Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tego nie pojmuje 23

jak mozna sie cieszyc, albo swiadomie zajsc w ciaze w wieku 20 lat?

Polecane posty

widocznie ktos tu nie dojzal to macierzynstwa

Wiesz Ada, tylko, że potem dla otoczenia to nie jest przyjemność, bo z dziecka, któremu wydaje się, że jest pępkiem świata wyrasta dokładnie taki dorosły. Stąd potem na kafe tyle lamentów nad facetami, którzy nic nie potrafią zrobić i myślą, że Ziemia się kręci dookoła nich, a ludzie żyją na świecie tylko po to, żeby spełniać ich życzenia ;)

Gość Agusia.
Dziewczęta, moja ciocia wyszła za mąż mając 36 lat. Urodziła 3 dzieci. Wszystkie super zdrowe a dziś super wykształcone.Ciocia ma obecnie 78 lat i choć wychowała 3 dzieci i oddała im wszystko co miała dziś dożywa swych dni w domu starców bo każde jej dziecko ma swoje dzieci a starej schorowanej matki to już nikt nie chce.Pewnie wy młode laski o tym nie myślicie , ale pewnie smutno dziś mojej cioci, że mają 3 dzieci u żadnego nie znalazła miejsca.Smutne, co?Myślę dziś sobie co ona myśli? Czy łatwiej byłoby myśleć w ten sposób nie miałam dzieci to trafiłam do domu starców czy, bo mam dzieci to jestem w domu starców?Trudna rola rodzica i niewdzięczna.Ja chcę być zakonnicą.