Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wycieczkowiczka 25 latek

objazdowe wycieczki z biurem podróży

Polecane posty

Gość wycieczkowiczka 25 latek

Witam! W tym roku zamierzam wybrac sie na wycieczke objazdowa do Chorwacji ,,Tam gdzie dojrzewa śliwowica".Wycieczka organizowana jest przez biuro podrózy ITAKA.Chcialabym sie zapytac o opinie osob korzystajacych z uslug tego biura.Czy ktos z was byl na takiej wycieczce objazdowej?Jakie sa warunki, czy warto jechac?

Gość Zuziaaaaa
sliwowica jest paskudna, mdła w smaku a głowa po niej boli że hej nastepnego dnia :) chorwacja zawsze wydawała mi sie raczej bardziej krajem wypoczynkowym, spa, plaze i hotele, nie wiem czy warto tam jechac zwiedzać, nie wiem co mozna by tam zwiedzac? wolalabym juz objazdówki w bardziej egzotyczne kraje, włochy, usa, meksyk czy peru z chile jak premier :)

Gość Łukasz Km.
właśnie co do objazdówek- macie jakieś konkretne ?? Tylko gdzieś tak na początku lipca preferowany termin ;)) ps. ...potem niestety egzaminki;)

Byłam na wycieczkach objazdowych: Turcja, Egipt-rejs, Tunezja-Libia, Turcja-Syria. Polecam szczerze samą Turcję i Egipt rejs.

Gość sasankaaaaaaaa
lukasz> to co ty masz egzaminy w polowie lipca? dziwna organizacja roku, a ostatnio czytalam o objazdówce po islandii, ale to raczej organizowane prywatnie, z noclegami w nie wysokich standardach, lub na lonie natury, ale fajna wycieczka, tylko droga, a na szybko to moze meksyk http://blizejslonca.pl/propozycja-podrozy.imperium_aztekow-meksyk-objazdowa.27041839.html?nl=2&reaf=meksyk lub włochy http://travelzone.pl/oferty/aD0zMTAwfHQ9MnxkPTIwMDgtMDYtMDd8cj0y.html co powiesz?

Gość himalaya
jakos zdecydowanie wolalabym meksyk, wlochy mam pod domem prawie, to pojade tam po szesdziesiatce :) tylk odo tej oferty dolaczylbym jakies plazowanie

jak dla mnie wycieczki objazdowe są świetnym rozwiązaniem dla osób które chcą zwiedzić szybko i dość dobrze interesujące miejsca. Zgadzam się, że Meksyk jest dobrym celem dla takiego rodzaju wycieczki. Zastanawiam się na udaniem się tam w w przyszłe wakacje. Ktoś ma jakiś sprawdzony program takiej objazdówki - co, gdzie, jak?

I co - jak bylo z Itaka? My chcemy jechac na objazdowke wzdluz Adriatyku z Funclubem. Maja niezla cene i program sie wydaje ciekawy.