Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jarecki676767

chodzenie bez bielizny

Polecane posty

Gość super cipka
wal sie na ryj

Gość super cipka
do jarecki 6767676.......i skąd wiesz co ja mam w głowie debilu jak mnie nie znasz a popełnić błąd ortograficzny każdemu się zdarza

Gość super cipka
to musisz przyjechać do Londynu złotko:)

Gość ja czesto
nie zakladam majtek tylko same spodnie czasem szybciej czasem wszystkie w praniu a czasem nie ma czasu

mialam kolezanki Holenderki, ktore bez oporow mowily, ze czesto pod dzinsami nie nosza majtek i czasem im sie wlosy w rozporek wcinaja :o :o myslalam, ze padne jak to uslyszalam :D :D

no widzisz.. ;) no wlasnie ja tez mam jedną kolezanke która stosuje takie praktyki ;) dlatego stad ten temat.. jestem po prostu ciekawy czy duzo dziewczyn tak robi ;)

Gość calkiem wam
padlo na mozg sz maci arze

ochote to ja kolego mam zawsze, bez wzgledu na to czy w domu czy poza nim :P ale bez bielizny chodze tylko po domciu :P no nie trzeba daleko szukac, teraz tez nie mam majtek pod spodniczka i bluzeczke na ramiaczkach bez staniczka :P :P :P

szkoda ze Cie nie znam. przyszedł bym teraz do Ciebie na jakąs kawe czy cos.. ;) tylko ze bys pewnie szybko gdzies ukradkiem juz zalozyla te majteczki :P

ale nie jestes :P a gdybys nawet byl, to nie mam zwyczaju spotykania sie sam na sam w domu z mezczyznami pod nieobecnosc mojego meza (co innego z kobietami :P), ale jesli juz nawet by sie tak stalo - to wtedy napewno nie bylabym bez bielizny :P