Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zly az czerwony

CZY OSZUKAŁ WAS PREMIER ?? BO MNIE TAK!!!

Polecane posty

Gość tyejhytjhytejh
tak tusk to lalus z wilczymi kłami zanim skąnczy swoje urzędowanie to nie wiem czy cokolwiek zostanie z tego i tak juz umęczonego kraju:(

Gość macie jeszcze
Nagłaśniane przez media "głupie plotki" o konfliktach w rządzie Donalda Tuska są przede wszystkim argumentem przeciwko... opozycji. Jeśli nawet w wewnętrznej debacie - w uważanej dotąd za scementowaną sukcesem wyborczym Platformie Obywatelskiej - trudno o jakiekolwiek zamierzenia czy nawet opinie, które nie zostałyby zaraz skontrowane, to parlamentarna opozycja nie powinna być w naszym kraju do niczego potrzebna. PO może zapełnić całą scenę polityczną! Może zaspokoić (przynajmniej werbalnie) każdą z zachcianek wyborców. Bogactwo postaw polityków związanych z rządzącą partią robi wrażenie! W każdej sprawie są "za, a nawet przeciw", "wewnątrz, a nawet obok"... "Zrezygnowaliśmy z dotacji państwowych, ale będziemy je pobierali", "popieramy zmianę ordynacji wyborczej, ale dotychczasową ordynację popieramy jeszcze bardziej", "chcemy odpolitycznienia zarządów państwowych firm, dlatego umieszczamy w nich działaczy naszej partii", "wielbimy Gombrowicza, ale jego książki wyrzucimy ze szkół", "są szanse na zlikwidowanie podatku Belki, więc tego nie zrobimy", "kochamy podatek liniowy, ale miłością platoniczną"... Czy w tych warunkach nasz kraj potrzebuje innych cudotwórców niż ci wywodzący się z PO? Co prawda żaden z aktywistów rządzącej partii nie opowiedział jeszcze o swym locie na kuli armatniej ani nie zrelacjonował, w jaki sposób wyciągał się sam za włosy z bagna, ale i tak ich opowieści w mediach coraz bardziej przypominają historyjki legendarnego fantasty barona von Münchausena. Na razie nie ma pośpiechu. Najbardziej cudaczne sztuczki mogą jeszcze poczekać. Nie brakuje innych tematów na efektowne konferencje prasowe. Umiejętność wyciągania własnej partii z bagna, w którym utknęła na skutek populistycznych obietnic, kiedyś na pewno się przyda.

Gość gggggdsddd
PO PiS te same geby od lat nie zapominajac o PSL i SLD niedobrze sie robi jak sie patrzy na te mordy. Zlodzieje obsawiaja staolki tylko co cztery lata inni :)

Przybywam z daleka ---> przy urnach mamy bardzo wiele do powiedzenia, a obecna sytuacja to efekt naszych (no, Waszych ;) ) wyborów :p

Goryllo - co przychodzi nowa ekipa,zaczyna się zlodziejstwo na potegę. KLD /Z LEWANDOWSKIM,BIELECKIM I TUSKIEM/ sprywatyzowali - czyt.rozsprzedali 85% przemysłu.Przy wybitnej pomocy Unii Demokratycznej. Kazede nastepne ekipy,tak konstruowały prawo,aby coś uszczknącf z majatku narodowego,zgodnie z litera prawa,naginanego zresztą. Jesli dorzucisz do tego ogolnoswiatowy spisek semicki,liczne"fundacje"zakładane w kolejnych panstwach unijnych,beznadziejna polityke Unii Europejskiej,będącej na sznurku bankierow z USA i zachłanność i bezkarnośc kolejnych ekip rządzacych w RP efekt jest jaki widzisz. Rząd Tuska...Ani lepszy,ani gorszy. Jesli przeforsuja ustawe o zwrocie majatków sprzed II wojny - lezymy.Lezymy juz teraz,ale jeszcze mamy butlę z tlenem.:-p

Gość szkocka
Ja w srode wylatuje do pracy w Szkocji :) i jestem z tego bardzo zadowolona

Gość tyle że
pis nie ma w swoich szeregach komuchów i złodziejów po ach tam sie roi od komuchów i liberałów psl a ci to wiadomo komuchy sld tez same komuchy ja naprawde nie wiem jak mozna było głosowac na komuchow i liberałów chcążeby historia sie powtórzyła?

Gość niby co jest ta butla
z tlenem?

Gość prorok2010
Łyliam Szekspir SWIETE SLOWA !!

Gość juz nie mam siły
polska upada a tusk i jego ekipa sie cieszy

Butla z tlenem to taki wentyl bezpieczenstwa. Miałem na mysli te 50% spoleczenstwa,które jeszcze mysli normalnie,i po 4 latach juz nie będzie miało watpliwości,co znacza dla RP rządy Platformersow.

Gość TADEKWAW
NIE ROZUMIE PODEJSCIA TUSKA DLACZEGO ON TAK KLAMIE. MIALBYM DLA NIEGO WIEKSZY SZACUNEK GDYBY MOWIL SZCZERA PRAWDE ,TAK JAK JEST W RZECZYWISTOCI. A NIE PRZEDSTAWIAL SIELANKE !

Gość sdvsdfsdf
Tusk nie ma jaj zachowuje sie jak wystraszony chlopiec. Boi sie powiedziec prawdy,

Gość krzychuwawa
W sielance to on pewnie teraz siedzi i pali trawke :)

napisalam [NIE POTRAFISZ ROZMAWIAC NO WIEC PO TEMACIE, NIE BEDE ZNIZAC SIE DO TWOJEGO POZIOMU ] w odpowiedzi na twoje [odpowiedz na proste pytanie wiesz kim ty jestes karierowiczka w prywatnej firmie pewno w jakiejs korporacji dlatego masz taki zj**any łebdla kasy zrobisz wszystko a ja gardze takimi ludzmi.] nic o mnie nie wiesz i mna gardzisz->bez komentarza:( dobranoc przezarci nienawiscia kiscie sie dalej we wlasnym sosie

Gość pewien premier powiedział
Kłamaliśmy przez ostatnie półtora roku. (...) Nie znajdziecie ani jednego znaczącego posunięcia rządu, z którego moglibyśmy być dumni, poza tym, że mamy władzę - mówił premier. Kłamaliśmy rano i wieczorem.(...) cały czas kłamaliśmy.

Łyliam Szekspir ---> w pozostałych 50 % społeczeństwa jest jeszcze ponad 20 % zwolenników PiS i z 10-15 % zwolenników SLD :o A dopóki CAŁE to bractwo siedzi przy korycie, nie będzie lepiej! Nie łudźcie się.

Gość juz nie mam siły
przecie tusk miał dziadziusia w wermahcie to jak myslicie jakich on miał rodziców napewno wychowywany był w nienawiści do polski do ojczyzny ,on służy niemcom a nieoglądaliście filmu nocna zmiana? kaszubi to tak jakby niemcy chociaż nie mozna tak o wszystkich powiedzieć. Niektórzy politycy są politykami aby zniszczyć polskę ,katolicyzm wiarę ,dziennikarze podobnie ,nie wiem skad ta ich nienawiść a skąd tak pełno nienawiści w mediach do kościoła i niektórych polityków ataki,pomówienia oszczerstwa właściwe zawsze niepoparte żadnymi faktami,chociazby sprawa ks Wielgusa

Gość glos trybuny
Co wy chcecie od tego Tuska ,może chlop chce dobrze tylko ,że w pojedynke nic nie zdziała.

Gość bzyyykkk
Prawda jest taka ze nie ma na kogo glosowac.

Gość bzyyykkk
Bo chce zostac PREZYDENTEM.

Gość ktos78
Odchodzac od tematu, sprawa Olewnika i zamieszani w to dzialacze SLD i Policja o czym to świadczy ?? Detektyw Rutkowski ktory od rodziny wzial 1 mln zlotych ?? W jaki mkraju my zyjemy ,przeciez to jedna wielka mafia ,uczciwy czlowiek nie ma tutaj szans. Dorob sie czegos i nie wejdz w uklad z mafia to Cie zatluka.

Gość wsererwer
Z tym Olewnikiem to prawda. A skurwiele chodza i smieja sie rodzinie w twarz. KARA Smierci.

Gość prawdziwy polak
Jak wam tak wszystkim bardzo zle to jazda za granice nieroby !!

Gość jhjhjhjjhjjh
:)

Gość ciekawskazonka
Ktory premier tak powiedzial ?

Gość mnie tez

Gość gdzies daleko
w tym kraju nic sie nie zmieni. czekam na nowe twarze w polityce.

Gość ale wy macie samozaparcie
z tym tematem, podziwiam was :P:)