Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nbvlfldxcl

Moj maz mnie odtracil!!

Polecane posty

Gość nbvlfldxcl

Boze jaka jestem upokorzona...wlasnie mnie odtracil,ubralam sie sexownie,koronki,szpileczki atmosferka liczylam na extra noc a On mi powiedzia l"jestem zmeczony jutro..." az sie poryczalam ...:( kobieta sie prosi o sex..... musilam sie wyzalic :(

Gość współczuje Ci
znam to,mój też mi tak zrobił i to nie raz :-(

Gość kootek
nie martw się.. . ja też kiedyś miałam identyczną sytuację ...wiem jakie to przykre.

Gość strzel focha
i jutro sie z nim nie kochaj nawet jesli bedzie cie o to prosil

Gość gość
:( ja też bym sie poryczała, jeśli Cie to pocieszy.

Gość nbvlfldxcl
Kuzwa mac jestem w szoku.....

Gość bo tak jest ze
po pewnym czasie faceta nie kreci jego kobieta, przejada sie, chocby nie wiadomo jak sie starala

Gość kootek
ja nie kochałam się z moim facetem przez cały tydzień po tym zdarzeniu...zawsze jak zaczynał to mówiłam, że jestem zmęczona albo ze boli mnie głowa... w końcu przeprosił! co nie zmienia faktu ,że było mi bardzo przykro!

Gość nbvlfldxcl
*Idealista z Marsa daruj sobie te komentarze....

Gość nbvlfldxcl
Dzieki dziewczyny za slowa otuchy.... zemsta bedzie i to dotkliwa!!

heh nie strzelajcie fochów i nie marudźcie. Jak on nie chce, to ubieracie seksowną sukienkę i idziecie na miasto, wracacie nad ranem, przestajecie się tłumaczyć z każdej chwili spędzonej poza domem. Zobaczycie jak przyleci trzęsąc portkami ze strach, że puścicie go kantem. Faceta trzeba krótko trzymać.

Gość ciezka sprawa.....
A tak seksownie wygladalam, kupilam soebie super komplecik ze sklepu internetowego dla puszystych, nosze rozmiar 58 i tylko tam moge kupic seksowna bielizne...

Gość nbvlfldxcl
ciezka sprawa.... dlugo nad tym myslales???chyba nie jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to milczzzzzzz..... chcialbys miec taka zone wiec swoje frustracje dalej zaspokajaj raczka swoja wlasna....

Gość mi tez sie zaraz wszystkiego
odechciewa :( A moj to sie czasem nawet nie da poglaskac, czy przytulic, tylko odpycha mnie, odwraca sie plecami i zasypia, heh :(

Same sobie jesteście winne, uważacie że facet przez całe życie bedzie walczył z waszymi fochami. Jak już wyjdzie taka za mąż to z czasem staje się damą w łóżku: to nie, tamto nie, jak będziesz dla mnie dobry, jak mi kupisz ... Kupczycie dupą. Prawdopodobnie Twój mąż wreszczcie przyejrzał na oczy i role się odwróciły.

Gość mąż niechętnej
wy tylko umiecie narzekac na facetów. Moja zona za każdym razem mówi, że jest zmęczona :(

moze byc zmeczony... Ale czy glaskanie przeszkadza w odpoczywaniu? :(

pod warunkiem, że jest oziębły i to na niego nie działa

Gość logałt
Sytuacja miała miejsce, kiedy byłam w zaawansowanej ciąży i wyglądałam już jak dorodny wieloryb. Leżymy sobie z mężem w łóżku wieczorkiem i M mówi do mnie czule: - Ty moja kurko... Ja na to z błogim uśmiechem dookoła głowy: - Kurka-złotopiórka? Mąż: - Nie, Kurka-betoniarka...

skoro najlepiej sie nie dotykac to w ogole po co ze soba byc :P

Gość ....n

Gość nbvlfldxcl
genekja.... wyobraz sobie,ze ja nie naleze do tych zon,ktorych co drugi dzien boli glowa,nigdy zakupow tez nie zalatwialam sobie przez lozko wiec troszke na wyrost Twoja analiza ...... O to chodzi,ze ja bardzo rzadko odmawiam i inny na jego miejscu to by skakal pod sufit,ze to zona chce wiecej,czesciej i jeszcze chce eksperymentow.... wiec po wnikliwej analizie stwierdzam,ze teraz mnie beda dopadac czeste migreny bo on chyba ma za dobrze a jak bedzie mial taka u ktorej musi sie prosic to moze mu lepiej bedzie.... wredna jestem ale to bedzie kara....

Gość prawie jak .................
A moze mu nie dbalas o niego za bardzo? n wiesz ,nie pralas mu nie gotowalas..wiesz facet lubi jak mu sie ugotuje ,poda...i takie tam...

Gość współczuję byłoby mi
niezmiernie przykro!!!!! Nie odrzuca sie kobiety w takiej sytuacji...nigdy!

Gość V.A.
A może BYŁ zmeczony? Rany. Problem byłby, jakbyś tak miała ze 4 miesiące z rzędu (ja miałam)

Gość qwsa
Jasne kurwa, a jak facet musi prosić i słyszy jutro, jutro, nie dziś... To wporzo prawda?Zeby baba była na pstryk?wkurwiacie mnie takimi tekstami.

I myślisz "prawie jak ......", że jak facetowi zależy na kurze domowej a w łóżku na damie. Tak często baby myślicie i robicie tu wielki błąd.

qwsa to po jaką cho***ę dziweczyna robi problem. Jest równouprawnienie skoro kobieta nie musi być na raz dwa to facet też ma takie prawo. Co to jesteśmy maszynką do szeksu.