Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaznudzona

czemu on taki jest?

Polecane posty

poznałam kilka miesiecy temu chłopaka na czacie potem był kontakt na gg ale ze nie za fajnie nam sie pisało to sporadycznie do siebie cos tam napisalismy i tyle on nalegal na spotkanie ja ze wzgledu na to ze niebyt sie pisało niechciałam wreszcie jednak sie zgodziłam i od tego czasu sie spotykamy czyli od 2 tyg były juz namietne buziaki jak jestesmy razem jest miło itp ale poza tym czasem on napisze moze ze 2 eski na dzien i czasem ignoruje moje do tego nie ma checi do mnie przyjechac tylko nalega zebym ja do niego bo ma wolna chate itp acha ostatnio stwierdzil ze jestem jego dziewczyna juz chociaz ja jakos tego nie czuje;/ co myslicie?

Gość thc
Na siłe. :P

Gość ModnaMelpomena
ile macie lat?

ja mam 20 a on 22 i chyba nic z tego nie bedzie;( a szkoda bo jak jestesmy razem to jest cudownie ale na codzien to lipa nawet nie interesuje go jak sie czuje;(

i rozmawia i całuje i tuli wszytsko jest cudnowne ale poza dniami spotkan jakby dla niego nie istnieje;(

aktualnie jestem chora on niewiedziałby jakbym mu w złosci tego nie napisała :o to by wcale nie wiedział:(

W tym wieku chłopak może jest jeszcze emocjonalnie niedojrzały i mało opiekuńczy. Daj jemu i sobie więcej czasu, poznajcie się lepiej:)

znam 19-latka ktory był bardziej opiekunczy od niego:/ on ma 22 lata i 2 zwiazki za soba oba zakonczyły dziewczyny i juz sie domyslam dlaczego:(

spotykalismy sie 4 razy od 2 dni niby ze soba chodzimy :/ a on całkowicie mam w nosie co robie z kim gdzie jak sie czuje itp. acha najwazniejsze nie wyraził checi odwiedzenia mnie chociaz nalegałam pewnie za daleko mu było:o

Gość thc
Słabe zaangażowanie albo nie takie jak oczekuje partner jest przyczyną rozpadu związków. :P

Gość pewnie chce Cie tylko
przeleciec:) albo juz to zrobil:p

Gość Kwiiiatuuuszek
pewnie tylko na seksie mu zalezy jakby mu na tobie zalezolo to by przejechl cieodwiedzic jak jestes chora,co to za tlumaczenie ze za daleko ma (ty masz blizej do niego niz on do ciebie??) o;lej go póki się bardziej nie zaangażujesz w ten badziewny związek

Gość nanianaianianih
up