Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak instynktu macierzyńskiego

Dlaczego wy właściwie chcecie mieć dzieci?

Polecane posty

Gość paola-la
a ja mam 24...i dopiero niedawno zmienilam podejscie na takie"kiedys napewno chce miec dziecko"-mam nadzieje,ze nie bedzie za pozno... narazie ja jeszcze czuje sie jak dziecko i jednocze sie tu z autorka,tylo ja jestem moze o jeden kroczek dalej(ale i starsza jestem sporo:P

chyba macie rację. a jeśli chodzi o matkę - kontaktu niestety nie mogę zerwać całkowicie. nie wiem zresztą czy powinnam, jaka by nie była - to matka.

Gość kawiarka.
Nie musisz zrywac kontaktu, ale musisz jej pociagnąć krechę. Twoje życie, twoje decyzje i nie ma dyskusji na ten temat

Gość mloda jestes bardzo
ja w twoim wieku milam identyczne podejscie, ale jak stuknela 30 to sie wszystko odmienilo, czekam na dzidziusia i jestem z tego powodu najszczesliwsza na swiecie!

wiecie co jest zabawne? ze dzieci zazwyczaj mają poglądy o 180 stopni rozne od swoich ordziców. Bo moja mama w glebi serca napewno widzialaby dla mnie inną przyszlosc :) Taka o jakiej piszecie tutaj... ja wybtralam co innego i bardzo się ciesze ze mimo wszystko zaakceptowala moj wybór :D:D:D ale przez myśl mi nie przeszlo ze moja mama moglaby kiedykolwiek zapytać "kiedy zostane babcią?"... oki ide robic obiad :P:D:D:D

no ja też zmykam 🖐️ dziękuję dziewczyny za rozmowę :)

Gość Mądra mulatka
do autorki ja też wcale nie nie chcialam dzieci, bo i po co mi taki krzyz -zero czasu dla siebie, wiecznie uwiazana dzieciakiem, kasa zamiast na ciuchy to na ciuchy dzieciaka, masakra no ale wpadki się zdarzają-chociaż z mężem to niby nie wpadka. I powiem tak- mały ma 8 miesięcy- a mąrzę żeby skończył 18 i daŁ MI W KOŃCU ŚWIETY SPOKÓJ.

chce miec dziecko bo dzicko to nie udreka tylko szczescie, nie wyobrazam sobie zycia bez dzieci... wystarczy mi usmiech dziecka zeby czuc sie szczesliwa i to wcale nie jest tak ze nie ma sie dla soebie czasu... sorry ale mowia tak matki ktore nie potrafia wychowywac swoich dzieci. Mam nadzieje ze zaniedlugo bede miala swoje malenstwo ktoremu bede pokazywac swiat. Wiem ze dziecko potrafi doprowadzic do depresyjnego stanu, ale glownym powodem jest tutaj wychowanie i nieradzenie sobie z dzieckiem. Dziecko to najwiekszy cud, przy dziecku czesto uczymy sie odpowiedzialnosci i stajemy sie bardziej dojzali... dziecko to MILOSC ehh nie wiem co mam jeszcze napisac poprostu kocham dzieci