Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tajemniczy facet

Nie podobaja mi się kobiety z małym biustem

Polecane posty

Gość baby rzeczywiscie sa walniete
mi mala Wez troche wyluzuj. Dugo bedziesz jeszcze pisala o tych swoich cyckach rzeczywiscie masz kobieto jakies kompleksy

z tym medalem - potem wyjaśnię ale ogólnie chodzi o to, że mam dobre serce, czy co? ;-)

Gość komiczneee
leci na mi mala :classic_cool: dawno to zauwazylem ciekawe bedzie z tego jakis romans

Gość ej komiczne
ja mam 70C i co z tego. większość facetów utożsamia C z większym biustem, nie mając pojęcia jak się mylą (bo 80% sklepów oferuje jedynie rozmiary 75A,B,C lub 80A,B,C) podczas gdy większość kobiet powinna nosić 65-70 i stąd większe miseczki). Więc moje prawidołowe C, to wg błednych metod podawania nracji staników to jakieś A-B. Klaudka, jeśli jesteś szczupła, nie MOŻESZ nosić 75B. bo Ci się odkształci, zniekształci, obwiśnie. jeślo pod biustem masz 74-80cm to obowiązkowo musisz mieć obdów stanika 70! tylko większość miseczkę.

Gość baby rzeczywiscie sa walniete
Zato teraz szukasz dowartosciowania az sie zachwile chyba posikasz jesli tego swojego zdjecia nie wstawisz tylko nikt cie nie naciska i niewiesz juz co masz robic zeby miec powod

Polcia sie robi strasznie tajemnicza... Ale nic, jakos to przeżyje :)

Gość ej komiczne
jeszcze jedną prośbę mam. wytłumacz mi proszę o co kaman z umową dzierżawy i z umową najmu. tzn jaka jest różnica, co się wydzierżawia a co wymajmuję :O i już idę kupę :( 🖐️

\"Klaudka, jeśli jesteś szczupła, nie MOŻESZ nosić 75B.\" ale ja nigdzie nie pisałam, że noszę akurat 75B :) Pomyliłaś mnie z kimś - z ike albo a małą, bo one pisały o swoich rozmiarach :)

Gość ej komiczne
no może :), to zwracam honor, bo tylko zauważyłam rozmiar... generalnie, chodziło mi o przekaz, więc bez róznicy do kogo, byleby ktoś skorzystał

mi - bez fotki sie nie umawiam :P (Twojego mena dlugo nie ma, pewnie wyposzczona jestes) ;)

ike też 70tka:P ufff mąż wycałowany obiad skonsumowany- teraz czekam aż zuzka padnie i moge gadać dalej:D

zasadniczo najem i dzierzawa sa dosc podobne, z tym ze pierwszy stosunek obejmuje uzywanie rzeczy a drugi uzywanie i pobieranie pozytkow

mi ja na cafe siedze od 2 lat;) ba mąż potrafi wpaśc na" mój" topik na maciężyńskim - wszystkie mamuśki stamtąd kojarzy a że mysli że tu siedzą praktycznie same kobiety................ ;) to jest cool :D

Gość ej komiczne
a nie ma jeszcze jakieś róznicy w tym czy to nieruchomość, czy lokal, czy grunty itp. (że np dzierżawić można tylko grunty, a wynajmować tylko budynki i lokale?) bo nie pamiętam jak to szło, ale że i w tym była różnica....a może sobie ją ubzdurałam, bo nigdszie nie mogę znależć tego info

Gość komiczneee
no dzialaj cos komizne spytaj mi mala skad klika i ile ma latkuff hehehe

co to znaczy być tajemniczą? to na pewno o mnie?? :-)

W tzw obrocie prawnym wynajmuje sie nieruchomości lokalowe i budynkowe a wydzierżawia grunty... ale kodeks mowi o rzeczach - tak wiec mozna wydzierzawic i wynajmowac takze ruchomosci... dzierzawa ma swoje specyficzne zapisy - np o pierwokupie itp.. ale oba stosunki sa podobne

wszystkie stosunki są podobne:P

Gość ej komiczne
fenk ju wery macz 🖐️

Polcia polcia - jak najbardziej o Tobie :) Mi mała - do 10 czerwca masa czasu... jak Ty sobie poradzisz temperamentna biedulko :P

Komiczne, ile ja sie dowiaduję o sobie dzięki Tobie, i to juz drugi dzień z rzędu (wczoraj miałam fantazję) ;-) ;-) P.S. jak masz jeszcze miejsce w skrzynce to o medalu będzie drogą electronic mail :-D

mi mała- opowiedz nam o tym........jak sobie radzisz.......hmmmmm :D

polcia... specyfika internetu sprawia, iż moge wypowiedziec sie tylko na niektore tematy, ale widzisz mi sie jako naprawde bardzi interesująca osoba i jedyne co mnie w Tobie dziwi, to to, że... że Ty sie temu dziwisz :)

wow! co ja napisałam, o tej fantazji :-) wyjaśniam, ze chodzi o przypuszczalnie moją cechę, nie o czynność (moją) :-D

mi mała - a co to jest majówka? :P bo rozumiem, ze nie o majowy piknik chodzi? :)

mi- oj tam komiczne zaraz za mocno ubarwi:P lubie info z pierwszej ręki;)

o mamo- jak wy to wymawiacie ?? ko.......... przecież to jezyk można połamać;) juz nie lepiej penisku?

aha, kokieteria sytuacyjna, wszelkie okolczności personalne przypadkowe :classic_cool: