Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezka sprawa.....

Mezczyzni sie mnie boja, bo jestem umyslem scislym

Polecane posty

Gość ciezka sprawa.....

tak tak, brzmi moze smiesznie,ale tak jest. mam problemy w relacjach damsko-meskich, gdyz jeste umyslem super scislym.studiowalam na politechnice, jestem programistka, jestem w tym dobra. dla wiekszosci mezczyzn-moze poznaje tych niewlasciwych-jestem jakims dziwolagiem. lubie programowac, zbudowalam kamere termowizyjna itd. ale czasem wrecz czuje niechec spotkanego mezczyzny, gdy o tym opowiadam. dodam, zeby uprzedzic ewentualne odzewy sugerujace, ze jestem jakims paszczurem, ze jestem ladna dziewczyna, wysportowana, moze nawet bardzo ladna, hehe, ale nie mnie to w koncu oceniac:) ale generalnie ciezko...czasem jest naprawde ciezko...:(

Gość ciezka sprawa.....
hej hej:) a co Ty robisz?

Gość wiekszosc ludzi to
umysły "żadne" które udają że są humanistami (bo o prawdziwego humaniste też trudno) więc sie ciesz dziewczyno :)

Gość heluteczka
to moze jak takie scisle umysly sie tu zebraly to ktoras mi pomoze:) ile wynosi calka z e^(x^2)?

Gość ciezka sprawa.....
taaa, ciesz sie dziewczyno, hehe. to nawet nie o to chodzi, ze mi jakos samotnosc doskwiera, ale generalnie denerwujay jest fakt, ze mezczyzni zmieniaja diametralnie stosunek do mnie, gdy sie dowiaduja, co robie i na czym sie super znam. pewnie to kompleksy, ale co ja moge za to?

Gość zl
a moze to ty starasz sie im od razu udowodnic, ze jestes madrzejsza od nich? Mialam kiedys kolezanke tez scisly umysl matematyczka i ona wogole nie miala takich problemow. jest teraz szczesliwa mezatka.

Gość ciezka sprawa.....
ej heluteczka, nie za pozno na zarty?:)

Gość heluteczka
to nie jest zartobliwa całka:o

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
ja skończyłam matematykę na politechnice warszawskiej. teraz pracuje jako analityk w zespole złożonym z samych facetów (w większości po socjologii). zamiast kosmo czytam wiedzę i życie, pasjonuję się statystyką liznęłam zagadnień ze sztucznej inteligencji, uwielbiam zagadki logiczne i matematyczne, mam IQ na poziomie mensy. do tego żegluję i sama remontowałam swój jacht, umiem się posługiwać większością narzędzi i nawet położyć laminat. i nie odczuwam żadnego dyskomfortu w relacjach damsko męskich. wręcz przeciwnie faceci garną się do mnie bardzo, bo jako osoba ciekawa wszystkiego umiem słuchać, i nie nudzi mnie nawet 3 godzinna tyrada pasjonata nanotechnologii. umiem zadawać pytania i rozumieć o czym facet do mnie gada, a nie tylko słodko przytakiwać. nie wiem jakim sposobem bycie umysłem ścisłym może przeszkadzać w relacjach damsko-męskich, ale moim zdaniem obracasz się w śród jakichś wybrakowanych facetów :P

faktycznie, odpychajamnie takie kobiety sam jestem umyslem scislym i szukam przeciwienstwa :P

Gość heluteczka
najpierw policzcie mi te calke z e^(x^2) a pozniej sie chwalcie swoim geniuszem:o

Gość 3443244
nie pisz, ze jestes ladna i studiowalas na polibudzie, bo do polibudy same paszczury chodza :o

Gość Wkrada sie tu...
...bydło jakieś. [Jarek_84 ]

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
heluteczka--> a co ja twój korepetytor jestem??...wyliczenie takiej całki znajdziesz w pierwszym lepszym podręczniku do analizy matematycznej więc sobie szoruj do biblioteki.

Gość Wkrada sie tu...
Jarek_84 jak sie tak rozgadałeś to uciesz nas definicją pojęcia paszczur...Twoja definicja przewiduje będzie ciekawa:P mianowice forma..

Gość akzert
źle Ci się wydaje... kobieta nigdy nie jest inteligentna nogles tego nie pisac nawet jesli to prawda , bo obraza kobiety.

Gość Wkrada sie tu...
Hm...a to dobre. Czyli Jarek to też paszczur z którego kobiety na codzień sie wyśmiewają. JAro a może Ty nie masz Wacka?

Gość hehehehhehehehe hle hle hle
jarek dupek, hehe. co za zlo cie tu znow przywialo. ja pierdole, ze tez zawsze, gdy wlacze kompa zeby sie odprezyc po dniu pelnym pracy, pojawiasz sie ty, kwintesencjo dupkowatosci, zlego smaku i paszczurstwa. na boga...jarku dupku, go home.

Gość ciezka sprawa.....
Oj kurcze pomylilam sie mialo byc ciasnym a nie scislym, ale mi sie myla takie madre slowa. Wiec jeszcze raz faceci mnie unikaja bo jestem umyslem ciasnym, tak mi powiedziala kolezanka, powiedzcie mi co top oznacza..

Gość większość facetów
potrzebuje tylko niańki i worka na spermę, nie ma co sobie nimi zawracać głowy :o🖐️

Gość bo kobieta ma być ciasna
a nie ścisła, ot co :classic_cool:

Gość ciezka sprawa.....
nie, ale wiem gdzie kupić smaczne domowe pierogi ręcznej roboty :)

Gość ciezka sprawa.....
wartość kobiety oceniasz jedynie po jej umiejętnościach kulinarskich?

Gość vvccccccvv
bo nikt nie jest przygotowany na mądrzejszą kobietę od siebie wybacz

numysl scisly cie nie dyskwalifikuje :) widocznie cos z toba nie tak. Bo znam dziesiatki kobiet, ktore sa bardzo 'scisle' a facetow maja na peczki. E^(x^2) to jest pierwiastek z paja 🖐️