Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuska taka...

Czy to cos zlego?

Polecane posty

Gość mamuska taka...

...ze pozwalam mojej 9-cio letniej corce spac u jej najlepszej przyjaciolki czasem z soboty na niedziele i ze jej kolezanka takze czysem u nas nocuje? Bo moja mama mi wlasnie powiedziala, ze to jest nienormalne, ze dzieci nocuja poza domem i, ze ja na to pozwalam wiec tez jestem nienormalna.... :(

Gość ..amarIS..
Rany,a co w tym takiego nienormalnego?? Też bym pozwalała..

Gość mamuska taka...
...no wlasnie nie wiem... to chyba moja mama ma jakis problem ze soba... kurcze, mam juz 35 lat i musze takich bzdur wysluchiwac :(

Gość Taka córka...
Daj spokój.Niech dziecko się dobrze bawi i ma trochę luzu ;/

Gość ..amarIS..
Popieram Żurawinkę na całej linii..

Gość mamuska taka...
Oczywisci, ze nie sa same... sa tam rodzice tej kolezanki i jeszcze jej starsza siostra ktora tez sie przyjazni z moja corka.

Gość mamuska taka...
Ja nigdy nie moglam nocowac u kolezanki, nawet jak juz starsza bylam... zawsze slyszalam, ze mam wlasne lozko i mam w nim spac :(

no to widzisz ze mamy racje :) wszystko jest ok! a głupot to bedzies pewnie wysłuchiwac nawet jak 4o bedziesz miała :P grunt to umiec wypuscic drugim uchem :))

no ja tez nie mogłam a kolezanki nocowały i potem tylko opowiadały jak to fajnie ...... dobrze ze masz zdrowsze podejscie

Gość mamuska taka...
dzieki dziewczyny :) to wlasnie chcialam uslyszec. A, ze glupot bede wysluchiwac jeszcze dlugo to wiem bo juz 35 lat wysluchuje... tylko, ze ja sie ciagle tym przejmuje :(

Gość czarnulkaania
hehe mam to samo Też córka chce do kolezanki na noc iść ja pozwalam i ta dziewczynkę też u nas chetnie nocuję ale moja mama gdera na to jak czort i nadziwić sie nie moze i sensu sie doszukuje i sto razy pyta po co u kogos noclegi uskuteczniac jak dom sie ma pod nosem Zeby to było 50 km to co innego Ale ja wiem ze to nie o kilometry chodzi tylko o ten klimat jak sobie porozmawiają pod kocem do poźna pośmieja sie cos pooglądają , ja to rozumiem wiec pozwalam a mama gdera...