Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jackpot79

Do uzytkowniczek Chicco C.T 04

Polecane posty

Kuzynka planuje zakup takiego wózeczka http://www.allegro.pl/item370010409_chicco_wozek_ct_0_4_folia_okrycie_barierka_.html niestety nie ma dostępu do netu i nie może sprawdzic opini na jego temat.Jeżeli któras z was posiada taki wózeczek byłabym wdzięczna za opinie o nim.Wygląda dosyć ładnie ale wygląd o niczym nie świadczy wiec proszę was o zdanie.

Mam ten wózeczek, jest super. Jedyną wadę jaka mo to to że nie mieści się do bagażnika mojego Forda Ka :) Wózek rozkłada się na płasko, ma \"szybkę\" w dachu wiec widzisz dziecko, podpórkę pod nóżki. Łatwo się składa i rozkłada, z boku na stelażu ma uchwyt do przenoszenia wózka co jest bardzo wygodne aha i ma jeszcze blokadę przed przypadkowych rozłożeniem wózka np. w samochodzie. Zaletą wózka jest to że nie jest \"twardy\", ma fajne \"resory\" no i jeżdzenie po nierównych chodniku takimi kołami nie stanowi problemu. Duży kosz. Polecam bardzo.

A możesz mi powiedzieć jeszcze co z kolorami,czy rzeczywiście odcienie mało róznią sie od tych tych proponowanych na allegro a tych na żywo?

Amortyzację to on ma słabiutką, o ile pamiętam to tylko na tylne koła - ale lepsze to niż nic. Ja kupiłam Liteway - mieści się do Nissana Micra. Ale amortyzacji to on nie ma wcale - to typowy wózek przewozowy.

A jak z kolorami,bo tego akurat w sklepie kuzynka nie widziała a na allegro wyglada slicznie.Ciekawa jestem czy na żywo tak samo.

Hej ja używam wózeczka od roku, jestem bardzo zadowolona, co do wielkości to zgadzam się ciężko go upchać do bagażnika, ale ja mam małe sportowe auto, materiał wózka bardzo wytrzymały, nie blakną kolory, estetyczny idealnie się czyści, gąbka mydło wszystko schodzi, koła super bo duże dlatego wg mnie amortyzacja to już w nim nie potrzebna. Ma idealny długi podnóżek, barierka bardzo przydatna, folia też super. Nie mam zastrzeżeń do tego wózka. Zobacz w stopce na bobasach mam zdjęcia w tym wózeczku, kolor dalej jest taki intensywny ja zamówiłam sobie kolor puzzle dla chłopca, dalej wygląda jak nowy

Ja tez mam taki wózek i jestem bardzo zadowolona. Do micry też sie mieści :) Jedyna wada to że czasem idąc, kopie się w tyllne kółka. Są podwójne, dlatego sa dość blisko siebie i nie ma miejsca na nogi. Ale poza tym bardzo lekko się prowadzi, nawet w terenie. Co do koloru to nie wiem, bo mój jest inny.

No dziekuje wam bardzo,chyba przymierzy sie do tego co podałam link i zamówie jej,cena na allegro mniejsza o 200zł niz w sklepach internetowych.

Co do koloru ja mam taki jak na zdjęciu gdzie chłopczyk siedzi w wózku a mama na ławce na tej aukcji co podałaś w pierwszym pytaniu. Na żywo kolor pomarańczowy jest troszeczkę intensywniejszy :)

ja mam ten wozek od poł roku.Wózek jest ładny,ale dla mnie trochę za cięzki-bo mieszkam na 3 piętrze.Coś mi szwankują hamulce,mam kłopot ze spawnym zahamowaniem wózka.Ponieważ waży on ok 10kg kupiłam jeszcze jeden zwykły Meggie za jakies 70zł w Tesco.