Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysia****

ostre bole brzucha co okolo 20 minut

Polecane posty

Gość mysia****

od tygodnia mam takie ostre bole w okolicy zoladka,jakby ataki .mial,lub ma ktos podobne dolegliwosci??2 razy zdarzylo mi sie stracic z bolu przytomnosc

Gość co najwyżej
od tygodnia ? i na co ty jeszcze czekasz ? ja po dwóch dnaich bym była u lekarza czy to nie jest kolka od kamieni żółciowych ? a może wyrostek robaczkowy ? koniecznie idz do lekarza zresztą co ja piszę ...już dawno z takimi objawami powinnaś byc na ostrym dyżurze....

Gość dojpjgpa
pani powyzej ma 100 % racji. do lekarza kobieto!!!!!!!!!!!!

Gość a rozwarcie na ile

Gość dołączam się
natychmiast idż do lekarza.Powodów może być sporo

Gość co najwyżej
opcja z porodem też przyszła mi do głowy, ale wtedy by nie bolał ją "żołądek" i po tygodniu już albo by urodziła albo dziecko dawno by było martwe.... kiepski żart

Gość mysia****
ale to takie dziwne uczucie takie zaklucia a zaczelo sie od tego ze ciagle musialam rytmicznie napinac miesnie brzucha,taki odruch z czasem coraz bardziej .pamietam ze jak bylam w 2kl podstawowki to tez tak mialam,mama byla zemna u lekarza dali jakis syrop i przeszlo

Gość nie ma co ponawiac
może to raczej mięśnie międzyżebrowe albo przepona ? to taki skurcz może wystąpic po wysiłku albo napiciu sie czegoś zimnego w każdym razie powinnaś iśc z tym do lekarza bo takie skurcze mogą byc spowodowane zaburzeniami elektrolitów (sodu, potasu, magnezu) we krwi itp