Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość preferencyjna na maxa

EUROBANK - CZY TO DOBRY BANK????

Polecane posty

bede sie starala o kredyt hipoteczny w tym banku czy ktos z was mial lub ma jakikolwiek kredyt w banku? a moze slyszeliscie cos na temat eurobanku???

Gość niezadowolona z banku
Ja mam tam kredyt hipoteczny. Jak masz dużo cierpliwości, a zależy Ci na dobrych warunkach finansowych, to może być. Jest rzeczywiście tanio, tylko FATALNA obsługa. :O Pierwszy raz w życiu widziałam, żeby robić przelew 45 minut!!! Przygotuj się na opóźnienia w uruchamianiu transz (jeśli kupujesz nowo budowane mieszkanie).

Gość Genekkek
ja nie narzekam- obsługa OK, kasa OK

a czy ciezko bylo otrzymac tam kredyt hipoteczny???? czy procedura trwa dlugo?

Gość pracownica
witam w EB pracuje od 3 lat.Hipoteczny jest u nas od grudnia 2007, wiec jest całkiem nowym produktem.Klienci czesto narzekaja na długi czas uruchamiania transz, długi okres oczekiwania na decyzje.....wszystko to spowodowane jest tym że doradccy czesto są świerzynkami jest duża rotacja i zanim sie dobrze wyszkolą już odchodza z roboty...EB powinien lepiej wynagradzac pracownikow to wtedy klienci byliby lepiej spawniej obsłuzeni. Ps.jeśli juz masz kredyt hipoteczny to zapomnij że cokolwiek dowiesz sie przez telefon nt swojego kredytu na infolinii.DZWON tylko do swojego doradcy co załatwiał ci kredyt jesli zas ten sie zwolni badz wybierze na dłuuuuuuggggiiiii urlop nie licz na żadne info w placówce LEPIEJ WYBIERZ SIE DO EUROBANK HOME-niestety znajduje sie tylko w paru wiekszych miastach