Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polii pokeet

czy jak ktoś jest za granica to moge do niego zadzwonic????

Polecane posty

Gość polii pokeet

jak wyżej.. moja kuzynka wytachała na 2 tygodnie do Niemiec i chcę do niej zadzwonić, czy się dodzwonię ?? ona jest w erze, tel na kartę...

Gość polii pokeet
*wyjechała :)

Gość polii pokeet
nie wiem na jakich zasadach to się odbywa... słyszałam że tej drugiej osobie też kasa leci i ze jakiś roming, czy jakoś tak trzeba mieć ?? :)

TRZEBA MIEC ROAMING.. JESLI TA OSOBA ODBIERZE TO TEZ PLACI ZA POLACZENIE

Gość polii pokeet
a jeśli ta osoba nie ma ROAMINGu to czy sie dodzwonię ??

Gość I love moschino
ta osoba która przebywa za granicą,czyli Twoja kuzynka w tym wypadku musi mieć roaming.no i środki na karcie jeśli nie ma abonamentu,bo dopłaca do kazdej minuty połaczenia.

Gość alojza
Nie ma sensu dzownic do niej na komorke bo zabulicie oboje. Najlepiej kup sobie karte telefoniczna TELE GROSIK i z niej zadzwon (pod warunkiem, ze ma ona telefon domowy).

Gość I love moschino
nie dodzwonisz się.

Gość I love moschino
alojza co Ty chrzanisz,autorka płaci jak za normalne połączenie z polskiej komórki na komórkę.tylko ta osoba która jest za granica dopłaca. a propos roamingu-to sprawdź czy mozna aktywować przez BOA na stronie ery

Gość polii pokeet
I love... ---> dzięki za pomoc :) puściłam jej sygnał dla sprawdzenia i normalnie "funkcjonuje" jej tel, czyli ma ROAMING..

Gość alojza
.tylko ta osoba która jest za granica dopłaca.----no wlasnie, a po co ma doplacac? Jak ma placic za to ze autorowi chcialo sie do niej zadzwonic moze wcale nie byc zadowolona. A z karta tele grosik wyjdzie taniej temu kto dzwoni a ten kto odbiera nie placi nic. Mieszkam za granica, poczatkowo tez dzwonilismy do siebie z rodzicami na komorke i przylazily tylko wysokie rachunki. A teraz ja kupuje karty telefoniczne (miedzynarodowe) i koszt rozmow spadl znacznie.