Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziolencja

maz doprowadza mnie do lez

Polecane posty

Gość ziolencja

powoli wpadam w depresje, roznie uklada mi sie z mezem Wczoraj zle sie czul i pewnie swoja gorycz chcial przelac na mnie Urazil mnie swoimi slowami Plakalam przez niego,ale on nigdy nie widzi moich lez. Przed chwila gdzies wyszedl. Zadzwonilam do Niego gdyz dostalam sie na festiwal do Opola Chcialam zeby pojechal ze mna rozerwal sie,ale on byl taki niemily Nawet nie powiedzial, ze kocha jak zwykle to robi... Widzialam w jego oczach,ze chcial jak najszybciej wyjsc i to zrobil, dlatego boli mnie to Zawsze staram sie byc jak najlepsza zona, on chyba tego nie potrafi docenic

Zawsze staram sie byc jak najlepsza zona, on chyba tego nie potrafi docenic to może za bardzo się starasz??? a po za tym tak to jest jak się człowiek pokłóci to ma czarne mysli aż do chwili pogodzenia się ;) będzie dobrze

Niestety czesto tak jest Moze ma jakies gorsze dni, ale nie powinien wyzywac sie na Tobie. Niektorzy mowia, ze im bardziej sie starasz tym mniej zyskujesz.

Gość będziesz śpiewać w Opolu
to pewnie jest zazdrosny o ciebie :)

Gość ziolencja
spiewam i dostalam sie na festiwal, w sumie to tylko debiuty ;p Muzyka to moje hobby... moze lepiej jak pojade bez meza, moze chce troche odpoczac ode mnie