Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccc...

już nie daje rady

Polecane posty

Gość ccc...

cala glowa mnie swedzi, polowy wlosow nie mam, mam lojotokowe zapalenie skory, powoli mam dosc , jestem zalamana i po prostu becze tyle sie tutaj naczytalam , ludzie podaja rozne szampony, mascie a ja nie wiem od czego zaczac probowalam juz roznych rzeczy i bezskutecznie .

Gość Madziooleq
słyszałam ze czsami trzeba zmienic diete poniewaz zywisz nieodpowiednio. Twoj oganizm nie otzrymuje tego co powinien. Mi np. wypadają włosy po kzdej kąpieli, jeszcze nic z tym nie zrobiłam poniewaz mam je dosyc gęste;)

Gość ccc...
czyli ty nie masz problemu a ja polowy wlosow nie mam:(

Gość też tak mam niestety
podejrzewam że winny jest stres od lat łykam tabletki ze skrzypem i pokrzywą, ostatnio kupiłam też biotynę i nic się nei zmienia zawsze miałam piękne, grube gęste włosy, teraz to porażka rosną coraz cieńsze i bez przerwy wypadają sama już nie wiem, moze za duzó tych witamin....ale boję się je odstawic by nie było gorzej też próbowałam szamponów z rzepą, ale te koszmarnie mi przesuszały włosy a głowa i tak mnie potem swędziała bo musiałam nakłądac tonę odżywki by w ogóle dac radę je rozczesac używam już drugie opakowanie Waxu i też echo poprawy