się nie zgadza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Maj 26, 2008 Co się nie zgadza??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Maj 26, 2008 to na pewno "nikt cie nie lubi" pół topiku zbierasz dowody sympatii ładnie to kłamać? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Maj 26, 2008 :O Dobra, ale jedyne dowody sympatii w moim życiu są wirtualne. Dziwny zbieg okoliczności, nie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zorzaaaa Napisano Maj 27, 2008 czy wyglądasz tak ? http://www.rockmetal.pl/galeria.html?image=6326 jezeli nie to nie zaliczasz sie do grona kaszalotów:))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach