Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młody20a

Ale się zdołowałem...

Polecane posty

Gość Młody20a

Napisala do mnie na czacie pewna dziewczyna. Okazalo sie, ze mieszka w moich okolicach. Szukala kogos na seks, ale jej warunkiem bylo pokazanie penisa. Wyslalem jej zdjecia i powiedziala, ze szuka czegos innego :( Chyba znowu wpadne w kompleksy ;(((

Gość tak szczerze
a co masz z nim nietak?krotki czy waski?a moze krzywy?

Gość Młody20a
ma 9 cm w wzwodzie

Gość Młody20a
Mam 14 cm dl i 15 w obw. Wiem, ze nie zostalem hojnie obdarzony, ale co poradze, nie moja wina :/ Juz udalo mi sie jakos z tym pogodzic, a tu znowu :/ I jeszcze boli mnie to, ze ona mieszka bliziutko i moglismy sie poznac :(

Gość tak szczerze
to sie nie dziwie,ze odmowila...a na przyszlosc poszukaj normalnej dziewczyny,a nie jakiejs napalonej z neta... to mogl byc twoj sasiad,ktory teraz to zdjecie rozwiesi po osiedlu... matko jedyna...facet tylko wspomniec a sexie,a traci glowe

Gość tak szczerze
14 cm to nie jest malo,miesci sie w normie,ale na milosc boska postaw na milosc,a nie kurwienie sie.ja popelnilam pare takich bledow w zyciu i teraz bardzo zaluje,chcialabym cofnac czas,ale nie moge

Gość blond wampirzyca
eee, nie martw sie ja tez sobie czasem siedze na czacie i zbieram foty a pozniej mowie ze za maly,oblesny,zbyt zylasti i mi sie nie podoba :P choc zwykle to jest nie prawda :)

I tak kiedy pojde kiedys do piachu, wiec nie mam na co czekac. I tak juz za dlugo czekalem :P

Gdyby mieszkala daleko to bym sie nie przejal. Ale szkoda, bo byla dobra okazja :/

Gość vcxer
idz na dziwki

14 cm to mało... będziesz musiał wypracowac zwinny język i nadrobic temperamentem i namiętnoscią.

Gość tak szczerze
mam nadzieje,ze kiedys ci sie w glowie rozjasni,ze zycie nie polega na sexie...dopiero gdy poznalam moja milosc zrozumialam jaka bylam glupia i bladzilam

Jakies pare cm decyduje o tym czy jestem mezczyzna czy nie. Ktos sie urodzi z powiedzmy 17 cm i jest panem nie musi nic robic, a ja musze nadrabiac, tak? Jakby to ode mnie zalezalo. Wychodzi na to, ze juz teraz najlepiej byloby isc do tego piachu, ktorym wspominalem :/

Gość burdel mammmma
Japonka jak dla ciebie 14 to jest malo to moze masz luzną? :P 14 to normalnie. nie sluchaj Japonki bo ona by chciala 20-centymetrowego , w dupie jej sie poprzewracalo :P :P

Nie no wiem, duzo jest w necie ludzi, ktorzy potrafia zjechac, a sami maja kompleksy i sie wyladowuja :P No tez mi sie wydaje, ze w normie sie miesci, nie jest duzy, ale przynajmniej sredni. W koncu chyba nie tylko ja mam takiego ;)

Gość burdel mammmma
wlasnie problemem jest za duzy. jak dla mnie. juz bym wolala zeby facet mial mniejszego czy sredniego niz za duzego

A ja jestem sam od jakiegos 1,5 roku, nie wiem, zaniedbalem sie, nie staralem sie o nikogo, ale to mnie juz meczy. Zamiast zaczac korzystac z zycia juz jakis czas temu to ja sie pograzam. Nie probuje znalezc sobie kogos na stale, tylko szukam kogos naraz, zeby sprobowac seksu. A na czacie najlatwiej.

Gość burdel mammmma
a czemu nie chcesz nikogo na stale ;)

Gość gadanie a u kobiety to co
?:D parę centymetrów w talii czy w cyckach decyduje o tym, że jesteśmy atrakcyjne albo nie:classic_cool: Buhajem rozpłodowym to nie zostaniesz, ale 14 cm wystarcza w zupełności🖐️

Nie jestem chyba gotowy. Pierwsza dziewczyne mialem w wieku 16 lat. Gdyby nie byla cnotliwa to pewnie juz wtedy mialbym swoj 1 raz. A pozniej czas mijal, mijal. I niedlugo wybije 20-stka. Chce po prostu seksu poki co, nie chce glebokich uczyc...

Gość gadanie a u kobiety to co
Tylko jeszcze fajnie by było, gdybyś miał lepiej poukładane klepki. I nie mówię o tych na podłodze:classic_cool:

Gość burdel mammmma
gadanie a u kobiety to co - nie porownuj talii czy biustu do dlugosci penisa bo te pierwsze sa o wiele wazniejsze. Dlugosc penisa to naprawde sprawa poboczna i nie przesadzajmy

Gość nie pitol mały
ja mam 23 lata i nadal chomikuję cnotę:classic_cool: Ale jesteś w trudnej sytuacji, bo chcesz popuścić, ale nie masz komu:D :classic_cool:

Gość wręcz przeciwnie burdel mamo
wygląd jest tylko wyglądem, to kwestia estetyki, a długość penisa ma wartość UŻYTKOWĄ. :D

Nie wiem, dla mnie rozmiar piersi u kobiet nie ma znaczenia. Moga byc male, na pewno zadnej nie skresle z tego powodu. Przeciez kobieta to nie tylko, ze tak powiem, cycki, biodra i dupa :P Buhaj rozplodowy? ;D Tzn? :D

W kazdym badz razie piersi i talie ma sie.... eeeee... na wierzchu, jesli juz tak patrzymy na to :P