Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

1219ania

Zobacz Pomóż,tylko 5zł,a dla kogoś życie.

Polecane posty

kochani, nie bądżcie objętni,to naprawdę kosztuje nie wiele

Gość Boże drogi...
potworne!!!w jakich warunkach żyją te zwierzęta,kupiłam cegiełki na ich rzecz,zachęcam innych, to nie boli :)

Gość biedne pieski
o matko jakie to straszne 😭😭...ile te pieski muszą wycierpieć...ten ostatni najbardziej się męczy...przecież to go strasznie boli😭...wiem ze to straszne ale lepiej było by go uspić,nie męczył by się z bólu i nie tułał po brudnych schroniskach bo i tak go nikt nie adoptuje...był zdrowy i nikt go nie chciał to teraz tym bardziej....

w stanach pies ma 7 dni na znalezienie domu, jeśli nikt go nie adoptuje,zostaje uspiony,drastyczne lecz skuteczne.

Gość biedne pieski
masz rację że drastyczne ale skuteczne...myślę że lepiej uśpić psa w humanitarnych warunkach niż ma latami się błąkać po schroniskach i wyglądać jak te pieski z linków

Gość jakie to przykre
brak mi slów :( bidulki :(

jutro dostaję wypłatę napewno wykupię cegiełkę popłakałam się jak zobaczyłam te fotki:(

wrzućcie linki do tych fotek gdzie się da (koty, konie i cała masa zwierząt potrzebuje też pomocy) Symboliczna kwota,ela przy większym zainteresowaniu,naprawdę mozemy pomóc

Gość ja też się przyłaczam
cos strasznego! wklejam linki w opis na innych forach,wspólnie cos zdzialamy

Gość ufgi
dajcie sobie jeden link do opisu na gg napewno znajomi sie zainteresuja , ja juz dałam :)

Gość kijem takich łachów
tak to jest jak ludzie romnażaja psy , ot tak,żeby mieć małe słodkie szczeniaczki,jak szczeniak wyrośnie to WON i radż sobie sam,

Gość coś się dzieje
W końcu jakiś pożytek z tego forum,jak to tej pory same głupoty. Opis na gg,naszej klasie i w stopki,no i przelew oczywiście wedle mozliwości finansowych

Gość resolia
Napisze jedno,chociaz wiem,ze na pewno nie jedna osoba napiszę,ze jestem niehumanitarna,nieczuła etc. Bardzo lubię zwierzęta,szczególnie psy,ale szczerze to zlikwidowałabym 90 % schronisk dla zwierzat.90% zwierzat w tych schroniskach by uspiła. Przeceiz te zwierzeta zyja w opłakanych warunkach.Po co marnowac pieniadze na zwirzeta ktore w wiekszosci nie znajda opiekunow i zyja mozna by tak rzec dosłownie wegetujac.

niestety w naszym kraju jest inaczej,problemy są m.in. w schroniskach, psy i suki sa nieraz zamykane w jednym boksie,co powoduje następne arodziny psów, z powodów finansowych, nie wszystkie schrony poddają psy sterylizacji i kastracji,nie można uśpić psa ot tak, ale masz rację większość z nich ma znikomą szansę na adopcję,skoro jednak żyją trzeba im jakoś pomóc w tym cierpieniu, któremu jest winny- własnie człowiek

Gość kijem takich łachów
„Bardzo proszę o przywilej nie przychodzenia na świat tak długo, dopóki nie znajdzie się dla mnie Dobry Człowiek... ” baaaardzo madre zdanie,szkoda że nie każdy zdaje sobie z tego sprawę

Gość biedne pieski
ja nie rozumiem jak człowiek może wziąć do domu pieska,mieć go kilka lat i tak pewnego dnia zostawić go w lesie...przecież to jest chore...ja mam pieska i strasznie go kocham,to jest członek rodziny...nawet do głowy by mi nie przyszło zeby mu taką krzywdę wyrządzić

Gość resolia
Myśle,ze lepiej pomahac ludziom a nie zwierzetom.Mnostwo pieniedzy idzie na te schroniska a i tak te zwierzeta maja źle,wiec lepiej by było ratowac zycie dzieciom a nie ziwerzetom

Gość coś się dzieje
nie dajmy umrzeć temu topikowi!!! podaj dalej :)

jedno nie wyklucza drugiego,dzieci tak samo jak psy nie prosiły się na świat,to my DOROŚLI,rozmnażamy psy bez opamiętania,nie myśląc o tym co dalej,leczenie psiaka jest tańsze,wystarczą dobre chęci

a psy niech umierają z głodu i choroby na naszych oczach?! przechodząc obok z dzieckiem będziemy odwracać głowę w drugą stronę mówiąc "że piesio był nie grzeczny i dlatego go to spotkało?" mnie wzruszył link o małym jamniczku którego pan wywalił przez okno bo... no właśnie! co???bvo się znudził!

Gość resolia
1219ania--leczenia psa moze ale nie musi byc tansze. Od zawsze maiłam psy,koty i wiem ile pies kosztuje a jak zachoruje np.na raka jak moj ostani pies to kwota leczenia jest tez bardzo wysoka.

jeśli pies jest chory na raka i nie ma szans na jego wyzdrowienie powinien być uśpiony,po co ma się męczyć?? ale te psiaki żyją maja szansę na powrót do zdrowia i potrzebują naszej pomocy! Kto chce niech wplaci pieniązki,nie kazdy lubi zwierzęta, ten kto lubi wie co ma zrobić,każdego prywatna sprawa