Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kingston Man

Dlaczego odrzucacie facetow ktorzy maja za malego wg was penisa ?

Polecane posty

strakeLady- on sie właśnie próbuje podnieść...tylko z marnym skutkiem:)

Psełdonim "ja się na brak zainteresowania ze strony płci pięknej uskarżać nie mogę. Powiem więcej, czasami mam za wiele tego zainteresowania' Czy mógłbyś zatem zdradzic na forum tajniki przyciągania do siebie płci przeciwnej? Ja ogólnie też nie narzekam ale miałabym jakąś broń w zanadrzu

Gość annabanana
Co wy z ta dlugoscia przeciez to grubosc jest wazna...to ona decyduje o tarciu albo braku ...ee..faceci...a wiesz jak robic paluszki?

Gość oj ojoj
a wy dlaczego odrzucacie kobiety które są za grube

Gość duuuu
Dlaczego podpisałeś się Psedłonim...kurde nooo...ja pierdoler dlaczeo nie ma tych klocków lego...bo kinga bśpuikurde noooo

Gość mamona_v_2ndert
Pytanie nie trzyma poziomu. :classic_cool:

Gość taka jedna wole zostac anonimo
ja rzucilam kiedys chlopaka po tym jak zobaczylam co ma w spodniach... moj wczesniejszy chlopak miał taki sprzecik ze kupowalismy gumki w rozmiarze xl, no ale w zwiazku nam nie wyszło i sie rozstalismy, poznalam kogos i po jakims tam czasie sie okazalo ze ma takiego koliberka:( nie spalismy ze soba bo mnie odrzucilo... ale napewno nie byłoby mi z nim dobrze bo to jak jakbym probowała z włoasnym palcem wskazujacym:( tez miał wielkie mniemanie o sobie i tak bardzo chciał analnie w sumie to mu sie nie dziwie bo pewnie z kazdej pochwy wylatywał.... no ale teraz kogos ma, nawet wział slub wiec nie kazdej to przeszkadza;)

Gość taka jedna wole zostac anonimo
xxyyzz współczuję... musisz sie starac byc super w sztuce oralnej;) wtedy zrownowazysz swoje braki

Gość djbclkAMZ
A ja nie przywiazuje wagi do wielkosci penisa.Faceci z wiekszym przyrodzeniem czuja sie z apewni zbyt czesto i mysla,ze sa przez to super w łozku.A najlepsi w łozku sa faceci o niezbyt duzych fiutkach.

Gość djbclkAMZ
NIe tylko ruchy posuwisto zwrotne sa wazne,mozna nawet powiedziec,ze one nie sa najwazniejsze

Gość cichutki facet
Czuję się nieszanowany, kiedy mój członek jest traktowany agresywnie

Gość aiiiii
Poznalam faceta,byl sympatyczny,mily...ale niestety sprzecik mial tak malenki ze nie bylo sensu kontynuowac znajomosci, bo predzej czy pozniej zaczelabym go zdradzac.moj ex ma taka rure jak slon trabe,wiec jeszcze tego samego dnia gdy dokonalam odkrycia,wyladowalam z bylym w hotelu na 3 dni i do teraz od zeszlego tygodnia godzinami sie parzymy ...z malymi przerwami.Nie wiem co poradzic,naprawde ciezki temat,chyba trzeba znalezc kobiete,dla ktorej sex nie jest istotny,bo nawet dziewica,wkoncu przestanie nia byc,a jak urodzi dziecko to juz kompletna katastrofa

Gość takiiiiiiiii lossssss
tez znałam takiego faceta, wysoki, postawny a jak sie rozebrał to mi sie odechciało... chyba miał palec u reki grubszy niz ptaszka we wzwodzie, a miałam nadzieje na powazny zwiazek:( a tu lipa...

Gość takiiiiiiiii lossssss
i dla mnie seks w zwiazku nie jest najwazniejszy, ale wazny jest, a ten moj adorator był taki cieniutki że go nawet nie czułam, mysle ze ani ja ani on nie czulismy wielkiej przyjemnosci wiec co to za zwiazek?