Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhm yhm yhm

Sprawdzcie te horoskopy urodzinowe - u mnie ta charakterystyka sie sprawdza!!

Polecane posty

Gość yhm yhm yhm

Chyba zaczne wierzyc w horoskopy.:) http://horoskop-urodzinowy.pl/index,2,sty_01,4,styczen.htm Wybierzcie po prostu dzien swoich urodzin i przeczytajcie. Wam tez sie zgadza ten opis??

Gość Mgotka
wklej tonormalnie

Horoskop dla osób urodzonych 27 maja-to o mnie... Jest to człowiek o silnym poczuciu sprawiedliwości i dość dużych zainteresowaniach naukowych, skłonny do badań i studiów. Zwłaszcza w kierunku prawniczym jak i filozoficznym lub teologicznym może okazać uzdolnienie specjalne. Odznacza się również dużym zmysłem krytycznym. Cechuje go zdrowy rozsądek, pragnienie zdobycia wiedzy, trafne zdanie I bezpartyjny pogląd na sprawy społeczne jak i pewna tendencja do serdecznego i eleganckiego zachowania się. To ostatnie jest jednak raczej tylko pozorem - gdyż w gruncie rzeczy człowiek w dniu tym urodzony ma naturę oziębłą i obojętną. Jest dumny, nie chce podlegać innym, a w obronie swej niezależności gotów na wszystko. W biedzie - czuje się bardzo nieszczęśliwy. Gdy człowiek taki jest członkiem jakiejś gminy religijnej - okazuje w jej sprawach dużą gorliwość. Wrażliwy jest i zamknięty w sobie - stąd też trudno go poznać - a z powodu tego mogą powstawać nieraz w jego życiu nieporozumienia. Interesuje się sprawami domowymi, zwłaszcza wzrusza go los zwierząt domowych, do których łatwo się przywiązuje. W życiu czekają go różne przejścia, zmiany i wahania losu - z góry na dół - dopóki nie nauczy się panować nad sobą i w ten sposób nie będzie w stanie zapanować nad warunkami życiowymi. Na ogół w pracy zawodowej może osiągnąć powodzenie - o ile tylko uda mu się przezwyciężyć tendencję do niepokoju, drażliwości, krańco-wości - potęgującą się z wiekiem. Wówczas może swe obowiązki spełniać ku ogólnemu zadowoleniu. Ma zdolności do handlu i może zostać dobrym kupcem. Czeka go dość długie życie i ewentualność zdobycia majątku. Może nawet stać się słynny - ale mimo to trudno mu będzie być popularnym

Gość yhm yhm yhm
tez jestem z 27 maja:)) cos w tym jest, prawda?? nigdy nie wierzylam w horoskpy, ale to cos mnie przekonuje...

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
mi się nie zgadza ani trochę.

Gość gdhcnjvg
mi tez sie duzo zgadza:) zgadza sie tez duzo z tej strony http://czary.pl/ trzeba wejsc z horoskopy i swoj znak zodiaku i tam jest charakter, sekshoroskop, itp :)

Gość gdhcnjvg
tam po prawej stronie jest "wybierz swoj znak"

Gość yhm yhm yhm
dzieki i nawzajem!:) sprawdzilam jeszcze moich bliskich i wiekszosc sie zgadza... wierzycie w horoskopy? Myslicie, ze cos w tym jest? Czy to zwykle wymysly?

Gość yhm yhm yhm
wiec cos w tym MUSI byc dziewczyny!:)

Gość krysia z kontowni
hej, mój tez w większości pasuje!!

17 lipca - moj tez bardzo pasuje, szczególne jeśli chodzi o wady :)

Gość yhm yhm yhm
up