Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jabłko

Boję sie jutra..

Polecane posty

moja historia jest bardzo skomplikowana i nikt nie potrafi mi już pomóc a sama tez nie daje rady zrobiłam coś strasznego za co powinnam zostać ukarana.. no więc 6 miesięcy temu poznałam chłopaka w którym zako0chałam sie do szaleństwa wszystko chciałam robić z nim tylko on sie liczył, lecz jak to zwykle bywa olał mnie .. ja latałam płakałam bez skutku w końcu zapoznałam sie z też bardzo fajnym chłopakiem ktolry jest wstanie zrobic dla mnie wszytsko wtedy ten 1 pamiętał sie ze przestałam juz za nim latać i nagle wielce miłość mu się włączyła ... wkoncu zaczełam lecieć na 2 fronty bardzo źle robilam bo bardzo ich tym zraniłam dowiedzieli sie o sobie porazmawiali i na jaw wyszloy wszytskie moje kłamstwa do jutra czyli do dzisiaj muszę podjac decyzje nie wiem co zrobić.. nie wiem z kim chce być ani 1 procent nie ma z nich żaden przewagi .. odp.. proszę

Gość oł
ile masz lat?

19 może to nie za wiele .. ale przytrafiło mi sie to i nie daje sama rady

Gość oł
spoko ja mam 18,sprobuje Ci pomoc,

Gość gdzie 2 sie bije
tam 3 korzysta..

Gość oł
tak naprawde to za dzuo Ci nie pomoge,bo nie znam kolesi.ale bardziej przychylna bym byla temu drugiemu-a nie co nagle sobie przypomnial o Twoim istnieniu

Gość oł
no to przemysl ktory jest NAJodpowiedniejszy,albo nie skorzystaj z zadnego

Gość nic z tego nie czaje
wybierz 2 pierwszy cie rzucil i teraz sie odgrywa jak bedziesz jego znow cie rzuci :(

i jak faceci tacy jak ten 2 maja nie myslec,ze kobiety to suki jak ty jestes na to przykladem.Facet Cie olal,znalazl sie taki,ktory Cie pokochal a Ty co!Polecialas za tamtym,ktory mial Cie w dupie

i jak faceci tacy jak ten 2 maja nie myslec,ze kobiety to suki jak ty jestes na to przykladem.Facet Cie olal,znalazl sie taki,ktory Cie pokochal a Ty co!Polecialas za tamtym,ktory mial Cie w dupie

Gość ymmmmmmmmm
zacielas sie?

Do jutra decyzję? Uwierz - najlepsze wyjście to w tej chwili na jakiś czas żaden. Dopóki ci się wszystko nie poukłada. Przemyśl spokojnie i nabierz dystansu, bo potem możesz żałować szybkiego wyboru.

Gość co za gowniary..............
wybierz kuzwa 3