Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość estella25

doradzcie prosze - chyba infekcja.

Polecane posty

Gość estella25

zapisalam sie juz do gina, ale wizyte u mam dopiero na 18 czerwca, dlatego prosze o pomoc, chcialabym sobie jakos pomoc do tego czasu bo oszaleje... mam zaczerwienione wejscie do pochwy i troche środek, odrobine pieka i odrobine swedzą mnie wargi, do tego mam dziwną zolta wydzieline (czasem ma kolor jak pileczka tenisowa)która na wkladce nie pachnie jakos nieprzyjemnie, ale 3 godziny po myciu juz czuje stamtąd ten okropny rybi zapach:( stosowalam juz kiedys kuracje gynalginem ale pomaga tylko na jakis czas, po stosunku wszytsko wraca od nowa, tak samo po okresie... może mi ktos cos doradzic... jakies globulki bez recepty, krem itp poza tym o jakiej infekcji swiadcza te objawy?

Gość estella25
i jeszcze ciągły nalot na wargach i w srodku... to moze byc grzybica? mam w domu pimafucort moze warto zastosować?

Gość pppppppppppppppp
masz objawy grzybicy, kup sobie mac clotrimazolum i popros o jakies tabletki dopochwowe bez recepty, powinno to troche ugasic,

Gość estella25
dzieki, ale wlasnie nie jestem przekonana ze to grzybica... wydzielina na wkladce zeczywiscie ma slodkawy zapach, jednak ten nalot na wargach wrecz rybi... i to kilka godzin po uwyciu sie:/ clotri mi nie pomaga niestety:( a co sadzisz o pimafucorcie? to jest lek na recepte ale tak sie sklada,ze mam go w domu...

Gość estella25
podnosze...

Gość przede wszystkim to
zero seksu do czasu wyleczenia i partner też sie musi leczyc, bo co z tego ze ty się wyleczysz jak potem on cię znów zarazi niech gin da ci dla niego masc do smarowania wacka albo tabletki

Gość estella25
ale my zawsze uzywamy prezerwatyw... ps. do gina mam za 2 tygodnie dopiero:(

polecam vitagyn C!!!!!!!!!!!ja uzywam w masci i jest bardzo skuteczna!!po pierwszym uzyciu objawy przechodze i teraz uzywam profilaktycznie!