Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

UWAGA WOLONTARIUSZ CZUWA

UWAGA !!!! WOLONTARIUSZ CZUWA !!!!!

Polecane posty

\"Działacze NSZZ \"Solidarność\" Stoczni Gdańsk zawiadomili we wtorek prokuraturę, że na jednym z internetowych forów pojawił się wpis nawołujący do zastrzelenia o. Tadeusza Rydzyka. O złożeniu zawiadomienia do gdańskiej prokuratury okręgowej poinformował w Radiu Maryja prezes Fundacji Stoczni Gdańskiej Andrzej Jaworski. Według niego wulgarny wpis, nawołujący do zastrzelenia o. Tadeusza Rydzyka, na forum internetowym został zamieszczony w sobotę o godzinie 10.04, a właściciel strony - \"pomimo kilkunastu monitów\" - nie usuwał go, aż do wtorku. Jaworski oznajmił ponadto, że od pewnego czasu istnieje zespół wolontariuszy związanych ze Stocznią Gdańsk, który monitoruje media, w tym elektroniczne, pod kątem naruszania wolności religijnych i przekonań. Szefujący Fundacji Stoczni Gdańskiej przekonywał, że w ostatnich tygodniach nasiliły się wpisy - według niego - szkalujące Kościół katolicki i osoby związane z Radiem Maryja. W ocenie jaworskiego ma to związek z wypowiedziami \"osób związanych z PO, zwłaszcza posła Janusza Palikota\".\" cytat z www.TVN24.pl

Gość no to trza uważać
:)

Gość wolontariusz Rydzyka
­­­­­­­­­­­ poskarzę, ze zakładasz takie tematy w celu prześmiewczym :classic_cool: nie pytaj skąd wiem, jak pisać na czarno. my kapo mamy dobre kontakty z modkami :classic_cool: 🖐️

A może ci wolontariusze poświeciliby więcej czasu swoim rodzinom?

Gość wolontariuszu
­­­­­­­­­­­ czówaj :classic_cool: 🖐️

To niech mi w tym swoim wolnym czasie: skopią działkę. Przynajmniej zrobią coś pożytecznego:P

To nie po chrzęścijańsku:P Ale wiem, że oni katolicyzm i chrześcijaństwo rozumieją swobodnie, na własną modłę. Zupełnie jak Kali u Sienkiewicza.

Gość wolontariuszu
­­­­­­­­­­­ :classic_cool: nie ma to jak być pod skrzydłami rydza ;P

Gość no to trzeba
uważać. bo zapukają z rana i będą jaja.

\"wolności religijnych i przekonań\" czytaj \"czcij kościół katolicki a ojca tadeucza w szczególności... inaczej... sąd bo niestety spalić na stosie już nie możemy\" wolność religijna :D ale obłuda

Gość to ja SL on orange
:D

Gość już się boję ojejeu