Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iglooo

co podnieca facetów? u kobiet

Polecane posty

Gość iglooo

Gość iglooo
więc mamy nosic je na wierzchu?

Gość i zgrabna dupencja

Niekoniecznie (choć zauważyłem, że KAŻDA kobieta ma piersi i cipkę na wierzchu - a serce, nerki i wątrobę w środku). Wystarczy często zdejmować ubranie lub nosić takie co dużo odsłaniają. :)

Gość masta beat
trudno powiedzieć: mnie podnieca kobieta proporcjonalnie zbudowana. Nie musi być wysoka (choć wole takie), nie musi mieć wielkiego jak arbuzy cyca, dupencja- wiadomo- musi być okrągła i kształtna. Ładna buźka. Aha- podobają mi sie długie szyje i małe uszka jeszcze. No i perkate noski. Ale i tak wszystko zależy od konkretnego egzemplarza :P. Co mnie absolutnie nie podnieca to kobiety z krótkimi w stosunku do reszty ciała nogami.

a jaki sex lubicie najbardziej jaka ma być kobieta i co ma robić żeby było wyjątkowo

Gość vbbbbmnmm
a co to sa perkate noski?

Gość 954893480930
a koszulka przeswitujaca zpomponikami iszpilki?

Gość Anka89nww
Jak kazdemu wiadomo, faceci wrecz kochaja kobiece ciala:). Wg. mnie w zaleznosci od sytuacji, na pierwszy rzut oka mezczyzn podnieca sposob poruszania sie kobiet, mowie to z wlasnych przezyc:). Z kolei wchodzac w glab dyskrecji tego tematu moge z pewnoscia stwierdzic, ze to, co przewaznie kobiety zakrywaja, badz tez lekko odslaniaja staje sie dla mezczyzn tajemnica i pozadaniem :)