Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złośnik

jak wygryżć nowego factea swojej panny?

Polecane posty

Gość złośnik

no własnie jak??

Gość złośnik
hehe wiem ale taki psikus moze fajnie utrzec nosa cawaniaczkowi :)

Gość złośnik
ok zaczynam sie zalic :(:(:( ludzie pomocy!!!

Gość złośnik
jak sie nie zbłaznić?? msciwy jestem hehe

Gość dupa jasiu karuzela heh
boze chlopie nie bujaj tyle w obloczkach tylko zejdz w koncu na ziemie... nie ma co sie nawet zalic swiat jest boski...! (ale tylko jak jestes z odpowiednia osoba, bo jak nie moze byc i piekielko) :-)

Gość złośnik
ludzie ale tutaj nuda , wszystkie wypowiedzi sa bardzo przewidywalne , czy znajdzie sie ktoś z orginalnym pomysłem??

Gość złośnik
temat troche z przekasem, ej wyluzujcie a nie tylko: msciwa swiniwa, zostaw ich itd. dajcie na luz i do zabawy ;)

Gość złośnik
jestem orginał, za to dupaczek nie jest... hehe

Gość złośnik
niestety jestem zyciowym zerem i moja laska sie polapala w pore i mnie zostawila a teraz chce przegrac zycie totalnie i sie zemscic :-o

Gość złośnik
kurwa ide sobie pobiegac to znacznie mniej nudne, niz czytanie wypowiedzi smecących i zalamanych, trzeba zyc i cos robic , dlaczego wiec nie wygryzc faceta swojej byłej jesli z gory wiadomo ze to jełop i cwaniaczek i moze jeszcze wiecej gnoju narobic niz do tej pory

a co jest w tobie takie zle?

Gość złośnik
tak serio to ktos sie podszył pod moj nik, a we mnie nie jest nic złe tylko jak zwykle ktos sie musi wmieszac i zrobic kobiecie wode z muzgu, mój jedyny bład to ten ze postawiłem swoje dzieci na 1 miejscu, bład??

Gość złośnik
jestem głupcem bo chce odzyskac pusta i plytka kobietę za to jak piekną

to zalezy... w sumie dzieci sa na pierwszym miejscu ale wiesz kobieta tez chce czuc sie najwazniejsza w twoim zyciu musisz to jakos rozgraniczyc heh ;-) musisz to okazywaz zarowno jej jak i dzieciom... ps a z nia te dzieci masz? sory jesli urazilem pyt....

Gość złośnik
bardzo chcielismy ale nie dało rady, ona miala operacje ,teoretycznie było to mozliwe ale wymagało dozo własnego wkladu, teraz zycie potoczyło sie inaczej i ktos jej podsunał jełopa za to miejscowego a ja byłem obcy

aha............czyli o wyglad tej pieknosci sie tu rozchodzi.......w takim razie w czym problem.........????? malo to takich nieziemskich i pieknych kobiett jest na swiecie? :-)

Gość złośnik
jak sobie cos wbije do głowy to trudno mi toi wyrzucic , ja nie skacze z kwiatka na kwiatek a i uzalac sie nad soba nie bede, jej zaleta to wielki serce i chyba ono nas zgubiło

Gość złośnik
rozwinmy tema bo mysle ze w sumi fajny i z humorem a moze cos fajnego tego sie urodzi

ale hm.... sadze ze jeszcze nie wszystko stracone i czeka was swietlana przyszlosc! moze przeczekaj to jakos i ona sama stwierdzi ze to dupek!

heh w sumie my faceci i rodzic nie mozmy ale splodzic jakis temat warty grzechu chyba nam sie uda he he moze jakas panna sie dolaczy... hi hi ;-)

Gość złośnik
no to plodzmy, a czy im sie powiedzie czy nie, niewiem wiem ze jest desperatka i na siłe chce miec kogos zeby swojemu exowi udowodnic ze tez moze,a facet wprawdzie mruczek ale kasiasty i mało inteligetny za to miejscowy no i leci na nia bo zajefajna dziołcha, ja kurwa kocham jej dzieci i nie chce nawet myslec ze zafundowała im młodszego o 6 lat od siebie wujka, a jej synek nawet nazywał mnie tata

Gość panie przyłaczcie sie ..plish

Gość złosnik
norma jest ze gdybym uzalał sie nad sobą i pisał jaki to jestem nieszcesliwy i biedny , otrzymal bym dziesiatki rad, pewnie- jestem wciaz zakochany ale koniec z płaczem bo tylko pogarsza sprawe, cos trzeba dzialac tylko madrze wiec uazam ze czasem trzeba puscic wodze fantazji bo to dziala:)

Gość zl
z braku konstruktywnych wypowiedzi wątek sie urywa ..dobranoc

Gość złośnik
Myslalem o tym cala noc i wymyslilem - ten jej facet w weekendy dorabia sobie zamiatając na wiejskiej dyskotece. W sobote wydepiluje sobie nogi, rece i klate, zaloze rajstopki i mini (mam zgrabne nogi) do tego jakas bluzeczke z dekoltem, cycki oczywiscie sztuczne, umaluje sie ladnie, uczesze itd. Potem pojde na ta dyskoteke, bede go caly czas delikatnie zaczepial i podrywal, on w tej pracy duzo zawsze chleje wiec bankowo po jakims czasie sie ugnie i wtedy zaciagne go za stodole i zrobie mu laske z polykiem. Potem wszystko opowiem mojej pannie i na pewno rzuci niewiernego gnojka.