Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytanieeee

do pracujących w banku

Polecane posty

Gość zapytanieeee

hej, czy jest tu ktoś kto pracuje w banku i ma dojście do danych BIK-u? byłabym wdzięczna za kilka informacji. pozdrawiam

Gość jujuju
sama możesz dostać taka inf. z bik-u

Gość zapytanieeee
tak, wiem ale potrzebuje pewnych informacji teraz zaraz tzn na wczoraj a nie usmiech mi sie jechac do wawki lub czekac miesiac na odpowiedz listowna:)

Gość jujuju
ja jadę pojutrze do Warszawy, to mogę Ci odebrać:D

Gość zapytanieeee
dzieki, ale upowaznienie notarialne a koszty podrozy sa porownywalne;-) a moze ktos w Plusie pracuje i by mi luknal? potrzebuje banalnej informacji ej no ludzie nie byćcie warchlaki powaznie mam problem.

Gość zapytanieeee
dobra to moze nakresle o co biega hehe otoz staram sie o kredyt i mam pozytywna decyzje kredytowa, tyle ze przy okazji sie okazalo, ze 10 lat temu wzielam cos na raty i splacilam przedwczesnie, za co bank mi naliczyl odsetki. prawdopodobniez wisze jakas smieszna kwota okolo 2 zeta, znam date transakcji, kwote kredytu itd. niestety bank nie udzilil mi iinformacji (ochrona danych osobowych), gdzie ten kredyt zaciagalam, a za cholere nie pamietam, bo to bylo w 98 roku i dawno odcinki wygwizdalam:/ pilą mnie terminy umowy przedwstepnej, musze to miec na wczoraj inaczej zadatek przepadnie jak sie nie wyrobie w terminie itd. a jak pisalam, nie usmiecha mi sie poginac do warszawy po jakis świstek, wiec gdyby ktos byl tak mily... chodzi tylko o jedna informacje- gdzie mam sie zglosic i uregulowac te smieszne 2 złote.

Gość zapytanieeee
odswiezam

Gość nic z tego nie czaje
nikt ci tego nie sprawdzi bo tej info jaki to bank tez nie widzimy :O przynajmniej ja nie widze u siebie tylko data nr umowy i kwota zadluzenia .

Gość zapytanieeee
dzieki bardzo, rozwialas moje watpliwosci bo kolejna osoba mi to mowi (osoba z dojsciami) ze wlasnie widzi kwote zadluzenie, date zawarcia umowy itd:( no nic, przyjdzie mi zrobic pielgrzymkę do stolicy, niemniej dzieki i pozdrawiam

Gość zapytanieeee
pardon za spam, ale chyba jak pojade osobiscie, to sie dowiem gdzie i komu jestem krewna te całą oszałamiająca kwotę 2 (!) złote?