Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nbvlfldxcl

Moj maz mnie odtracil!!

Polecane posty

Gość no wlasnie wy z siebie
sami robicie takie maszynki do seksu :O przytulic, poglaskac i pocalowac juz nie laska, bo ZMECZONY :P

przynajmniej traktujemy sex jako sex a nie nie jak wy w zależności od tego i tamtego

Gość mama niejasne wrazenie
ze autorka topika czuje sie z lekka niedowartosciowana:) nota bene, seksi ciuchy i checi do eksperymentow powinny byc zgrane ze stanem ducha i ciala naszego partnera:) jesli usilowalas zrobic wrazenie na facecie ktory spi po 5h na dobe od kilku dni i pracuje po 11h to chyba troche slabo wybralas;) ja tam bym dramatu nie robil, chociaz oczywiscie jest to zapewne przykre.

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
ja nie rozumiem...facet nie ma prawa być zmęczony tylko dlatego, że kobieta właśnie wbiła się w koronki? kobiety nad czym wy płaczecie? to normalne, że zdarza się nie trafić w moment, zgrać ochotą. zwykła rzecz. nie ma co się fochać i rozpaczać tylko cmoknąć chłopa w czółko, przytulić, zapomnieć i poczekać aż za dzień czy dwa sam będzie błagał o te koronki. w końcu facet nie nie maszynka do sexu, na litość!

Gość nbvlfldxcl
Nie czuje sie niedowartosciowana poprostu szlag mnie trafia ja widze,ze sie staram probuje cos zmienic,urozmaicic a to po nim splywa... jestem wyrozumiala wiem,ze ciezko pracuje ale jakos pare godzin wczesniej zmeczenie mu nie przeszkodzilo,zeby to jemu zrobic dobrze...... z zapowiedzia fajnego wspolnego wieczoru z fajna zabawa .... to nie jest tak,ze ja sie na niego zucilam, biednego styranego faceta po 10h ciezkiej pracy w sexi ciuchach i wymagalam od niego sexu przez cala noc ja to mialam obiecane stad te przygotowania a potem przyszlo tylko wielkie rozczarowanie .... wiec go nic nie tlumaczy poprostu dostal wczesniej co chcial a mnie olal bo po co sie starac.....to teraz ja przestaje sie starac!!!

Gość zauwazylam po swoim partnerze
ze mezczyzni sa jacys slabsi... Bardziej zmeczeni, wynajduja problemy zdrowotne itp. Ja tez pracuje caly dzien, a potem jeszcze w domu tyram, przy dzieciach i przy mezu. Czasem na twarz padalam ale jakos na czulosci zawsze mialam czas. I nigdy nie bylam zla jak mnie w docy obudzil, zawsze zmeczenie ulatywalo chocby na chwile... Tak to mozna cale zycie przezyc, wymigujac sie praca, zmeczeniem, niechecia do wszelakich czynnosci... Zycie ulatuje miedzy palcami i zwiazki sie rozpadaja...

Gość bababetix
nie przejmuj sie moj tez tak zrobil przedwczoraj ale ja to olalam i poszlam spac a rano sam sie dobieral.

Miłe Panie jeśli tak jest jak piszecie to dlaczego bardzo łatwo w necie ale i w rozmowach usłyszeć narzekające kobiety że facetowi/mężowi to ciągle mało. proszę mi wskazać forum gdzie faceci piszą że żonie to ciągle mało, że jest zbyt aktywna w tych sprawach. Jesteście wyjątkami, czy wasi partnerzy. Ja w każdym razie nie miał bym nic przeciwko odwróceniu się poziomu potrzeb.

Gość nbvlfldxcl
genekja.... wiem,ze to w przewazajacej czesci mezyczyzni maja wieksze wymagania co do czestotliwosci sexu ale kobiety lubiace sex tez sa .... ja osobisie go uwielbiam i moge zawsze,wszedzie i o kazdej porze stad tez moje niezadowolenie.... :(

Ja sie ze swoim facetem w ciagu 1,5 roku kochałam dwa razy i to z mojej inicjatywy, a urwało sie od kiedy zaszłam w ciaze, Po ciazy nie przytyłam a nawet schudłam nie mam ani rozstępów ani wiszących piersi, wyglądam nawet lepiej niż przed ciazą a mimo to nic...ja sie prosic nie bede nie mam aż takich wielkich potrzeb- wytrzymam bez seksu, przykre jest tylko to ze moj wlasny facet sie mną nie interesuje i mnie nie docenia, przez niego mam kompleksy choc czuje ze nie potrzebnie bo obcy faceci mnie zaczepiają. Tak to juz jest z facetami, pewnie bzyknął by nawet jakąs brzydsza odemnie byleby była obca

Gość myslalam ze to tylko mnie
spotkalo,moj facet wulkan sexu gdy go poznalam,teraz po 4,5 roku jak raz na miesiac to jest dobrze.Przestalam sie starac,przytylam,bledne kolo...dzis zadzwonil zebym byla gotowa jak wroci z pracy,ale ja to odbieram jako panszczyzne z jego strony,na zasadzie ,,no dobra ,zamkne oczy i ja zerzne,dla sw.spokoju,,... i powiedzialam ze nie chce.Czlowiek sie starzeje mam 30lat,nie bede cale zycie mloda,on tez przytyl i ja nie robie z tego tragedii,akceptuje to ze taka jest kolej rzeczy,nie bedziemy sie zmieniac na lepsze.Staram sie z dietami,drogimi lekami,ale nie mam silnej woli.Wole spotkac sie z 30lat starszym facetem,dla ktorego jestem idealna,i jest zachwycony,to mnie podbudowuje

Gość mąż odtrącony
no a ile razy wy odtrącacie hmmmm ?? więc wiecie jak się czujemy

A ja bym na Twoim miejscu wyszedł i powiedział "jak Ty nie chcesz, to trudno. Ale ja mam ochotę i dzisiaj i tak będę uprawiała seks!" :P

Gość hahahahkkkkkkha
Dokładnie :-) tak jak w tym dowcipie zamierzam uprawiac w tym domu sex codziennie niezaleznie od tego czy będziesz akurat w domu czy nie:-)

Gość myslalam ze to tylko mnie
juz tak wlasnie robie i zaczynam sie zastanawiac dokad ten zwiazek zmierza?????? to bez sensu zyc obok siebie,nie sypiajac ze soba,tylko z kims innym i jednoczesnie szarpac sie z wlasnym sumieniem i czekac kiedy to wszystko rypnie.

Gość nbvlfldxcl
myslalam ze to tylko mnie.... przykro mi moja droga,po przeczytaniu Twojej wypowiedzi doszlam do wniosku,ze az tak zle nie mam. Twojej sytuacji bym nie zniosla sex za duzo dlamnie znaczy i nie moglabym byc z facetem,ktorego nie krece.... powodzenia i jakiejs szybkiej poprawy zycze :)