Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rym prosty

KTO ZARYMUJE ??

Polecane posty

Gość mee buu
👋

Gość mee buu
🖐️

Gość rymiarz
I zostalem tutaj sam ,penis poszedl do bufetu a ,beee poszedł do marketu panis dzban zamowil wielki ,a beeee kupis se muszelki chlopcy dobrze bawia sie a ja kurwa ryma pisze. Slonko swieci ptaszek cwierka ...

Gość rymiarz
nawinela sie panienka ,ktora zaraz sie rozbiera, sciska, piesci, poniewiera ,ja w ekstazie nago stoje ....

Gość z grubej rury
ona pieści me naboje ,liże jajka i penisa potem pupe znowu zwisa !

Gość lesny skrzat
na pieści me naboje ,liże jajka i penisa potem pupe znowu zwisa ! glut jej zwisa lize zwisa ciagnie druta lize misia potem reka nan napiera glaszcze ,mowi ,szybciej ,teraz a on na nie jak nie chlasnie

Gość zwlaszcza jak sie
koncz juz wlasnie

Gość rymiarz
on juz skonczyl ,ona wola wejdz w nia jeszcze niech ja skonam ...

Gość rymiarz
Abstrachujac od tematu wlasnie ,wstalem, zjadlem ciacho W sile wieku pracy nie mam ,wlasnie ide sie ubierac do urzedu sie odchaczyc , wlasnie chcialem tu zaznaczyc dol mnie lapie ,nie moc trzyma chyba wpadne to kuzyna moze on doradzi mi co zrobic zeby bylo gicio.

Kuzyn zawsze dobrze radzi "choc do knajpy niezawadzi, co sie stary tak dolujesz ,ciesz ze ty niepracujesz" Olej rady od kuzyna ,wlasnie zycie sie zaczyna. Wylaz z dola szybkim krokem ,zycie ci ucieka bokem! gicio wtedy moze byc,gdy inaczej zaczniesz zyc.

Gość jarzebina na zakrecie.
a ja siedze sobie w domu, nie przyznajac sie nikomu. leże w łóżku już od wczoraj; widać jestem ciężko chora. a pod łóżkiem całe tony: ciastka, czipsy i batony. I tak mysle sobie czasem, ach, jaby to fajnie bylo, gdybym w końcu była szczupłą, gdyby sadła mi ubyło. morał dla tych wszystkich ludzi, co z bulimią się zmagają - nie siedź w domu, wyjdź do ludzi, wszyscy sobie pomagają. nie zasłaniaj sie wymówką, że od jutra, że to stres zacznij dzisiaj- nie jedz śmieci, to najgorszy nałóg jest. lecz tak trudno jest sie przyznać, prawda czasem w oczy kole. dziś krok pierwszy, jutro drugi i tak powoli z mozołem.... nic na siłę, nic od razu, nigdy nie ma nic za free trzeba wiary, trzeba siły, ale skutek: będzie git! teraz juz nie siedze w domu, ide sobie na spacerek. pływam sobie na basenie, siłownia, aerobik, rowerek. zawsze mam przy boku kumpla, z ktorym milo spędzam czas. i nie myślę ojedzeniu, złe nawyki poszły w las! :)

Złe nawyki poszły w las ,chyba przyszedl na mnie czas. Rzuc palenie ,przestan pic - Czy tak ludzie idze zyc? Durzo sportu ,nie jec wiele -I zachowuj sie jak ciele! Idz do pracy,ogol brode,zmien skarpety ,nastaw wode. Wlas do wanny wykap cialo -A to ciagle wszystko malo. Przynos kwiaty tak jak wielu-Nie zagladaj do burdelu. Inni domy se buduja -A nas ludzie obgaduja. ITD ITP -A mnie zygac jusz sie chce. Zabronione jest sie cieszyc -Bo sie mozesz tym osmieszyc. Zle nawyki rzucic czas ? -Klade lache zyc jest czas!

hahahahaha, dobre!! :classic_cool:

Gość rymiarz
Moj kolego tu sie zgodze ,trzeba zaczac zyc na codzien pieprznac w kat te wszystki smutki ,zgolic brode ,pic mniej wodki, mniej przejmowac ,zaczac dzialac. Zycie krotkie ,czsa ucieka ,czasem szlak strzela czlowieka ze nie moze sie odnalezc ,przeciez mam ten zupy talerz. Ja z urzedu juz wrocilem ,podpis u nich zostawilem ,wniosek wzialem, moze uda sie otworzyc jakies "cuda" Unia daje nam pieniadze... na dzialalnosc gospodarcza ,ktora trzeba bedzie zaczac.

Gość rymiarz
Idę na dwór popracować , skosze trawnik Potem browar, sprzątne jeszcze komóreczkę chcoiaz troche mi sie nie chce. Jak tu wróce to coś stworze ,ryma puszcze WYBACZ BOZE !

ktora trzeba bedzie zaczac Zaczac musisz po wolutku .nie licz tu na krasnoludkow I zakasaj swe rekawy ,bierz sie ostro za te sprawy. Wypisz wniosek, uwoerz w cuda ,to napewno ci sie uda. Jutro z rana zarymuje ,ale teraz sie pakuje Bo robota odwalona ,w domu czeka ma mnie zona

tak-kto pełnym życiem żyje i radości ma po szyje, ten sie może tu weselić, tańczyć, śpiewać, kawe zmielić.... a kto kwaśny jak cytryna, co najwyżej strzeli drina, żeby zapić wszystkie smutki.....dawaj, bracie, polej wódki.

Gość tak szczerze
aaa juz wiem: slonce swieci,ptaszek spiewa, a mnie w szkole krew zalewa:)

poszła Barbie tipsy zrobić: tu przykleić, tam ozdobić idzie śmiało, dziarskim krokiem i co rusz zarzuca lokiem. bo te loki, co na głowie- to fryzura jak sie zowie!!!! idzie, macha torebeczką, w dłoni trzyma lustereczko, idzie i sie w nim przegląda- super!!! super dziś wygląda!!! mijając przystojniaków po drodze, tak sie dziewcze wypięlo srodze [godnie się chciała zaprezentować: uwiesc spojrzeniem, wyglądem kokietować] i tak jakoś to wypadło- dziewcze sobie trrach!!! upało ......... ......... .........

Gość rymiarz
Barbi lalka jest z plastiku ,dużo dziewczyn po chodniku chodzi sobie jak ta lala ,kreci tylkiem, kusic stara. Ja tam takich Pan nie lubie co to myślą , że są cudem zamiast mózgu wata szklana , zamiast szklanki porcelana, zamiast rąk ,dwie lewe ręce, Dużo takich dziewczyn chodzi ,co ich życie nie obchodzi ida za to na łatwizne ,wsiąść do bryki ,wejść z nim w biznes. Mnie potrzebne zwykłe dziewcze co to polny kwiatek ze-chce, co ja mała rzecz ucieszy,buziak,kwiatek to że jestem.

🌼 brawo rymiarz ;)

\"brawo rymiarz \" Brawo rymiarz bic mu brawo bo historie ma ciekawa. I ciekawa i prawdziwa,duzo takich dziewczyn bywa. Lecz ich sposob zachowania ,to obronne sa dzialania. Buziak,kwiatek,romantyka-tego w gary sie nie wtyka. Wiec zrozummy nasze panie,one walcza o przetrwanie. \"Gdybam ladnna panna byl,takim mottem tez bym zyl\"

Gość Yyyyyyyyyyyy
A ja myslę ,moi mili I to spiszę ,już,w tej chwili, ze najlepsza ta kobieta,co od siebie nie ucieka Pogodzona z samą sobą,jest dla faceta,tą osobą, z którą mozna przejśc przez życie I do końca trwać w zachwycie!

I do końca trwać w zachwycie! I do końca trwać w zachwycie,tak WYOBRAZAMY! sobie zycie Ale czeba sie obudzic,no i trche pomarudzic Piekne sny sie zdarzaja,lecz rzeczywistoscia zadko sie zgadzaja

Gość rymiarz
Wlasnie oko otworzylem :) zaraz POWER zalaczylem ,slysze wiatrak komputer pozniej windows sie otwiera Odpalilem Gadu-Gadu ,skype moj tez ,już daje czadu. Przegladarka juz pracuje ,wgrywa strony funkcjonuje, sciaga pliki ,gra muzyka i tak wlasnie sie "zamyka" ma poranna gimnastyka.

Gość WdoS
Jakiej siły co tez panie ? on wpier..... już śniadanie .