Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyzxyz

Masturbacja koszmar

Polecane posty

Gość xyzxyz

chyba sie uzaleznilam od tego:( Jak sprobowalam raz to teraz idzie z gorki:( a ja nie chce mi Partner wystarcza ale jak tesknie to co:( Ale ja nie chce a dzis 2 razy:((

Gość ofczarek
sluchaj, wez sie dopiesc do konca bo cos bez skladu piszesz ... Po orgazmie mysli sie jakby troche jasniej :D

Gość xyzxyz
wiem:) lubie to ale nie chce zreszta partnerowi tez to przeszkadza ze sobie robie chociaz nie do konca sie przyznaje i wiem ze masturbacja jest zla:(

Widze ze jakis czarny ci zrobil male \"brainwashing\" :) Nie przejmuj sie niczym i czochraj myszke ile wlezie :) Jak bedziesz w zyciu dobrym czlowiekim, pojdziesz do nieba jak nic ;) Ostacznie po to ci Bozia (albo ewolucja) daly te lechtaczke, zebys ja mogla sobie pomasowac od czasu do czasu .. ;)

Gość xyzxyz
no tak tego sie boje ze nie pojde do nieba:) ale jak np. duzo sobie "porobie" to z chlopem ciezko mi dojsc;/ a on to przezywa

Aaaa .. no to to juz zuplenie inna sprawa ;) Musisz mu wytlumaczyc o co chodzi, a on jak madry jest, to cie od czasu do czasu zwiaze i da po tylku pare klapsow za to ze jestes niedobra dziewczynka ..:)

Gość xyzxyz
hehe tak:) tylko ze on stara sie jak moze;p jak by mogl to by na rzesach stanol:) ale ja niedochodze

Gość qwazi
wiesz masturbacja dla mężczyzn jest zdrowa to dla kobiet pewnie też, to nie jest złe, traktuj to jako grę wstępną i jak facet ci za szybko dochodzi, albo boi się że sprawi ci mniejszą przyjemność to zrób mu masaż ręką tak żeby doszedł, a potem po 15 minutach do pół godziny zaproponuj sex, facet jeżeli nie jest cienki to powinien się z godzić i masz sex 30-60 minutowy.. :)

Czemu was tego w szkolach nie ucza ? :) Musisz facetowi POKAZAC DOKLADNIE jak to robisz :) Faceci sa niedomyslni i juz ... Jezeli robisz to w niewymyslny sposob, facet powinen zalapac szybko ... A jezeli twoj sposob jest bardzo wyszukany i jestes przywyczajona np. tylko do wlasnego paluszka i/albo prysznica to masz pecha ... Ale i to da sie zminic z odrobina cierpliwosci ... A jezeli sie wstydzisz to sie najpierw upij i zaproponuj mu zabawe w pokazywanie sobie tego co lubimy najbardziej .. ;)

Gość xyzxyz
pokazalam mu troche jak gre wstepna:) sam nalegal;p ja jakos nie bylam przekonana ale pokazalam:)>wstydzioch< No ale on jest taki szybki ze nasz gra wstepna trwa 3nim;/ szybko szybko bo on juz sie doczekac niemoze a ja;/ nierozgrzana ciezej mi dojsc

Gość xyzxyz
ale on jest cudowny:* tylko ta gra wstepna mnie niepokoi;/ taka szybka;/

poczytaj sobie temat takiej kobiety co sie za mlodu tez "niepokoila' ale potem i tak wysza za tego faceta ..Tytul : "Malzenstwo bez orgazmu" ?

Gość xyzxyz
ale ja jestem z nim szczesliwa i kiedys nasza gra wstepna byla udana:) ale teraz on lubi bardziej seks niz gre wstepna bo nie wiem co robic

Gość ile ty masz lat dziecko
;*

Gość xyzxyz
dziecko??;/ nioe jestem dzieckiem o co ci teraz chodzi