Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukająca poznanianka

Gdzie najtaniej w Poznaniu wydrukuję i oprawię pracę magisterską?

Polecane posty

na jaki koszt muszę być przygotowana?

Gość wiii
Z własnego doświadczenia Ci powiem że taniej Cię wyjdzie jak sobie kupisz drukarkę i sama wydrukujesz a tylko dasz do oprawy... Chyba ze masz bardzo mało stron to jeszcze się opłaca drukować na mieście

kurcze, tak właśnie robiłam z licencjacką, niestety drukarka mi padła....

Gość wkurzona ona
na drugim końcu miasta??? ale zastanów się, czy ci się opłaca tam jechać :)

w zależności od miejsca 10-15 zł, z tego co się orientowałam to ceny druku są bardzo zróżnicowane od 0,15-0,30 za czarno-białą str i od 1,00 za kolor

to dzieki myslalam ze wiecej to kosztuje, a do kiedy musisz oddac oprawiona?? mi promotor powiedzial ze dwa tygodnie przed obrona powinnam oddac, nie wiem czy to nie za pozno

Gość nie wiem czy najtaniej ale
mysle, ze najlatwiej i najszybciej pod Kaponiera. Masz tam kilka punktow, dojazd latwy, zalatwisz wszystko szybko i sprawnie. Nie sadze aby roznice cenowe pomiedzy punktami byly jakies kosmiczne a nie wiem czy za 5 czy 10 zl warto jechac np z Gorczyna na Antoninek. Tak strzelam, nie wiem gdzie mieszkasz ale chyba wiesz o co mi chodzi ;)

Gość wiii
Jeśli mogę poradzić to oddajcie te wasze prace wcześniej i każcie je oddać do recenzenta, wtedy gdy praca jest ocenina przez recenzenta na obronie juz tak nie pytają jak w momencie kiedy praca nie jest zrecenzowana :) Przynajmniej u mnie na uczelni tak było :)

słyszałam o kaponierze, chcialabym jednak wiedziec jaka jest cena, na razie najtaniej znalazłam 0,15 od str

ja mam obrone 4 lipca, ale calej pracy jeszcze nie oddalam w ogole to sie tego strasznie boje, tzn obrony boje sie ze nie obronie i ze bedzie lipa jak nie wiem przed wszystkimi

a nie lepiej by bylo jakby jakis znajomy czy ktos z rodziny Ci to wydrukował?? kupisz tusz i wyjdzie Ci to najtaniej.

Gość wiii
Nie przejmuj się, napewno obronisz :D Ale nie zazdroszczę Ci tego stresu, u mnie nawet koledzy którzy normlanie nigdy przez całe stuida sie niczym nie przejmowali zbytnio śnili po nocach że sie nie obronili, stres jest naprawdę nieziemski....

w ogole to nie wiem czy to dobrze czy zle, ale moj promotor w ogole nie przyczepil sie do tego co napiaslam w swojej pracy, tylko bledy mi poprawil a tak do tresci mertorycznej to nic.. nie wiem co mam myslec..

Gość nie wiem czy najtaniej ale
czy ta cena ma dla Ciebie naprawde az tak wielkie znaczenie?? Na Kapo chyba nawet taniej jest. Ile masz tych stron do wydrukowania? 80-100 ?? Jak bedziesz miala roznice 5 gr na stronie to zaoszczedzisz 5 zl. Nie wiem czy warto szukac, tracic czas i jezdzic po miescie. No ale moze ja za bardzo rozrzutny jestem...

Gość wiii
No ja proponuje myśleć że super napisałaś :) mi też tylko jakieś literówki poprawiał :D

tak bede myslec :) teraz to chce jeszcze tylko wszystko poprawic i zaniesc calosc, ale boje sie strasznie :)

Gość wiii
Bać to się będziesz potem :p

ja potrzebuję 4 egzemplarze, więc to już jest jakaś różnica....przynajmniej dla mnie, obrona to stres - wiem, bo przy licencjacie to przechodziłam, ale strach ma wielkie oczy, jak to mówi mój promotor, trezba się postarać by się nie obronić;)

powiedz co pomaga w takich sytacjach?? moze zabiore kogos ze soba na obrone, tak mysle ze wtedy tak bardzo nie bede skupiac sie na stresie :)

Gość wiii
Mój stwierdził tu cytat, że "mamy się uśmiechac i patrzec prosto w pyski komisji" ;) ale akurat pisałam u dziekana i on był też przewodniczacym komisji egzaminacyjnej takze luzik :d gorzej było z komisja i egzaminem dyplomowym :o

ciekawe co mial na mysle ten Twoj promotor.. ja siedze nad ta praca juz z pol roku moze i dluzej i teraz jak mysle ze mialabym tego nie obronic to.. nie wiem nawet co bym zrobila

Gość wiii
Lepiej nie zabieraj nikogo ;) u mnie dwie panie i jedna dziewczyna przyszły z mężami, zaraz po wejściu na uczelnie było tylko "kochanie nie denerwuj się będzie dobrze", "zejdź mi z oczu i mnie nie denerwuj..." i tak razy trzy ;) panowie grzecznie sobie poszli pojawili się dopiero po obronie :p woleli nie ryzykować ;)

ja inaczej podchodze do stresu.. :) nie agresyanie, poprostu zamykam sie w sobie i nic sie nie odzywam, wiec zeby sie troche rozkrecic bede musiala z kims pogadac o glupotach..:)

Gość wiii
Oj uwierz mi że ze stresu będziecie gadać wszyscy już takie głupoty i wogóle to będzie głupawka zbiorowa ;) u mnie 13 osób (czyli wszyscy zdajacy ) w jednym czasie załapało własnie taką stresową głupawkę...

a recenzent tez czyta cala prace tak dokladnie?? czy tylko te fragmenty ktore wydaja mu sie najwazniejsze??

Ja jestem bardzo zadowolony z ksero przy ul. Niecałej. wydruk cz/b na super białym papierze 0,15 zł kolor 0,70 zł. polecam bo na prawdę sprawnie im to idzie i miło. Na poczekaniu razem z oprawą.

Gość gość
jakie studia skonczylas ze jestes ciemna jak tabaka w rogu autorko:D:D:D

Gość gość
Na Zielonej jest najtańszy wydruk przy Pl Bernardyńskim w Boomdruk. Najtańszy kolor w Poznaniu.

Gość gość
Ja oprawiałem w ksero na Dąbrowskiego przy Wawrzyniaka.