sloneczkoo14 0 Napisano Maj 26, 2008 jo ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chipsy z biedronki Napisano Maj 26, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kololowa Napisano Maj 26, 2008 I co cię tak śmieszy? Moja siostra tam robi zakupy, moja mama, czasem mi się zdarzy. Sklep jak każdy inny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sloneczkoo14 0 Napisano Maj 26, 2008 jeszcze cebulowe mniamm ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sloneczkoo14 0 Napisano Maj 26, 2008 Ja lovciam biedronke lubie do niej chodzć to jest taki fajny sklepik :D:D:D:D:D:D:D:):):):):):P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatek we włosach 0 Napisano Maj 26, 2008 JA lubie biedronke Biedronka jest PRO! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPo 0 Napisano Maj 26, 2008 A co? Można tam kupić tabletki anty czy zrobili stoisko na którym przyjmuje ginekolog?.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sloneczkoo14 0 Napisano Maj 26, 2008 Ej biedronka jest i nieobrazac jej co lubicie kupowac w biedronce ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sloneczkoo14 0 Napisano Maj 26, 2008 ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdwe Napisano Maj 26, 2008 NIE BIEDRONKA TYLKO STONKA:-) HAHAHAH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sloneczkoo14 0 Napisano Maj 26, 2008 też lubie mowic naaa biedronke stonka >>.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Summer of 69 0 Napisano Maj 26, 2008 Kocham : leczo, krowki, pyzy z mięsem, serek wiejski, tortilla chips chilli, sob bananowy, czekolade whisky i coffe, ciasteczka herbaciane z czekoladą za 2,99 hmm cos mi sie przypomni o czym zapomnialam to dopisze aaa i goląbki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sloneczkoo14 0 Napisano Maj 26, 2008 widze , że kupujesz gotowce cio nieumiesz gotować ??:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Summer of 69 0 Napisano Maj 26, 2008 a co cie to obchodzi. pytasz, odpowiadam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sloneczko czas to pieniądz Napisano Maj 26, 2008 szkoda życia na stanie w kuchni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sloneczkoo14 0 Napisano Maj 26, 2008 lecz uiec gotowac by sie nadalo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sloneczkoo14 0 Napisano Maj 26, 2008 przepraszam nie maiło być umieć , ale sie pomyliłam wybaczcie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Summer of 69 0 Napisano Maj 26, 2008 nie lubie gotowac a te rzeczy po prostu sa dobre. a leczo wymiata :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sloneczkoo14 0 Napisano Maj 26, 2008 no dobra dobra ja tez czasem kupuje sobie gołąbki czy tam cos gotowego bo czasem nie ma czasu na gotowanie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sloneczko weź jeszcze pod Napisano Maj 26, 2008 uwage to, że ktoś potrafi gotowac ale po prostu nie ma czasu albo mu sie nie chce.:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sloneczkoo14 0 Napisano Maj 26, 2008 oki oki ... przeciez domyslam sie , że jes wiele ciekawszych rzeczy od gotowania ...prawda ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Summer of 69 0 Napisano Maj 26, 2008 jasne, np. jedzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sloneczkoo14 0 Napisano Maj 26, 2008 cgotowanie ciekawsze od jedzenia ... szczegulnie słodyczy mniam mniam jakbym miala wybierac wolalabym slodycze niz cokolwiek >::P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sloneczkoo14 0 Napisano Maj 26, 2008 jedzenie ciekawsze od gotowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sloneczkoo14 0 Napisano Maj 29, 2008 pisacc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach