Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tajemniczy facet

Nie podobaja mi się kobiety z małym biustem

Polecane posty

A skąd ja wezmę dziadka???O_O Dziadka mojego czy kotów??? Nie.. no ja nie wytrzymam i udusze tego kota!!!!

Nefa - nie bede sie sprzeczał, bo to niesprawdzalne Ale ja po prostu zauwazylem, na co ona reaguje wyjątowo nerwowo.... Zreszta niewazne... Co do potwora, to faktycznie chyba wiele osob mnie tak tutaj postrzega... Po niektorych wpisach z roznych tematow widze, ze chyba nie ma rzeczy, wg wielu tu piszących, ktorych bym nie zrobil...

nefry uduś gada uduś- pokaż że też potrafisz byc "prawdziwą " matroną :D

faktycznie, komiczne, niewiele jest takich rzeczy...na przykład przyjmujesz na własną klatę ciosy, które powinny być skierowane pod moim adresem i słówka nie piśniesz, że to przecież nie Ty rozpętałeś burzę :)

Po niektorych wpisach z roznych tematow widze, ze chyba nie ma rzeczy, wg wielu tu piszących, ktorych bym nie zrobil... komiczne- a to już brzmi bardzo interesująco :> a co do czułych punktów- i słynnej zabawy retro z córką- komiczne każdy wie, że dla każdej matki najczulszym punktem są jej dzieci- więc tu ameryki nie odryłeś

Nefry, współczuję, mojej akurat przeszło, ale też mialam ochotę skręcić kark :o

nefry- to przestań przy kotce z rują czytac na glos o nabrzmiałych penisach...wykaż się odrobiną solidarności jajników;)

Ike... to nie tylko to,zauważ. Tak naprawde.. ona na cos innego zareagowała nerwowo:P Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. niech to moje dziecko sie zdecyduje wreszcie!!! Bo chęc mordu narasta we mnie:P

czekaj nefry bo się pogubiłam kto zareagowal nerwowo retro czy kotka?

nie dałam rady obejrzeć do końca :D:D:D Chyba jednak cos z ta moją cierpliwością nie tak :D:D:D

ikuś, Nefa... Z wrodzonej kultury :P:P nie zaprezentuje Wam próbki możliwosci... Tu nie chodzi o strzał w dziecko, bo to oczywiste, tylko o konkretny precyzyjny cios... Akurat te zabawy z dzieckiem były tylko żartem, nawet nie majacym na celu dowalenie retro... Mi malutka - najpierw chcialbym zobaczyc Twoją :P Ps kyrenko a propos przyjmowania ciosów - juz o tym rozmawialismy :) Dla mnie to norma i nie widze w tym niczego nadzwyczajnego...

wiesz powiem ci że nie mam aż tak dobrej pamięci żeby w tej chwili wiedzieć o co ci chodzi- osobiście ja jako matka zbulwersowałabym się na słowa- (mniej więcej ) ale ona ma przecież córkę- czy coś w tym stylu- bo mnie oceniać jako osobę tu piszącą to jedno- a mieszac do tego moje dziecko to zupełnie inna sprawa a teraz mów o co ci chodzi bo mnie ciekawość zabije

Komiczne, uparciuchu. Naprawde potrafie ocenic Twoje hmmmmmmmm... mozliwośći. mam wyjatkowobujna wyobraźnie:D:D Zapominasz ze czytuje fantastyke:P Jeny... taz wyslijcie te fotki.. i przestańcie kokietować:D:D

ok, ok, komiczne, nie bedę drążyć tematu...:) chyba rzeczywiście nie chcesz, żeby psuć Ci ymydża :P:P

Mi Mała, czyżby kafeteryjne nawyki się odezwały? (to wietrzenie prowokacji?) :D

komiczne no nic to może kiedys będę miała to szczęscie obejrzeć próbkę twojej ostrej rozgrywki- bylebym ja nie była jej obiektem:D

u mnie w pracy przy biureczku obok pracuje taka idiotka, że ostatnio to sama nie wierzyłam w to, co usłyszałam :o niewiele już mnie zdziwi :D

nefr ciąża po analu już była;) nie jesteś na topie:P - nawet wytłumaczenie że jest to możliwe było- sperma spływając przedostje się do waginy:P dla mnie najfajnieszy był i tak petting przez spodnie , 10 testów a ciąża

Ike, nie wywołuj wilka z lasu!!!!! brrrrrrrrrrr:O Te une plemniki to siem mogom przeryźć przez wszystko i dostać do macicy.. ..

mam dziwne wrażenie że mamy do czynienia z nowym rodzajem dialogu retro i komicznego- ona jest tylko jak go nie ma- czyi rozumiem rozmowy przez karteczki nakejone na lodówce.......

Ostatnio jest moda na tematy o zbyt małych penisach i kobietach dyskryminujacych takich panów :)

ike, uważaj...bo zaraz dojdziesz do wniosku, że oni też są swoimi nawzajem projektami :D:D:D AAAAAA!!!!...odbija mi już!!!

nefry wciąż nie zaspokoiłaś mojej ciekawości a propo tamtej wypowiedzi komiczne wciąż nie zaspokoiłeś mojej ciekawości a propo twojego penisa

ike - nie wiem - jestesmy tu jak widac o roznych godzinach.... Retro zrobila sobie ze mnie główny cel swej pogardy i obrzydzenia, podkreslajac co jakis czas jakim to ja jestem macho... Mnie to nie przeszkadza... Tylko zastanawia czasem

oj tam przy mnie wiele rzeczy wysiada..... ale też wiele rzeczy staje ;) ................