Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tajemniczy facet

Nie podobaja mi się kobiety z małym biustem

Polecane posty

też się nie łamię ostatecznie mój biust bez problemu znalazł współwłaściciela ;)

podejrzewam, że tak naprawdę tyle samo jest mężczyzn, którym podobają się mniejsze piersi, co i tych, którzy wolą większe. A już na pewno dla zdecydowanej większości nie jest to rzecz decydująca, choć zapewne faceci lubią, kiedy kobieta ma akurat takie, jak lubią (ehh, co za stylistyka :P ) dla mnie osobiście dyskusja na tem temat jest jałowa. Już bardziej problemowe są według mnie rozmiary u mężczyn, bo to akurat faktycznie ma przełożenie na pewne praktyczne sprawy, ale biust - czysta estatyka i tyle ;)

ja patrze głównie na buźke... figura, biust, tyłek, nogi, ciasność pochwy :P:P wystarczy ze są na poziomie poprawnym

niech ktoś założy temat o nogach, poczuję się lepiej ;-) ;-)

Geremy Clarkson to wyjasnil :) Faceci sa wzrokowcami i to tylko zonowm sie wydaje, ze inteligencja, poczucie humoru i mily charakter sa wystarczajace, zeby facet sie zakrecil obok, a prawda jest taka, ze facetow kreca ksztalty :) Poniewaz sie wkopalem to zmykam zanim mnie zlinczuja :) Hejka :)

"niech ktoś założy temat o nogach, poczuję się lepiej" oooo, ja też - to moja mocna strona ;)

Jeremy, jesli już :P Ps - nogi sa wazniejsze od biustu, to fakt

W przypadku obydwu pań powyżej, moge zdecydowanie potwierdzić, że to ich mocne strony :P

na szczęście też się mieszczę w temacie nóg:P ;)

hmmm wredny;) ja na nogi męskie nie patrzę- bardziej jednak na pupę ;)

Gość hmkdsa
dziewczyny ja w styczniu skoncze 19lat ,myslicie ze jeszcze cos mi przybedzie w biuscie?

mi - o cos mnie jeszcze wczoraj pytalas, ale zmyłem sie juz do domu...

Gość hmkdsa
kurcze waze miedzy 50 a 55kg i nigdy wiecej przy wzroscie 170cm

u faceta nogi akurat są szczegółem, dla mnie osobiście nie mają wiekszego znaczenia dokąd mieszczą się w ogólnych normach ;) Co do tyłka - nie lubie jakoś wyjątkowo obcisłych spodni, więc i tak nie widzę go dokładnie, ale bez spodni męskie tyłki są fajowskie :) Ogólnie sylwetka po prostu jest ważna, fajnie jak jest wiekszy. No i twarz

mi - jakbym mogl napisac "spierdalaj"??? Taka ostoja kultury i taktu jak ja nie uzywa takich słów :P Ale domyslam sie, co pomyslalas, bo mnie uszy piekły strasznie

mi - nie chwal sie, tylko daj fotke :P Ps - Klaudi, akurat chyba wiekszosc czesci Twego ciała, to Twoje atuty...

też czasami tam bywam- humor mi się poprawia jak jedna drugą pyta o zdanie - jakby lustra i własnego gustu nigdy nie miała

komiczne, w zasadzie to znasz je baaaaardzo pobieżnie, ale mimo wszystko uwielbiam ten Twój komplemenciarki ton ;)

Komiczne, nie widziałeś moich nóg, ale dzięki (z góry ;-) ) :-)

czy na tym forum o modzie mozna pozaczepiac i powkurzac ludzi? :P

polaola ---> naszemu komicznemu juz się chyba troszkę myli, co u której widział, ale w końcu to tylko (albo "aż") mężczyzna :D

"Komiczne, nie widziałeś moich nóg, ale dzięki z góry" moze ta kamerka była stara i zdjecia nie super wyraźne, ale spodniczke miałas krótką, a ja znam sie na tych sprawach :)