Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiikwiatek2

kiedy przyjdzie orgazm i przyjemnosc??!!!

Polecane posty

Gość iiikwiatek2

czesc w niedziele przezylam swoj pierwszy raz z moim chlopakiem, nie bylo tak cudowanie jak sobie to wyobrazalam. bardzo bolalo ale nie bylo krwi. na drugi dzien rano probowalismy sie kochac z moim chlopakiem i znowu bolalo, tzn bolalo na poczatku, a pozniej takie dzwiwne uczucie, niby dobrze a niby nie dobrze sama nie wiem...wieczorem tez sie kochalismy, juz tak nie bolalo ale przyjemnosci tez nie bylo. wczesniej z moim chlopakiem przez pol roku wzajemnie sie masturbowalismy, mialam wspaniale orgazmy, teraz tez chce miec! pomozcie, czy wy tez tak mieliscie? kiedy bede odczuwala jakas przyjemnosc?? piszcie

cierpliwości. daj pochwie dojść do siebie. jeszcze przez kilka razy możesz odczuwać dyskomfort a potem już przyjdzie przyjemność :)

jak to się masturbowaliście?? ty skrzelałaś sobie z palca a on walił sobie konia czy robiliście to sobie na wzajem??:/:/ ja sobie nie wyobrażała strzelać palcówki:/

Gość bo wpadlas i bylas tylko worki
em na sperme a dziecko teraz ciepri

Gość bo wpadlas i bylas tylko worki
aa no i nie rozumiesz co to są pieszczoty widocznie :o tak to do ciebie nastoletnia mamo:P

Gość iiikwiatek2
ja robilam jemu a on mi, no mam nadzieje ze niedlugo to przejdzie i bedzie mi dobrze, moj partner dochodzi we mnie i jest mu cudownie, a mi narazie nic nie jest :-/

iiikwiatek2 - a ile ty masz lat?? szczerze ci powiem ,że ja jak zaczełam współżyć to nigdy do orgazmu nie dochodziłam, dopiero po jakimś czasie

Gość iiikwiatek2
mam 19lat