Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty materialista

Dlaczego dziewczyny chca isc na latwizne i glownie wybieraja tych bogatszych?

Polecane posty

Gość anty materialista

Dotyczy to zwlaszcza tych bardzo atrakcyjnych, zadbanych szczuplutkich. Dlaczego nie chca do czegosc dojsc wspolnie, dorobic sie tylko ida na gotowe ? I jak takich nie nazywac materialistkami ? :-o

Gość a ty czemu zwracasz uwagę
tylko na te atrakcyjne, zgrabniutkie i szczuplutkie? hmmm...czyżby hipokryzja? :p

Gość alojza
Dotyczy to zwlaszcza tych bardzo atrakcyjnych, zadbanych szczuplutkich Czy wedlug ciebie mialabym sobie wziasc grubego, oblesnego i niezadbanego faceta? fujjjjj. Niech taki najpierw schudnie, zadba o siebie a potem mysli o dziewczynie. Wyglad to sprawa subiektywna, ale higiena i dbalosc o siebie to dla mnie podstawa.

nie wszystkie sa takie ale jak juz pytasz to poprostu moze dlatego zeby nie musialy sie martwic o swoja przyszlisc

nie wszystkie sa takie ale jak juz pytasz to poprostu moze dlatego zeby nie musialy sie martwic o swoja przyszlisc

Gość anty materialista
Po pierwsze nie napisalem aby te dziewczyny braly sie za grubasow tylko za normalnych ale moze "jeszcze nie ustawionych" A co do drugiego zarzutu - dlaczego patrze na atrakcyjne szczuplutkie ? Bo jestem normalny i nie pociaga mnie tluszcz, wysoko mierze bo i wysoko sie cenie "kobiece dziewczyny" zostawiam dewiantom psychicznym :-p

buhahahaha ale mnie rozbawiłeś a dlaczego takie fagasy jak ty patrzą tylko na te ladniutkie i szczuplutkie?

Gość margabde
generalizujesz! ja niczego nie zawdzięczam żadnemu facetowi i nigdy żadnego nie naciągałam, nie wykorzystywałam itp

Gość kasia lat 28
mądre kobiety, które nie idą na łatwiznę lokują uczucia w mądrych facetów, ja zawsze zwracałam uwagę na wykształcenie faceta i zaradność, gdy poznałam mojego męża ( studia ) oboje byliśmy bardzo biedni, teraz dzięki dobremu wykształceniu mamy dobrze płatne prace i niczego nam nie brakuje, domek z ogródkiem, pełna lodówka i śliczny bobasek niedawno nawet się pojawił,w kocu jestem szczęśliwa, wszystkiego dorabiamy się razem swoją pracowitością i tak jest dla związku najlepiej

Ależ one już się dorobiły atrakcyjnej, zadbanej i szczupłej figury:-) Teraz czekają, kto da więcej:-)Ty wiesz ile kosztuje utrzymywanie sie w takiej formie? Maja zaufać komuś, kto dopiero sie "ustawia"? A jak mu nie wyjdzie?

idąc Twoim krokiem rozumowania: normalne dziewczyny patrzą tylko na bogatych i zaradnych życiowo, co im dadzą oparcie i bezpieczeństwo, a nie na takich cieniasów bez grosza :o

Gość margabde
hmm.... Troche przesadziłam, moze w młodości troche ojca za kiszeń ciągnęłam;)

Gość a dlaczego zazwyczaj
takie pytania zadają biedacy którym żal dupe ściska na widok tych ślicznotek ? bo przecież nie spojrzą na te grube i brzydkie dziewczyny bo to by było wtedy pójście na łatwiznę :)

Gość no anty materialisto
i o to mi chodziło - ty wysoko mierzysz i atrakcyjne kobiety wysoko mierzą więc sie nie zadowolą byle kimś.:p

Gość kasia lat 28
a te lafituty i tak nigdy nie będa miały za grosz klasy

Gość No właśnie pisałam
że przez niego przemawia hipokryzja.

Gość anty materialista
Madzienka ty kretynko dlaczego mowisz o mnie fagas bo patrze na szczuple i zadbane dziewczyny ? Czyli kazdy w kogo guscie nie sa spasione swinie jest fagasem ? Gratuluje debilizmu :classic_cool: P.S. chyba tluszcz zalal ci mozg ty idiotko :-p

Gość a dlaczego zazwyczaj
Hahahahahahahha "A co do drugiego zarzutu - dlaczego patrze na atrakcyjne szczuplutkie ? Bo jestem normalny i nie pociaga mnie tluszcz, wysoko mierze bo i wysoko sie cenie" Więc odpowiemy twoim tokiem rozumowania, może wtedy to zabrzmi dla ciebie jaśniej i zrozumiesz pułapkę swojej "logiki". A więc: Dlaczego te ślicznotki patrzą na bogatych fagasów ? Bo są normalne i nie pociaga ich biedota, wysoko mierzą bo i wysoko sie cenią Ot i cała filozofia.

Gość anty materialista
Ale lecenie na gosci z kasa to nic innego jak materializm. One sa pozniej ich utrzymankami, wrecz puszczaja sie za kase a to obrzydliwe :-o A jesli chodzi o mnie - dlaczego mam byc z kims kto mnie nie pociaga, mam sie zmuszac ? Ma mnie mdlic na sam widok a co dopiero z sexem itd ? I to jest uzasadnione i normalne bo spotykam sie z kims kto jest zadbany i ladny dla mnie

weź mu nie tłumacz, on nie widzi że sam sobie odpowiada w pytaniu na pytanie :P to co napisałeś o tym, ze tylko dewiantów interesują 'kobiece' kształty u kobiet, a nie normalnych facetów - no proszę Cię, słoma z butów wystaje

Gość bo przystojne ruchacze
muszą mieć obiekty do ruchania. Wybierają bogatych bez miłości, a potem okazuje się że bycie prostytutka to niewesoło, i zdradzaja z przystojnymi ruchaczami , jak ja , i tak trzymać głupie baby....

Jedno pytanie. Proszę napisz jednoznacznie. Czy chciałbyś być z taką dziewczyna, jak napisałeś w temacie? Śliczna, zadbana, szczupła?

Gość anty materialista
No oczywscie ze chcialbym byc z taka dziewczyna. Ale nalezy rozroznic dwie rzeczy. Patrzenie na wyglad nie jest takie jak patrzenie na kase. Patrzenie na wyglad to naturalna rzecz, nie mozna byc z kims kto nie pociaga. A patrzenie na kase to wyrachowanie, i wrecz kureestwo wiec sami widzicie :-o

Gość tak tak anty materialisto
póki co dorób sie czegoś to może zdobedziesz jakąś atrakcyjna kobietę.:classic_cool:

Gość paola-la
jasne...:classic_cool: jesli jestes normalny to napewno obracasz te grube:P a jesli mowisz o marzeniach-to fakt napewno myslisz ze chcialbys miec te najpiekniejsze,ale na marzeniach poprzestajes jak wiekszosc szarych przecietnych facetow a ja ta przecietnoscia rzygam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość anty materialista
tylko ze ja GARDZE MATERIALISTKAMI, tak samo jak grubymi dziewczynami. jesli mam byc z jakas laska tylko dlatego ze cos mam to juz wole byc sam :-o

Gość heja..............
kolezko - nie masz szans na szczuplutnie ladniutkie :P skoro sam jestes golcem :P