Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kingston Man

Dlaczego odrzucacie facetow ktorzy maja za malego wg was penisa ?

Polecane posty

psełdonim- akt sexualny- związek ciał, to dla ciebie kopulacja?:D kopulują zwierzeta zwyrodnialcu:/

jedyną osoba ktora pozbawia się szacunku jestes ty sam- nie rób sobie tego więcej i zamilcz:/

Gość Psedłonim
Aaaaaaaaaaaaa, doprawdy, teraz już mam jasność. To zwierzęta rozmnażają się na skutek powszechnego zwyrodnienia. Jasne. A ludzie nie kopulują. Zresztą, biorąc pod uwagę te wszystkie sztuczki z probówkami "bankami spermy", może Ty masz rację, Doprawdy?

Gość Psedłonim
Tak? Doprawdy? Ja siebie pozbawiam szacunku? Gdzie i kiedy? Proszę o przedstawienie dowodu.

psełdonim, nie będę kopiowac, cofnij się wstecz o kilka swoich zapisów i przeczytaj jeszcze raz te swoje dyrdymały:/ zwierzęta rozmanażają się, kierując się instynktem, ludzie, jesli robia to świadomie, kierują się uczuciami, emocjami to nas od zwierząt rózni- myślimy, czujemy i współodczuwamy, no ale ty nie masz o tym zielonego pojęcia dzieciuchu, co?:)

A! i jeszcze jedno, psełdonim podaj tu swoja definicje prawdziwego męzczyzny:D no dawaj:)

Gość Psedłonim
A dlaczego Ci zależy na mojej definicji mężczyzny, Doprawdy, skoro jestem dla Ciebie nie dość, że zwyrodnialcem, to jeszcze dzieciuchem i moherem?

Gość Psedłonim
Ale proszę bardzo: mężczyzna, to ta część istoty ludzkiej, która nieustannie się stwarza jako mężczyzna, stwarza ku kobiecie i w kontekście kobiety. Może być, Doprawdy, czy za mądrze?

Psełdonim, za mądrze? :D:D:D:D tak definiuje ktoś kto nie ma pojęcia o definiowanym przedmiocie :D pokusiłbys sie o jakies konkrety:P

Gość Psedłonim
Doprawdy, cała sztuka w umiejętności syntezy. Synteza jest zawsze na bazie konkretów. Synteza, to konkret konkretów.

:D ty sobie jaja chłopczyku robisz:) brakuje argumentów co?;) to pogadamy jak ktoś ci kiedyś wyjasni na czym polega męskość- nie jest to penis zaznaczam, żebys nie główkował oglądając się w lustrze;) dalsze dyskusje z toba na temat męskości, partnerstwa i związku sensu nie maja, bo ty nigdy tego nie doświadczyłeś, pozdr.:P

Gość Psedłonim
Doprawdy? Jeśli sobie wyobrażasz, że kolejnymi epitetami wyprowadzisz mnie z równowagi, to się grubo mylisz. Szkoda pukania w klawisze. Co więcej, nie doczekasz się z mojej strony rewanżu. Stać mnie na to, żeby okazać Ci wielkoduszność...

Gość Psedłonim
Nie tylko, Rzeczywistość. Również z powodu jaj. A raczej ich braku...

Gość Psedłonim
Teraz mało który facet posiada jaja, Rzeczywistość.

Chodzi Ci o mocny ,silny charakter u mężczyzny zwany potocznie właśnie "facet z jajami"( o kobietach tez tak czasem się mówi).Czy chodzi Ci o ułomności fizyczne..?

rzeczywistość jemu chodzi o ułomności fizyczne bo na temat "faceta z jajami" pojęcia nie ma:D

Gość Psedłonim
Chodzi przede wszystkim, Rzeczywistość, o to pierwsze, jakkolwiek - nie oszukujmy się, to drugie jest również istotne. Cała bieda bierze się stąd, że bardzo pokaźna liczna osobników, których natura wyposażyła w jądra i penisa, nie posiada jaj przysłowiowych. Smutne jest życie kobiety z kimś takim. Smutne, niespełnione i nieszczęśliwie. Często nawet tragiczne. Osobnik z jądrami ale bez jaj nie jest żadnym mężczyzną. W mojej nomenklaturze taka kreatura nosi miano "dupka".

Gość Psedłonim
Widzisz, Rzeczywistość? Jak Doprawdy się naprasza? Ona sądzi, że prowokując mnie i wyśmiewając, wzbudzi we mnie zainteresowanie sobą...

Doprawdy:-) Drogi Psełdonimie. To wszystko zależy od punktu widzenia. W dzisiejszych czasach facet, który trzyma żelazną ręką rodzinę i dom to już wspomnienie sentymentalne jak np. Powstanie Styczniowe :-) Teraz to kobiety maja miec jaja i tego sie od Nich oczekuje. Co do warunków fizycznych ogólnie nie kojarze wielkości penisów niby mam z tym codziennie do czymnienia ale jakoś wartości same w sobie nic mi nie mówią. Sprawdze to w najbliższych sprzyjających okolicznościach.

Psedłonim Tuz jakiekolwiek zainteresowanie Tobą przez nieocenioną Doprawdy jest dla Ciebie komplementem..:-)

Gość Psedłonim
Jasne, jasne. "Kobiety mają mieć jaja"... Rzeczywistość? To po co wtedy kobiecie mężczyzna (nie dodaję - z jajami - bo rzecz jasna mężczyzna bez jaj nie jest żadnym mężczyzną. Pokaż mi, Rzeczywistość, chociaż jedną normalną kobietę, która nie chciałaby mieć do czynienia z mężczyzną? Pokaż mi choć jednego mężczyznę, który chciałby mieć do czynienia z "kobietą z jajami"? A Powstanie Styczniowe nie posiada wymiaru sentymentalnego, ale historyczny. Do czego mieć sentyment? Do tego, że kolejny raz oberwaliśmy po dupie w nierozumny sposób?

Gość Psedłonim
E tam, zaraz komplementem. Rzeczywistość, ja się na brak zainteresowania ze strony płci pięknej uskarżać nie mogę. Powiem więcej, czasami mam za wiele tego zainteresowania.

teraz przesadziłeś z tym samouwielbieniem;) facet uważający kobietę za podludzia i przekonany o tym, że jest to istota męskości- to historia nie stanowiąca zadnych wartosci sentymentalnych- wierz mi psełdo.- nikt do tych czasów nie tęskni:P

Gość starkeLady
Psedłonim chyba źle spałeś,taki jakiś czepliwy i rozdrażniony jesteś... i..ponadto..chyba byłeś tu jako Pełdonim...czy jakoś tak..coś Ci sie literki poprzestawiały

Gość starkeLady
ja się na brak zainteresowania ze strony płci pięknej uskarżać nie mogę. Powiem więcej, czasami mam za wiele tego zainteresowania." -a kto to tutaj w kafe potwierdzi? Ej nie buduj sobie piedestałów,bo ktoś Cię z nich z hukiem strąci

Psełdonim Epilogiem tego zrywu narodowego było utrzyamnie ducha walki. I to nie o to chodzi,że dostalismy w dupę tylko o to,że Nas można było zgiąć ale nie można było złamać. Co do tematu to uważam,że faceci wolą niezależne, twarde kobiety(tzw. z jajami) a mężczyzna powinnien być taki twardy tylko w łóżku:-)