Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tajemniczy facet

Nie podobaja mi się kobiety z małym biustem

Polecane posty

Nie wiem, dlaczego ma to dla mnie aż tak wielkie znaczenie, ale moim zdaniem kobieta musi mieć duży biust,bo z małym wygląda mało kobieco i nieatrakcyjnie... Tylko proszę,nie piszcie że jestem zboczony czy coś w tym rodzaju,bo wystarczy,że ja sam czuję sie przez to ograniczony. Nigdy nie będę potrafił zakochać się w kobiecie z małym biustem. One po prostu nie są w moim typie. Czy ktoś mi wytłumaczy, dlaczego mam takie odczucia?

Gość hhhhhmmmmmmm.......
a ja nie lubię ludzi którzy oceniają innych po wyglądzie

no to szukaj takich z duzym.. jaki ma cel ten temat? chcesz zdolowac kobiety, kotre maja kompleksy na pkt zbyt malego biustu?

Gość morał z tego takii
to szukaj z duzym. Masz prawo. twoje zycie twój wybór. MI sie na przykład nie podobają faceci poniżej 190 cm, z zapadniętą klatą , małym bicepsem i penisem poniżej 18 cm. mam prawo.

Gość brak instynktu macierzyńskiego
Zobaczysz, jak zakochasz się, to tak naprawdę biust zejdzie na drugi plan ;)... Ale rozumiem, że mogą nie pociągać cię te mało biuściaste. mężczyźni sa tak zaprogramowani, widocznie tobie deski kojarzą się z chłopcami, a ty chcesz prawdziwą kobietę. Broń boże nie wyskakuj z taką gadką przy tej mniej obdarzonej przez naturę, ale - nie ma w twoim upodobaniu niczego złego, nie martw się :)

Gość lkdsfios
jestem kobieta bez biustu i mi tez sie nie podobaja takie dziewczynki jak ja.

Gość hhhhhmmmmmmm.......
dobre ;D

"a ja nie lubię ludzi którzy oceniają innych po wyglądzie " idiotyczna uwaga

idiotyczna bo wygląd czlowieka mozna oceniac tylko po wyglądzie :D

tajemniczy facet Tu nie ma co podnosić na duchu. Tajemnicą publiczną jest fakt preferowania przez kobiety większych penisów, a faceci z reguły wolą większe piersi. Znajdź inny poważniejszy problem do dołowania. A większy biust do wynoszenia pod niebiosa :):)

nie rozumiem, po co ktoś ma Ci tłumaczyć dlaczego lubisz akurat większe piersi?? Normlana sprawa - jedym się podoba to, innym tamto i nie musi byc w tym żadnych tajemnych kruczków. Nie doszukuj się na siłę, bo nie daj boże jeszcze coś znajdziesz ;)

Gość grado
a ja mam 85 C i mi sie podobaja ale uwazam ze kazda kobieta ma cos ładneo jak nie biust to brzuch jak nie brzuch to nóżki :P

Gość Róża555
O gustach się nie dyskutuje. Jedynie, co mogę powiedzieć, że całe swoje życie byłam właścicielką małego biustu. Nie spędzało mi to snu z powiek, a wręcz odwrotnie. Do dzisiaj nie noszę stanika. Żaden też z partnerów nigdy nie odtrącił mnie z tego powodu. Każdemu \"stawał\" :). Zaletę małego biustu zrozumiałam po latach, kiedy pracowałam jako pielęgniarka. Duży biust przysparza o wiele więcej problemów, choćby odparzenia (widziałam niegojące się rany)...

zołza ale uśmiechnięta ---> a skąd wniosek, że ocenia WYŁĄCZNIE po wielkości biustu???? Może to jest akurat jedna z cech kluczowych dla niego, jesśl chodzi o kobiety, co nie znaczy, że inne nie mają znaczenia. Może być sytuacja, że kobieta ma ładny buist, ale nie będzie mu odpowiadała pod innym względem. Przyganiał kocioł garnkowi - zarzucasz jemu, że ocenia ludzi powierzchownie, a tymczasem sama to zrobiłaś. Nie widze nic złego w tym, że ktoś się przyznaje do tego, że akurat jego nie pociąga jakas tam cecha fizyczna i będzie dążył do tego, żeby jego partnerka miała takie cechy, które się jemu podobają

wszystko jest super i pięknie jak piszecie że nie podoba wam się mały czlonek każemu ma prawo coś się nie podobać- i nikt go nie zmusi żeby daną osobą się zainteresowal- mamy oczy- zgadnijcie po co- żeby odbierać nimi jakieś walory estetyczne - mi się nie podobają raczej faceci w okularch - moja wina,,,moja wina,,,,

Gość duze piersi i plaski brzuch
do tego dlugie nogi i wlosy za ramiona ;-) takie kobiety sa idealne ;-) szkoda ze zazwyczaj takie sa strasznie wyniosle i dumne :-o

zołza ale uśmiechnięta ----> owszem, co nie znaczy, że nie zwraca również uwagi na inne rzeczy, np. na intelekt, twarz itp. Sądzisz, że analfabetka ważąca 150 kg byłaby zwińczeniem jego marzeń tylko dlatego, że ma duży biust????? No chyba raczej nie. A Ty tak właśnie napisałaś (cytuję): "facet ocenia kobiety tylko i wyłącznie po wielkości biustu" . Absurd

ike - nie dysutuj, nie ma sensu... kobiety wyznające (na necie głównie) filozofie "wygląd sie nie liczy" w realu skreślą faceta za 876755 cech związanych z wyglądem, ale tutaj czuja sie lepsze, fajniejsze, kiedy napiszą taki frazesik, jak na początku tego tematu :)

w każdej kobiecie jest coś ładnego... jak nie biust to nogi, jak nie nogi to płaski brzuszek, jak nie płaski brzuszek to piekny usmiech itp. mozna tak wymieniac w nieskończoność. mi np. nie podobają sie niscy faceci, co nie znaczy, że sa brzydcy. ile ludzi, tyle gustów...

dobrze skarbie - nie bedę :P

"w każdej kobiecie jest coś ładnego..." jasne :D ale czasem nie mamy przy sobie aż tyle wódy :P

wiele kobiet jak tylko słyszy, że dla faceta wazna w ocenie są pupa, piersi czy biust ... to dostaje wręcz małpiego rozumu. Jakiś szał po prostu i 100 tysięcy zarzutów. I w tym swoim szale kompletnie zapominają o tym, że obok tyłka czy zgrabnych nóg, zapewne tez zwraca uwage na inne rzeczy, bo to jest naturalne. Mam wrażenie, że wyczulone na te "trzy magiczne" słowa ;) są zakompleksione kobiety

sorki, cztery magiczne słowa, bo jeszcze nogi mi sie gdzies tam przypadkiem wślizgnęły w wypowiedź ;)