Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tajemniczy facet

Nie podobaja mi się kobiety z małym biustem

Polecane posty

Gość bla bla blaaa
spoko:) mi sie nie podobają faceci zbyt wąscy w ramionach,za niscy,z dużym brzuchem,z zakolami i .....jeszcze długo mogę wymieniać:D skoro Ty postanowiłeś to ogłosić kafeterii to ja gorsza nie będę:D

ja najbardziej lubie teksty "poznalam na necie cudownego faceta. W ogole nie pyta mnie o zdjecie i chce sie ze mną spotkac jak najszybciej. Mowi, że bardzo mu na mnie zalezy, a wyglad nie ma znaczenia" :D:D A pod tą wypowiedzią setka zachwytów egzaltowanych panien.. Pan faktycznie wspaniały... Weźmie wszystko - nie wazne czy piszącą te slowa, czy jej siostre, czy sąsiadke, czy moze jakiegos faceta, ktory przypadkiem by maila odebrał :P:P wygląd sie nie liczy, charakter tez (skoro komus zalezy po tygodniu wymiany maili :D ), biore co mi w łapy wpadnie, byle tylko ten ktos zechcial ze mną być :D:D

coś dla kobiet podłamanych małym biustem lub innymi \"niedociągnięciami\" w wyglądzie :-) o ile doszły do wniosków o tych niedociagnięciach np. na podstawie materiałów dostępnych w czasopismach, TV, necie itd jest tego kilka stron :-) dobre też dla zbyt krytycznych mężczyzn ;-) http://www.niquehappy.com/uglycelebpics2

zołza ale uśmiechnięta ---> ale Ty najwyraźniej nie rozumiesz, o co mi chodzi. To nie istotne, co on teraz napisze, bo Ty oceniłaś gościa, nie wiedząć jak jest. To mnie właśnie drażni - przeczytałas słowo "biust" i już najechałaś na faceta, nie ważne jak jest w istocie ale ok., napisaam Ci to, co miałam napisać, i nie spieram się więcej :) - po prostu potwierdziłaś to, co npisałam we wczesniejszym pościa o małpim rozumie kobiet, którego dostają na sam dzwięk słowa "biust" czy "tyłek"

Gość flannel
Jest bardzo dużo kobiet z dużym biustem więc w czym problem? Poszukaj sobie wśród nich.

ja akurat nie lubie duzego biustu... takie 75B starcza mi w zupełnosci...

komiczne jak przytyjesz będziesz miał większy;) heh- ja mam mały biust- co owszem jest jakimś tam moim kompleksem- ale nie zamierzam znienawidzić polowy facetów tylko dlatego że wolą większy- każdy coś tam preferuje

wredny no co ty- to juz się staniemy "kaszalotami"

bez względu na to czy mamy mały cz duzy biust, i tak się zawsze znajdzie facet, którego będzie zachwycał akurat nasz :D Jak nie ten, to inny - każdy towar ma swojego kupca (no prawie każdy) :D

Do tajemniczego faceta:jak Ci sie nie podobaja to nie patrz !

"bo prawda jest taka, za faceci myślą inną częścią ciała niż kobiety" autorka cytowanych słów sugeruje, że kobiety myślą łachtaczką, którym to organem siłą rzeczy faceci myslec nie sa w stanie

wredny a pytałes??? :D oki zmienie stopke na- jestem ike mam155cm wzrostu- 42kilo żywej wagi, i mam mały biust- żeby było dramatyczniej dodam emokę " :(" ;)

"Do tajemniczego faceta:jak Ci sie nie podobaja to nie patrz !" myślę, że tak właśnie robi - nie wgapia się akurat w małe piersi. Wyraźnie to przecież napisał :D

Skoro nasza prezydentowa znalazla faceta, to chyba kazda znajdzie :P

mam dwie kolezanki, które mają kompleks duzego biustu (obie) ja kiedyś chciałam mieć taki jak jedna z nich (ten mniejszy z dwóch ;-) ) ale ona stwierdziła, ze jestem dziwna, bo 1) ma dość wszelakich męskich reakcji na ten temat, 2) oferta odzieżowa na rynku w większości nie dla niej (ma wąska talię) trzecia koleżanka robiła operację na zmniejszenie piersi .. tak wiec, nie ma tego złego (75B :classic_cool: ) co by na dobre... ;-)

komiczne ty to umiesz pocieszyć kobietę........................

Ike, ja też mam mały :-O ale - jak wyżej - się nie łamię :-)

kobiety z małym biustem zazdroszcza tym z duzym a te z duzym maja czesto straszne kompleksy na tym punkcie wlasnie z powodu ciągłych męskich "ataków".. kobieta musi byc z jakiegos powodu nieszczesliwa :P

"kobieta musi byc z jakiegos powodu nieszczesliwa " święta prawda! :-P