Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beza kokosowa98121

czy dostałyscie zdjecie z 1 usg?

Polecane posty

Gość beza kokosowa98121

ja nie dostałam i watpie zebym kiedys dostala chyba ze sie myle ale jak mi teraz nie dano to watpie, nawet nie slyszalam bicie serduszka a wy słyszałyscie?:(

Gość kenta
Ja dostalam zdjęcia i bicie serduszka też slyszalam, przeciez lekarz nie ma sluchawek i slucha sam, to jest pokzane na ekranie i slychać... Może bylas w bardzo wczesnej fazie ciązy i nie bylo jeszcze tak dobrze wytworzonego serduszka...

ja też dostałam i też słyszałam serduszko. ale tak jak kenta pisała może było za wcześnie na słuchanie :)

Ja mialam robione 1 usg końcem 6 tygodnia. Zdjęcie co prawda dostałam , ale poza delikatną rozmazaną plamą nic na nmi nie widać;) Bicia serca słychac kompletnie nie było , choć pani doktor na moment włączyła \"nasłuch\". Dzis mam drugą wizytę , jestem na końcu 10 tygodnia i mam nerwicę potworną.Chcę żeby było juz po wszystkim i chce usłyszeć że z moim dzieckiem wszystko ok. Pozdrawiam.

asega - nic się nie denerwuj!!! może dzidzia jest młodsza niż ci się wydaje! teraz już na pewno wszystko będzie w porządku i zobaczysz swoje maleństwo bardzo wyraźnie i usłyszysz bicie jego maleńkiego serduszka :)

Dziękuję Ci za dobre słowa:) Mam delikatną manię na tym punkcie ostatnio, ciągle mi sie wydaje że cos jest nie tak.Ostatnio moje dwie koleżanki poroniły ciąże w 11 tyg. i dlatego stale mam wrażenie że ze mną też może być podobnie.To okropne uczucie , dlatego odliczam juz godziny do wizyty u lekarza.Najgorsze jest że siedzę w pracy i na niczym sie skupić nie mogę.

spokojnie!!! wiem coś o tym :) ja też czekam na każdą wizytę ze starchem! już jest troszkę mniejszy (13 tydzień i 5 dzień dziś mi pyka) ale nadal jest. zobaczysz będzie dobrze :D

Ja zdjęcia dostaję za każdym razem. Przy pierwszym usg nie było jeszcze słychać serca, przy każdym następnym już tak

Gość tak tylko
Ja dostałam zdjęcie przy pierwszym USG nawet 2:) i serducho biło jak szalone:)

Ja nie dostałam zdjęcia. USG zrobiono mi w 8 tc kiedy trafiłam do szpitala. Zdjęcie dołączono do kary pacjenta podejrzewam, dlatego mi go nie dano. Ale zrobiłam zdjęcia :) Serduszka nie słyszałam ...podobno głośniki nie działały.

Na pierwszej wizycie nie dostałam zdjęcia! Moze było za wcześnie, bo na drugiej wizycie zdjęcie już było, ale to taka mała rozmazana plameczka :) z trzeciej wizyty mam już super zdjęcie na którym jest główka, rączki, nóżki itd. ...ale serduszka nie słyszałam do dziś... Widziałam co prawda jak bije, ale nie słyszałam. Dziś idę na kolejne usg (15/16tydzień) moze dziś usłyszę, albo po prostu mój gin ma taki słaby sprzęt, albo nie wiem, ale ZAPYTAM dziś o to ...

...a to jeszcze zależy do jakiego gina chodzisz? Prywatnie, państwowo? Czasami nawet prywatnie jest kiepsko. Moja przyjaciółka chodziła prywatnie, za wizyte płaciła 50zł, ja płacę 100zł. Była zadowolona z wizyt, ale fotki nie dostała nigdy...