Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulineczka19

Zrobiłam z siebie idiotkę Żenujące...

Polecane posty

Gość Paulineczka19

A więc tak nigdy nie miałam problemów w kontaktach z chłopakami, w dzieciństwie nawet bardziej trzymałam z chłapakami, świetnie się dogadywałam z każdym, czy to z kolegą czy z kimś bliższym:) ale zawsze bardzo dobrze mi się rozmawia z facetami, ogólnie jestem wygadana osobą i nigdy nie miałam problemu żeby np.podejśc do jakiegoś faceta i zagadac czego koleżanki mi zawsze zazdrościły:) Ale w niedziele...poprostu koszmar:/ nie wiem co mi się stało:( Jakieś 3 tygodnie temu poznałam boskiego chłopaka w pewnym klubie, ale nie mieliśmy okazji dłużej pogadac, bo byłam tam z chłopakiem, tylko takie podstawowe informacje skąd jest, imię, czy jestem z kimś bla,bla... W niedziele bylam sama i on tez był:) Zagadał do mnie piewrszy, a ja??? Jakby mi mowe odebrało,zupełnie nie wiedziałam co mam mówic, koszmar poprostu...:/ On cały czas mówił, a ja jakbym języka w gardle zapomniałam:( pewnie sobie chłopak pomyślał:/ OMG! A taki super chłopak, zajebiście przystojny...ajjjj nie mogę sobie tego darowac:/

Gość wąs
od razu się powieś, zresztą kogo to obchodzi

Gość Paulineczka19
dla mnie to straszne:/