Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zl

szukam madrej panny która zamieszka ze mna nad morzem

Polecane posty

Gość zl

szukam madrej i pracowitej panny o pieknych oczach i duzych ustach która wyjdzie za mnie zamieszka ze mna nad polskim morzem

Gość zl
spodziewałem sie ze bedzie trudno ale naprawde nie robi sobie jaj , wprawdzie dopisuje mi humor ale ja całkiem powaznie

Gość alojza
Ja jua mieszkam nad morzem i to zagranicznym.

Gość bleeeech
co znaczy mądra?

Gość zl
Musi miec wyzzsze wyksztalcenie i dobrze platna prace bo ja nie bede jej utrzymywal. sam jestem biedny jak mysz koscielna.

Gość extra-ordinary
dobra , podaj miejscowosc

Gość zl
ej no nie podzszywajcie sie pod mój prymitywny nick, a zaggraniczne morze mnie nie interesuje bo sie w polskim zakochałem

Jak miło, że mądrość wymieniłeś na pierwszym miejscu. :p

mam dopiero 21 lat studjuje farmacje od pazdziernika ide na drugi kierunek pomoc medyczna.napisz cos o sobie

Gość zl
a na którym niby , nawet barbi nic nie znaczy jesli głupią jest

Gość zl
ej tulipka powoli ja całuje sie dopiero na trzeciej randce i mysle ze 34latka to bys chyba nie chciała, chociaz daja mi najwyzej 25 :):):)

Gość bleeeech
to co z tą mądrością?

Gość zl
bleeeech jak niewiesz to ja ci nie odpowiem bo wszystko jednoznacznie swiadczy o Tobie , czy tak ??

Gość zl
codziennie panny mi to mówia, niestety do tej pory nie jestem zainteresowany bo szukam rodzynka ciescie, igły w stogu siana, słonca na pochmurnym niebie i czterolistnej koniczyny w trawie

wyluzuj chlopcze.do 35 ujda wiec miescisz sie w przedziale.napisz cos o sobie albo podaj nr.gg

Gość brumrak
Oj napisz od razu gościu ,że szukasz panny do zapieprzu na gospodarce przy trzodzie chlewnej albo innej zwierzynie rogatej i nierogatej, a nie wciskaj kitu,że miłości szukasz. :P

mogłes miec mnie, jestem madra rozsadna niczego sobie kobietka , studiuje zarzadzanie i mam duze oczy a usta to nie wielkie hehe niestety jestem zajeta :P

w ciemno mamy sie pakowac pokaz co masz do zaoferowania,zachec,a nie tylko suche "szukam to przyjdzta i kropka"

Gość zl
arafacia widzisz jaka szkoda,

Gość zl
13294690

mam piękne oczy. zaraz po przeczytaniu tego postu poczułam że jestem stworzona do życia wśród wydm. Kocham mewy a moje ulubione danie to smażona flądra . Zakwalifikowałam się do drugiej tury? :P

Gość zl
hehe oczywioscie droga pani

to byóła tylko rozgrzewka, proszę o następne pytania, jestem gotowa do startu ;) Mam kilka pytan: czy będziemy jeździć na wakacje w góry? I czy sam sobie wypierzesz majtki i skarpetki w trakcie pozycia małżeńskiego?

Gość brumrak
To ile w końcu masz tych hektarów do oporządzenia? Ja też znad morza, przyzwyczajona do ciężkiej pracy na morgach tatusia, usta mam bardzo duże od wcinania parówek w poprzek. Piszesz się?

Gość bleeeech
czy nie? bo "mądrość" jest bardzo pojemnym terminem, jeden rozumie przez to ilość posiadanej wiedzy, inny zaradność życiową, jeszcze inny anielską cierpliwość i wyrozumiałość dla wszelakich wyskoków partnera i przychówku, jeszcze ktoś inny uzna za mądrą kobietę, która będzie potrafiła zadbać przede wszystkim o siebie. no to jakiej mądrości szukasz?

ej, latarnik, obudź się, laski przyszły na Twój topik,pobudka!

Gość zl
bleeeech wymieniłas wszystkie cechy madrej kobiety, dlaczego may je rozgraniczac sokro pełnia jest własciwsza

Gość bleeeech
ponieważ ideały nie istnieją ponieważ kobieta dbająca przede wszystkim o siebie nie zdobędzie się na anielską cierpliwość dla innych i ich wyskoków, a kobieta anielsko cierpliwa zazwyczaj nie jest zaradna życiowo jeśli szukasz ideału, to znaczy, że nie szukasz nikogo :) powodzenia