Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EDZIA SSSSSSS

BYŁAM DZISIAJ U SWOJEGO GINEKOLOGA BO MIAŁ MI ZROBIĆ OKŁADY Z KWASU NA NADŻERKĘ

Polecane posty

Gość EDZIA SSSSSSS

I CO KUWAAA, PŁACZE JUZ 2 GODZINY, BO NIE WIEDZIALAM ZE ZROBIL MI WYPALANKE. NIE WIEDZIALAM UWIERZCIE MI , BO NIE UZYL ŻADNEGO OKRESLENIA TYLKO POWIEDZIAL ZE ZROI COS INNEGO NIZ OKLAD , KAZAL PODNIESC TYLEK, PODLOZYŁ JAKĄŚ BLASZKE I BOLALO JAK CHOLERA. PRZYSZLAM DO DOMU I ZACZELAM SZUKAC NA NECIE O SPOSOBACH NA NADZERKE Z PRĄDEM I JESTEM W SZOKU! LEKARZ WIEDZIAL ZE JA BYLAM PRZECIWNA WYPALANCE! MAM 24 LATA I NIE MAM JESZCZE DZIECKA!!

no i co z tego, że nie masz dziecka?:O często po wypalance nie ma śladu i nie ma żadnego problemu z urodzeniem dziecka......ale fakt faktem lekarz złamał prawo....

Czyli jak? Podłożył blaszkę, zaczął coś robić, nie wiesz, co, boli Cię - i nie odezwałaś się słowem? Nie zapytałaś, co robi? Nie zasygnalizowałaś bólu? Nie zapytałaś, co ze zgodą na zabieg? Nie zrobiłaś NIC? Dałaś sobie coś zrobić jak pokorne cielątko i nawet nie wiedziałaś, co? Powiedz, proszę, że żartujesz :O...

Gość EDZIA SSSSSSS
nie żartuję.. dziewczyny miałąm mieć sprawdzoną te nadżerke, i mowilam mu ze chcialabym miec te oklady zrobione, i jak leżalam na tym piepszonym fotelu, to on mowi,ze jakies tam sie krwawienia robia itp... wiec mowi ze teraz mnie bedzie troche bolalo, kazal dupsko podnieść, polozyl blaszke , i mowi ze takie prądki beda itp jezu laski jakby powiedzial ze to bedzie ta cala wypalanka, to bym wyrwala stamtąd, kuwaaa cala noc przeplakana:/

Gość EDZIA SSSSSSS
wiedzialam ze usunie to prądkami a kuwa skad mam wiedziec ze to inaczej wypalanka, dziewczyny tyle sie nasłuchalam złych opini o tym!!

Gość może nie prądkami
a prątkami? :o

Gość nie edzia
Edzia nie panikuj miałam wypalaną nadżerkę i urodziłam bez problemu zdrowe dzieci, a po wyjściu z gabinetu nic mnie nie bolało. Czy ty dziecko za bardzo sie nad soba nie rozczulasz? Jesli jednak cie boli to pojedz do tego lekarza i powiedz że coś spieprzył i ma cię zbadać.

Gość nie edzia
no i co dziecko było panikować? z twojego milczenia wynika że panika i strach miały wieeeelkie oczy?

Gość EDZIA SSSSSSS
hej, płakałam nie z bólu ale z tego nerwa, że ktoś zrobil mi cos, czego sie panicznie balam i nie chciala. taak, jestem głupie ciele ale ,,,, heh już mi przeszło:( mecze sie teraz bo przepisal mi sterovag, i wczoraj doslownie szlam przez miasto z wielką plamą na białych spodniach... wkladki nie pomagaja wiec pomykam w podpaskach.. najgorsze ze mam to brac co 2 dni a jest ich 6 tych tabsów dowcipnych ;)

Gość u p
to jak to jest z ta nadżerką i wypalanką? można przed rodzeniem zrobić wypalankę, słyszałam, że podczas porodu poźniej pęka blizna i są problemy

Gość EDZIA SSSSSSS
wlasnie ja tez tak bylam zawsze informowana i stad moja wielka panika..

Gość ja mialam
wczoraj robiona nadzerke... mrozona... i w trakcie zabiegu nasluchalam sie od lekarza jakie sa konsekwencje wypalania... wlasnie jakies zrosty na szyjce a pozniej posczas porodu mozliwosc peknieca blizny...ja jako mloda i nierodzca kwalifikowalam sie tylko na mrozenie... i jestem zadowowolona... lekarz profesjonalnie mnie potraktowal... wytlumaczyl... nawet pokazal w kamerce jak wyglada moja nadzerka przed i po zabiegu :)

Gość ja mialam
widze ze ile lekarzy tyle opini... z artykulu wynika ze lepiej wogole nie ruszac nadzerki bo przyczynia sie do powstawania raka tylko ze wynika tez ze nie leczona nadzerka tez powoduje raka... i badz tu madry :P

Gość a mi 13 lat temu
zasrany konował zrobił wypalanke jak miałam 16 lat 😠..... i kazdy gin potem mowil,ze spier...sprawę 😠

oklady z kwasu? - nazwa sama mowi za siebie , przeciez wiadomo ze kwas wypala...