Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zly az czerwony

CZY OSZUKAŁ WAS PREMIER ?? BO MNIE TAK!!!

Polecane posty

->[no cóż większośc polaków dała sie zmanipulowac mediom ] tak oto rodzi sie legenda spisku medialnego:P:O ech, nie ma co z wami gadac, dostaliscie w dupe w wyborach i placzecie do dzisiaj.:P musialo zabolec :D adios

Gość KaskaAN
Ja nie glosuje i gloswala nie bede !

Gość odpowiedz na proste pytanie
a co ma do tego kto wygral wybory lisico ? to nie są zawody sportowe. lepiej ci sie teraz żyje tak odpowiedz szczerze? wygraliscie bo zagłosowala na was emigracja

Gość emigrant1981
Ja jestem na emigracji fakt faktem ze duzo ludzi glosowalo na PO ale mnie to G obchodzi :)

Gość niechcemalemuszem
wygrali wybory a rządzą jak cipy juhhahahaha jedyne wygrane wybory i adijos

Gość niechcemalemuszem
głosowali bo zapierd....calymi dniami obejrza jakis przerywnik w tvn i tak sobie rodzą wizje o Polsce w swoich fizycznie wytyranych łbach ale nie ich wina, chca po prostu wracac do Polski i łykneli ze beda tutaj mogli pracowac

1 odnioslam sie do tamtego wpisu 2 co to ma byc [lepiej ci sie teraz żyje tak odpowiedz szczerze]- :O to ma byc powazna dyskusja ? jesli juz to tak mnie sie zyje lepiej ale to efekt dwoch podwyzek w tym roku, polityka nie ma tu nic do rzeczy:P

Gość Jacek Placek
w nastepnej kadencji PO nie ma szans nic nie zrobili i nie zrobia potrafia tylko gadac i mydlic oczu. Premier przez dwie godziny opowiadal bajki zero konkretow :/

skoro rzad nie ma nic wspolnego z gospodarka to od czego on jest jak nic nie decyduje????? od siedzenia i szukania haków na opozycje bo juz nie rozumiem no i zyje ci sie lepiej po 2 podwyzkach wiec zadam ci pytanie. czy ty jestes jebnieta?

Gość on zahipnotyzowal
ludzi i najgorsze to ze duzo jest jeszcze w tym letargu!!!!!!!!!!!!!

Gość GOGOLLLLLLL
odpowiedz na proste pytanie nie wiesz od czego jest rzad w Polsce ?? Od obstawiania stołków PSL i PO Pawlak i Tusk byli juz w Polityce w 1992 roku pamietacie ich ,smiali sie uczciwym ludziom prosto w twarz nie chcieli lustracji. kim oni sa , dobre duchy co ??

Gość zeby lepiej sie
zylo trafilem

wiem ze sa w polityce od 20 lat juz głaby jakich mało ale przeciez ten naród nie wie co bylo rok temu co wczoraj a co dopiero 20 lat temu. kiedys karmiona nas syfem z USA i nic sie nie zmieniło ciagle łyka narod wszystkie bajki jak zaczarowany by byl

no co ty pier... mnie sie zyje lepiej bo mam wyzsza pensje, pracuje w prywatnej firmie i rzad mi tych podwyzek nie dal ->teraz jasniej pomaranczo ? znajdz mi miejsce gdzie napisalam ze rzad nie ma nic wspolnego z gospodarka, i pytanie POTRAFISZ NIE OBRAZAC LUDZI O ODMIENNYCH POGLADACH CZY JESTES PIERDOLNIETY NA UMYSLE ?

na koniec dodam nie popieram kaczek tez ale smieszy mnie to jak mowili ze sie z nas smiali na calym swiecie kto sie smiał?? prasa lewicowa? ze zyło sie tak strasznie? komu sie zylo strasznie? normalnym ludziom? smiech na sali jak kazdy pisal ze teraz jest spokoj jaki K U R W A spokój waha po 5 zeta prawie? to ma byc spokoj ? szkoda tracic nerwy i tak ich rozlicza i to szybko

Gość pionekkkkkk
W Polsce jest najwieksza bieda w calej UE !! ja nie wiem skad oni biora te dane ze tak dobrze jest !!!

Gość no własnieeeeeeeeeeeeeeee
precz z PO z platforma idiotów i nieudaczników jak to sie mówi obiecanki cacanki

wiesz kim ty jestes karierowiczka w prywatnej firmie pewno w jakiejs korporacji dlatego masz taki zjebany łebdla kasy zrobisz wszystko a ja gardze takimi ludzmi. zapytalem sie tylk ociebie czy jest ci lepiej czy jestes jebnieta, zreszta w dupie to mam ty i tak zawsze przeciez masz racje

Gość ksfgsdfgdfg
Co tu duzo mowic stolica sie bawi !! nie ma klasy sredniej ,albo bogaty ,albo biedak. A co najlepsze juz jest po buuumieeee gospdarczym ,płace rosną zobaczycie jak pracodawcy beda wypieprzac ludzi z pracy. Nowe miejsca pracy mialy byc donaldzie??

OMG 92? jeszcze rzuc nocna zmiane 19 lat minelo i nikt nie otworzyl archiwow ubecji, Olszewski tez nie, AWS nie PIS z Leperem tez nie i co panie obecni w polityce od 20 lat->wszyscy sa umoczeni ? a co do smiechu to 1 smieli sie czasami, jak kaczor cos zamieszal, napewno nie caly czas, ile bylo tych smichow-chichow 4 ? 5 ? max 2 smialo sie tez np. FOX NEWS a to medium lewicowe nie jest

Gość KASANDRAAAA
Donald nie nadaj sie do niczego chociaz .... lanie wody to mu wychodzi jedyne co. PODOBNO FIRME MIALO SIE ZAKLADAC W JEDNYM OKIENKU ?? W CIAGU PARU GODZIN :)

Gość GORYLLO
polska rzadzi ruska mafia !!

Gość sajfbasdkhfiyer
"Na fotelu siedzi Donek, Nic nie robi cały dzionek. O, wypraszam to sobie! Jak to, ja nic nie robię? A kto się w lustrze przegląda I twierdzi, że pięknie wygląda?". (fragment wiersza opublikowanego w internecie, autorka: ala_71) Z tekstów coraz liczniejszych poematów i piosenek satyryków można wnioskować, że mit genialnych i pracowitych ministrów kierowanych przez premiera cudotwórcę stopniowo chyli się ku upadkowi. Krytycznie na temat dokonań rządu zaczęły wypowiadać się autorytety medialne z różnych dziedzin, a nawet... dziennikarze! "Władza nie jest po to, by się nią upajać, jest po to, by z niej korzystać, decyzje są po to, by je podejmować" - na jednym z portali antyrządowo zagrzmiał sam symbol i wzorzec polskiego dziennikarstwa - Tomasz Lis. Rząd podobno marnuje czas i ma "pół roku w plecy"! Inni komentatorzy polityczni też powoli przestają udawać, że traktują serio przedwyborcze obietnice Platformy Obywatelskiej. Rząd jest przy tym powszechnie podziwiany za propagandową zręczność. To dzięki niej wyborcy najpopularniejszej polskiej partii jeszcze nie zorientowali się, że przedwyborcze obietnice PO realizowane są na opak. Autostrady, podatki, tanie jabłka, ziemniaki, boiska, dorsze, odpartyjnienie państwa, ordynacja wyborcza... Prawie wszystko zmierza w kierunku przeciwnym niż w przedwyborczych zapowiedziach! Coraz większy rozdźwięk między rzeczywistością i wizjami roztaczanymi przez polskiego premiera zauważają nawet (zajęci własnymi problemami) politycy lewicy. - Donald Tusk jest jak modelka. Ma atrakcyjne opakowanie - stwierdził bardziej niż zwykle radosny sekretarz generalny SLD Grzegorz Napieralski. Jest wesoło i... może właśnie o to chodziło? Po wyczerpaniu kredytu miłości i zaufania, z troski o dobre nastroje Polaków, premier postanowił nas rozśmieszać.

mnie tam wspaniały Pan premier nie oszukał. bo wiedzialem , że jak wybory wygra PO to bedzie tak jak jest dokładnie! i premier o tym mowil tylko tak troche zawile - politycznie! jestescie jak wargi sromowe łopocace na wietrze skad Wam zawieje tak z wiatrem lecicie. zdrajcy ideałow liberalizmu!juz Wam sie wykształciuchy premier nie podoba ? tak szybko?

musi minąć troche czasu żeby można było zauważyc jakies zmiany pozytywne lub negatywne. A gdyby pis tak super sobie radził to niebyłoby samorozwiązania sejmu a jak juz to ewentualnie wygraliby wybory a tak sie nie stalo wiec o czymś to świadczy. Mi cala ta polityka nie na ręke ale cóż niby demokracja a wielkie gówno do powiedzenia mamy .

Gość GORYLLO
KTO MI W KONCU POWIE GDZIE LEZY PRAWDA ?? dLACZEGO 20 LAT PO ODZYSKANIU WOLNOSCI NIC SIE NIE ZMIENILO I NIE CHODZI MI TUTAJ O TOWAR NA SKLEPOWYCH PULKACH TYLKO O BRAK PRZEMYSLU ITP KRAJ JEST ROZKRADZIONY ZERO PRZEMYSLU JEST TYLKO JEDEN WILKI MAGAZYN .

Gość malutka mysz
A ja sobie slucham tego i rozmyslam :( http://www.wrzuta.pl/audio/iEYguTsk3B/golden_life_-_kocham_wolnosc TAK NIEWIELE ŻĄDAM TAK NIEWIELE ZNACZĘ TAK NIEWIELE WIDZIAŁEM TAK NIEWIELE ZOBACZĘ TAK NIEWIELE MYŚLĘ TAK NIEWIELE ZNACZĘ TAK NIEWIELE SŁYSZAŁEM TAK NIEWIELE POTRAFIĘ WOLNOŚĆ KOCHAM I ROZUMIEM WOLNOŚCI ODDAĆ NIE UMIEM TAK NIEWIELE MIAŁEM WCIĽŻ NIEWIELE MAM MOGĘ ZROBIĆ WSZYSTKO MOGĘ ZOSTAĆ SAM