Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale jajca

najgłupsze kłamstwa mężczyzn-piszcie!!

Polecane posty

Gość hehheeh
kocham cię to jest na 1 miejscu

piekne sa tez klamstwa kochanie to tylko znajoma zreszta nie znam jej zbyt dobrze, czyli spalem z nia raz lub dwa, ale w sumie to nawet nie pamietam imienia, albo kochanie nie patrzylem na nia, zreszta widzisz jaka chuda i tona makijazu czyli fajna jest chetnie bym ja ten tego

Gość taka ech ach
albo mi mówił ,że woli te pieniądze za połączenia do mnie, przeznaczyc na jakis cel charytatywny hahahahahaha I mówił to z wielką powagą i przejęciem hehehe Idiota!!

Gość Bazyliszek.
nie kochanie, wcale nie chcę żebyś wzięła do buzi po sam trzonek.

kochanie napewno nie mam ochoty na seks analny uwazam ze jest obrzydliwy

Gość hehheeh
sex analny - zajebiste 2 miejsce

Gość Bazyliszek.
kochanie, w czasie seksu myślę wyłącznie o tobie, a nie o innych dziewczynach :)

"Nie lubię sztucznych kobiet, arylowych paznokci itp." po czy okazuje się że w tym samym czasie bzyka laskę z doczepionymi włosami i 3 cm paznokciami z akrylu :)

sztuczne piersi sa beznadziejne najlepsze sa naturalne, male ale naturalne, czyli chce zebys sobie zrobila cyce jak donice

Gość taka ech ach
ale jajca --- sam sie przypałetał, ale szybko go spławiłam :-D

winning woman-tak tak,swieta racja,najladniejsze jest naturalne piekno!!!a ogladaja sie za tlenionymi i wytapetowanymi kiczami

Słuchajcie, jak już jesteśmy przy temacie zdrad... miałyście kiedyś ochotę zrobić im za to coś takiego wrednego... oczywiscie oprócz kopniecia w dupę, bo to akurat chyba po nich spływa... jakaś słodka zemsta.. chętnie posłucham pomysłów :)

Gość kochanie bez makijażu
wyglądasz super, wolę cię taka naturalną, a ogląda się za wymalowanymi babkami, i jak się nie malujesz to mówi że nie dbasz o siebie i żali się o tym na kafeterii:-)

Gość taka ech ach
z innym skolei, siedzę w knajpie, on gdzies błądzi wzrokiem i widze w jego oczach zainteresowanie, wiec podąrzam za jego wzrokiem, i widzę przechodzącą ulicą naprawdę ładną laskę, nogi az do szyi, w krotkim białym kożuszku, mini i długich kozaczkach... gdy zorientował się że został przyłapany, mówi: ale ładne kozaczki miała

Gość taka ech ach
hahaha dokładnie hehehhe

Gość uperrr
uppp

co do zdrady to od razu bym sobie odbila!!!nie czekalabym i plakala,od razu jakis skok w bok dla wyrownania rachunku cierpialabym ale musialabym chociaz pozory sprawiac

nie powiedziałem ze Cie kocham, żebyś nie zrobiła sie zbyt pewna siebie .............. żal....

Jeszcze jedno mi sie przypomnialo!! Nigdy wczesniej nie czulem tego, co teraz czuje do ciebie, jestes miloscia mego zycia (co nie przeszkadza mi w bzykaniu innych kobet) żenuła

A mialyscie kolesia ktory utrzymywał, ze jest kawalerem a pozniej okazalo sie ze jest rozwodnikiem i ma dziecko z wpadki, a nastepnie dziecko okazalo sie dwojka dzieci heheh

Gość znudzona w pracy25
Facet poznany na necie(pisałam z nim 3 misiące). Przez ten czas pisal mi, że: *ma firmę komputerową * jego mama zmarła *jego dziewczyna będąca z nim w ciąży też zmarła *jego tata, w trakcie naszej znajomosci też umarł * pobili go 3 razy, za to, ze ma ładny samochód * ma osobistego fryzjera *ma dom z 7 sypialniami i basenem *raz napisał mi(choć podał się za kolegę), że nie moze ze mną teraz pisać, bo mu leciala krew z ust, mial dreszcze i pogotowie zabrało go do szpitala. Wymyślał niestworzone historię, tylko po to, żeby się ze mną nie spotakać, ponieważ jak się mogę domyślać przysłał mi zdjęcia nie swojej osoby. W ogóle to długa historia z tym palantem, ale jego wymówki co do spotkań były różne, np. *że już jechał do mnie, ale potrącił sarnę, która mu uszkodziła samochód *ze boli go głowa i musi jechać na zastrzyk *że tata zmarł *że był na grobie dziewczyny i nie może dojść do siebie *że musiał pomóc koledze, który miał jakieś problemy, itd Podtrzymywałam ta znajomość, bo byłam ciekawa, co wymyśli następnym razem. Kiedy już szkoda mi było na niego czasu, to on pisał mi smsy, ze tego pożałuje, bo należe tylko do niego, że on się zabiję, itd. Do tej pory nie wiem, kim był ten człowiek:)