Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zl

szukam madrej panny która zamieszka ze mna nad morzem

Polecane posty

dobranoc dla wszystkich którzy kłada sie spac , a ja sobie na impreze studencka uderzam :) pozdro

Imbirowa>>wazelina mi nie schodzi jeśli chcesz wiedzieć i jestem osobą która się szanuje i szanująca innych.....nie wiem o co ci chodzi więc się nie czepiaj!!!! Ja piszę z ZL nie z tobą i jeśli coś piszę hmmmm....domyślam czego się czepiasz to bądź pewna, ze bardzo często żartuję nawet pisząc niektóre posty....więc się tak nie śliń. Jestem osobą pogodną i żartobliwą i dla twojej wiadomości to ZL o tym wie. Bez odpowiedzi.

Gość 0000000000000000000000
impreze studencką? bedziesz wyrywał mlode laski? a jak tam wpuszczaja tylko do 24 r.ż?

Gość mile panie
Anna 78 - odbijany!

Gość dolczegana
zloty wlasnie znalazles kobiete swoich marzen, ta ktora poszukujesz- here i am!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

witam :) własnie wróciłem z pracy, a co do wyrywania lasek na imprezie , nie mam tego w zwyczaju, i powoli trace szacunek do \"lasek\" to co widziałem wczoraj i czego doswiadczyłem utwierdza mnie w przekonaniu ze robie słusznie......dolczegana - jak mam sie przekonac ze nie jestes własnie Ty :) ??

Gość m_s
zl od pewnego czasu widze ten topikale dzis postanowalam wejsc i zobaczyc co sie swieci skoro postow ponad 200 moje pierwsze skojarzenie - czemu masz taki nick ? po drugie przeciez jesli chcesz poznac jakas dziewczyne to chyba lepiej jaknajszybciej spotkac sie z dziewczyna z ktora dobrze Ci sie pisze bo tak wlacza sie wyobraznia, jakies nadzieje i u Ciebie i calej reszty tyc h dziewczyn poza tym wiadomo- tutaj kazdy chce zablysnac, pokazac sie od najleszej strony, a kiedy poznacie te gorsze? po pol roku ? bo teraz wydaje mi sie jest taka "szopka" , uprzejmosci bla it .. a zero prawdziwego zycia madrosc jest wazna ale "iskra"tez musi byc, nie mowie o niesamowitej urodzie, bo coczlowiek to innygust, tylko najnormalniejszym przyciaganiu sie.

Gość m_s
tfu odpowiedzi ponad 400 :P

musze powiedziec ze poznałem dzieki temu topikowi kilka wartosciowych osób z którymi dobrze mi sie rozmawia, jednak wiem ze nic nie zaiskrzy poniewarz nasza znajomosc nie słuzy temu celowi, raczej wymianie pogladów , doswiadczeń i mam nadzieje ze im jest tak samo miło jak i mnie:) ... mam bardzo duzy dystans do mojego "castingu" jak sie ktos kiedys wyraził, z drugiej strony nigdy nic niewiadomo, wiec jestem otwarty na nowe znajomosci.... a o iskre bede sie martwił puzniej :)

Gość m_s
chyba później ;P

no i zaczęło sie łapanie za literki :)

Mile panie>.żaden odbijany!!! Bardzo dobrze z zl mi się rozmawia i nic więcej.....jest to osoba, która doskonale rozumie drugiego człowieka i szczerze napisze, ze zasługuje by nazywać go najlepszym kumplem/przyjacielem.....bez odpisu. Zl>>no i jak tam na imprezce miałeś napisać??? ;) Czasami nawet pożartować nie można lub coś obrócić w żart bo zaraz sie czepiają i myślą nie wiadomo co....ech....szkoda słów i pisania:(

byłem zszokowany Aniua kiedy usiadła mi małolata na kolanach i powiedziala ze ładniutki jestem . do tego była ubzdryngolona , a kiedy chciala mnie wyciagnac do tańca powiedzialem " to idz " :)młode dziewczyny sa coraz smielsze i coraz bardziej rozpuszczone.... przynajmniej popuszczałem sobie troche muze i ozywiłem impreze nowymi kawałkami, to chyba sprawia mi najwiecej przyjemnosci :)

Zl>>>no cóż teraz taka młodzież wiesz kiedyś byłam na przyjęciu weselnym też jakaś małolata zaproponowała mojemu koledze seks no szok niesamowity....aż nam obrzydziła jedzenie, kolega spojrzał się na nią i odszedł, a był zdrowo na nią wkurzony chciał jej powiedzieć co o niej myśli, lecz powstrzymał sie tylko dlatego że była na przyjęciu ze swoją żoną. No cóż...szkoda słów.... Najważniejsze, że oderwałeś sie od codzienności ;)

No no Hmmm Wayne Wonder I have a picture Pinned to my wall An image of you and of me and we're laughing and loving it all But look at our life now We're tattered and torn We fuss and we fight and we lay in the tears that we cry until dawn Oh hold me now, oh warm my heart Stay with me, let loving start (let loving start) You say I'm a dreamer, we're two of a kind Both of us searching for some perfect world we know we'll never find (noo) So perhaps I should leave here, yeah yeah go far away But you know that there's nowhere that I'd rather be than with you here today [CHORUS 2x] You ask if I love you, well what can I say? You know that I do and that this is just one of those games that we play So I'll sing you a new song Please don't cry anymore I'll ask your forgiveness though I don't know just what I'm asking you for

ee nie bardzo cos tam w srodku boli znów....:(

Chcesz o tym pogadać??? Przytulam....będzie dobrze nie martw się.....

nie chce dzis rozmawaic posiedze w ciszy ale dziekuje Ci ,jestes prawdziwa przyjaciółką

ok. rozumiem, lecz proszę Cię nie dołuj się..... jeśli będziesz kiedykolwiek chciał pogadać to pisz wiesz gdzie mnie znaleźć, zawsze znajdę chwilkę by z Tobą popisać....;) Ja również słucham muzyki.....

nie dołuje sie to razczej nostalgia, tesknota... wiem gdzie Cie zanlezc

Tęsknota najbardziej mnie bolała i najczęściej popadałam w smutek.....ech....

Gość mile panie

mnie ju z nie boli , jakis takis sentyment czuje ....zadume .., ale jest ok, stoje hehe