Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin_L.

Zaszła w ciąże i żąda żebym odszedł od zony /

Polecane posty

Gość Marcin_L.

Zaczne od poczatku. Zaraz po ślubie moja zona miała problemy zdrowotne. Nie moglismy uprawiac sexu jakiś czas. Coś mnie podkusiło wtedy przespałem sie z nasza wspolna znajomą.wiem że sie jej zawsze podobalem i skorzystalem z tego.Super jest w lozku ale od poczatku bylo powiedziane ze to tylko sex.nic wiecej. Jakos ten romans przetrwal kilka lat, ale nic jej nie obiecywalem. to mial byc tylko sex. Kilka dni temu zadzwonila ze jest w ciązy i jeszcze żada abym zostawil zone i sie z nia zwiazał :o Co zrobic zeby zatuszowac cala sprawe i zeby sie moja zona nie dowiedziala ?

żona się dowie czy chcesz czy nie :O współczuję jej "męża"

Gość Marcin_L.
nie sama, ale to mial byc tylko sex bez zobowiazan a teraz zada abym odszedl od zony i zwiazal sie z nia. O usunieciu nie chce słyszec a kase na to mam

Ale z ciebie padalec........trzeba było wcześniej pomysleć i użyc głowy a nie ....... :P

po prostu chcuiała cię złapać na dziecko. Debilu dla kobiety nie ma cos takiego jak bez zobowiazań. a z żona masz dzieci?

Gość Marcin_L.
pytam o rady a nie o tym co o tym sadzicie :P

Gość Marcin_L.
z zona nie mam jeszcze dzieci

Gość ja mam odruch wymiotny
masz dzieci z zona? ja na Twoim miejscu to odeszlabym od zony i zwiazala sie z tamta, jesli chcesz miec ktorakolwiek. Zona i tak sie dowie i Cie zostawi, wiec jak nie wybierzesz tamtej bedziesz sam.

no to fajnie ze z żoną nie masz. a wiec rozwiedź się i idź wychowuj bękarta z kochanką, a żona znajdzie nowego faceta.

Trzeba było poradzic się zanim wlazłes jej do łóżka.......

rady? wsadzić kutasa między drzwi i zatrzasnąć? tak sadze.... bo wolnięcie z rozpedu glową w najbliższa ściane nic nie da, za słaba glowa :O

Gość Marcin_L.
ale ja tej nie kocham, to był tylko sex :/ proponowałem jej usunięcie, bo mam kase. Ale ona nie chce o tym slyszec

chyba, ze tamta Cie tak odrzuca, ze juz wolisz byc sam niz z nia. Na to, ze zona sie nie dowie nie licz. Dowie sie na pewno. A no i bedziesz musial placic alimenty

no to fajnie ze z żoną nie masz. a wiec rozwiedź się i idź wychowuj bękarta z kochanką, a żona znajdzie nowego faceta.

Gość PO PROSTU255
GNOJU!obys został impotentem!Chcesz rady?Wykastruj się i plac na dziecko grube pieniadze a zona niech cie kopnie w dupe

Gość dlaczego są tańsze
dobrze Ci tu piszą - laska po paru latach uznała cię za swoją własność no bo to nie był jednorazowy wybryk i mogę się założyć że tę ciążę zaplanowała

wg mnie to ona sie w Tobie zakochala i to dziecko wcale nie bylo wpadka. Widzisz o usunieciu nie chce slyszec, chce, zebys odszedl od zony. Dla mnie to jasne. Ale pociesze Cie, zony tez nie kochasz. Jak sie zabiezpieczaliscie?

Gość oj marcinie
niezły syf z ciebie , wspólczuje żonie , powinna kopnąc cie w dupe

Gość miej chociaż trochę
rozumu i zostaw żonę. Już wystarczająco ją skrzywdziłeś. a później skup się na dziecku-bo ono jest tu niewinne. a na przyszłość zapamiętaj,że kochanki tak robią.i trzeba być osłem żeby dać się tak załatwić

Gość jeden_z_kwiatków
Kolejny facet, który nie wie, że za zdradę trzeba zapłacić, czy się tego chce czy nie....Szkoda paznokci na klikanie w klawiaturę na takiego palanta....

Gość biedne pieski
to nie wiesz ze istnieje takie coś jak prezerwatywa?....no ale pewnie kochanka zapewniała cię ze bierze tabletki to po co gumka...a ty taki głupi głupi i w to uwierzyłaś....a co sobie myslałes ze ta kochanka całe zycie będzie chciała byc kochanką?...a sprawy nie ''zatuszujesz'' bo dziecko to nie jest para skarpet która ci się nie podoba to schowasz o szafy i nikt o nich nie dowie

Po co debilu chcesz, żeby usunęła?? To twoje dziecko palancie! Żywa istota a nie jakaś tam ciąża. Ciąża to nie choroba to żywe dziecko.

Gość Marcin_L.
Kocham swoją żone, chce być z Nią , tamto to był tylko sex ... ostatnio coraz rzadziej nawet ten sex z tamta mialem. Poczatkowo prezerwatywy, od długiego czasu juz pigułki brała

głupi jestes, pewnie "zapomniała"pigułki, a gumy nie zakładałes. Ona celowo zaszła w ciąże by ciebie zatrzymać. Debil:P dobrze ci tak, jesteś naiwny jak osioł

no wlasnie, pewnie kochanka zapewniala ze bierze tabletki i nikt prezerwatywy w tym zwiazku nie widzial

dla takiej kupy gówna jak ty to szkoda mojej czarnej , pięknej klawiatury aby odpisywać, bez komentaża.